Picnic amb pastissos, al Super3

El canal Super3 estrena "Pícnic amb pastissos" el 28 de desembre.

El canal Super3 estrena nova programació a partir del 21 de desembre, coincidint amb l'inici de les vacances escolars de Nadal. Arriba a la graella la nova sèrie d'animació "Pícnic amb pastissos"
 
La sèrie s'estrena el dissabte 28 de desembre i es podra veure els caps de setmana 28 i 29 de desembre i el 4 i 5 de gener, a les 17.35 h (quatre capítols seguits cada dia)
 
Aquesta sèrie, adreçada a la franja preescolar, ha estat coproduïda per Televisió de Catalunya, Tomavistas, Submarine, Walking the dog i KRO Ket Net. Es tracta d'una adaptació del llibre de Thé Tjong-Khing "Picnic with Cake", publicat a més de tretze països. "Pícnic amb pastissos" disposa ara d'una App en català:  http://picnicwithcake.com/cat/

El projecte consta de 13 episodis de 5 minuts i un especial de 25 minuts. La trama de la sèrie parteix d'una mateixa història central: una colla d'animals veïns d'un poble van a fer un pícnic en un turó, a prop d'on viuen. Un cop arriben dalt del turó s'adonen que algú els ha robat els pastissos. Però, qui? En cada un dels 13 episodis es veu què ha fet cada un dels animals que aquell dia van anar fins al turó per arribar al lloc del pícnic. El capítol final, l'especial de 25 minuts, dóna una visió global del que ha passat i revela qui ha estat el culpable de la desaparició dels pastissos.
 
Fitxa tècnica:

Direcció: Tom Van Gestel, Mascha Halberstad i Mercedes Marro
Guió: Maarien Lebens, bart Underhouwen i Llorenç Español
Producció: Bruno Felix i Fenke Woleng
Producció executiva: Pierre Nothman i mercedes Marro
Produccíó executiva TVC: Oriol Sala-Patau i Xavier Romero

 
 
Anar al contingut