<b>"LLACH, LA REVOLTA PERMANENT"</b>

Sala 33 es posa al servei de la història amb <b>"LLACH, LA REVOLTA PERMANENT"</b>. (Emès)
"LLACH, LA REVOLTA PERMANENT"

"LLACH, LA REVOLTA PERMANENT"

Sala 33 es posa al servei de la història amb "LLACH, LA REVOLTA PERMANENT". (Emès)
Actualitzat
El llargmetratge documental reconstrueix un dels successos més sagnants i injustament oblidats de la Transició, una història que s'explica a través d'un recital de Lluís Llach, que fa la crònica dels fets que l'han provocat. És un clam i una exigència de revolta permanent contra l'oblit.

"LLACH, LA REVOLTA PERMANENT" és una producció de Mediapro i Bainet Zinema amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.

Sinopsi:
El 3 de març del 1976 a Vitòria, en una assemblea de treballadors, l'actuació policial va causar cinc morts i més de cent ferits de bala. Aquella mateixa nit, empès per la ràbia, Llach va compondre la que seria una de les cançons més emblemàtiques d'aquells anys: "Campanades a morts". Ara, trenta anys més tard, Lluís Llach torna a Vitòria per interpretar-la en un concert multitudinari en record de les víctimes del 3 de març. Un viatge en l'espai i en el temps conduït per la música i les paraules del mateix Llach, on es creuen records autobiogràfics amb les imatges i els testimonis dels protagonistes d'aquells fets.

Fitxa artística:
Director:
Lluís Danès
Guionista: Lluís Arcarazo i Lila Pla
Productor: Jaume Roures
Director de fotografia: Emili Guirao
Música: Lluís Llach


Web: Web oficial