"LLACH, LA REVOLTA PERMANENT"

Sala 33 es posa al servei de la història amb "LLACH, LA REVOLTA PERMANENT". (Emès)

El llargmetratge documental reconstrueix un dels successos més sagnants i injustament oblidats de la Transició, una història que s'explica a través d'un recital de Lluís Llach, que fa la crònica dels fets que l'han provocat. És un clam i una exigència de revolta permanent contra l'oblit.

"LLACH, LA REVOLTA PERMANENT" és una producció de Mediapro i Bainet Zinema amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.

Sinopsi:
El 3 de març del 1976 a Vitòria, en una assemblea de treballadors, l'actuació policial va causar cinc morts i més de cent ferits de bala. Aquella mateixa nit, empès per la ràbia, Llach va compondre la que seria una de les cançons més emblemàtiques d'aquells anys: "Campanades a morts". Ara, trenta anys més tard, Lluís Llach torna a Vitòria per interpretar-la en un concert multitudinari en record de les víctimes del 3 de març. Un viatge en l'espai i en el temps conduït per la música i les paraules del mateix Llach, on es creuen records autobiogràfics amb les imatges i els testimonis dels protagonistes d'aquells fets.

Fitxa artística:
Director:
Lluís Danès
Guionista: Lluís Arcarazo i Lila Pla
Productor: Jaume Roures
Director de fotografia: Emili Guirao
Música: Lluís Llach


Web: Web oficial
Anar al contingut