Espanyol

L'Espanyol i l'Inter acorden la cessió del talentós Philippe Coutinho

Aquest dimarts a les 12 de la nit es tanca el mercat d'hivern i l'Espanyol ja té concretades, com a mínim, dues de les noves incorporacions. El brasiler Philippe Coutinho, de 19 anys, ha estat el primer d'arribar. S'estarà a l'Espanyol fins a final de temporada. El seu objectiu és anar als Jocs de Londres amb la selecció brasilera i tornar cap a l'Inter de Milà. Ha estat una jornada intensa a Cornellà- el Prat ja que també s'ha tancat el fitxatge de Kalu Uche. L'Espanyol també està a punt de tancar el fitxatge de Víctor Sánchez, sense equip després de l'expulsió del Neuchâtel de la Lliga suïssa.

Actualitzat
El jugador, de 19 anys i que no tenia minuts en el conjunt italià, espera tenir oportunitats per ser als Jocs Olímpics de Londres. El mateix Coutinho ha apuntat en el seu comiat que té la intenció de tornar a l'Inter de Milà quan acabi la cessió amb el conjunt blanc-i-blau.

El futbolista brasiler es va proclamar a l'estiu campió del Mundial Sub-20 a Colòmbia, eliminant Espanya, on va tenir una actuació molt destacada. L'entitat blanc-i-blava està molt il·lusionada amb la seva arribada i espera que el migcampista s'adapti ràpidament a l'esquema ofensiu de l'entrenador Mauricio Pochettino.

L'Inter de Milà va pagar el 2008 una quantitat pròxima als quatre milions d'euros pel futbolista. Era una aposta de futur. De tota manera, no va debutar amb l'entitat italiana fins al juliol del 2010 ja que, en no tenir 18 anys, va militar dues temporades més en la disciplina del Vasco de Gama brasiler.

Coutinho, ambiciós, apunta a la Champions

El brasiler ha aterrat a Barcelona amb un discurs molt ambiciós, en assegurar que, en aquests cinc mesos de cessió, espera "poder ajudar l'entitat a entrar en la Champions", i se sent "molt feliç, en un gran club i en un gran equip". El migcampista brasiler ha confessat a l'aeroport del Prat que el seu objectiu és "sumar minuts per arribar als Jocs Olímpics de Londres". El jugador arriba disposat a actuar "en qualsevol posició, l'important és tenir minuts"; diu que prefereix "ser a la part de dalt donant assistències".

Coutinho ha explicat que coneix els jugadors blanc-i-blaus Amat i Álvaro del Mundial Sub-20 de Colòmbia, en què el Brasil va eliminar Espanya i es va proclamar vencedor. "Amb gent jove estic convençut que la meva adaptació serà molt millor. Això m'ajudarà bastant en aquesta nova etapa", ha comentat el brasiler. Sobre l'Espanyol, el mitja punta ha destacat el bon moment de l'equip.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut