Espanya imposa la seva qualitat tècnica en l'amistós contra Dinamarca (0-3)

La selecció espanyola ha derrotat amb certa facilitat Dinamarca (0-3) en l'amistós disputat al Parken de Copenhaguen. El primer matx dels espanyols després de vèncer l'Euro 2008 també ha significat el debut a la banqueta de Vicente del Bosque. Els campions d'Europa no han patit gaire per imposar el seu joc tècnic sobre l'equip danès. En el minut 49, Xabi Alonso ha inaugurat el marcador en aprofitar una bona assistència de Torres. El segon ha estat obra de Xavi en el minut 73. El blaugrana ha ajustat al pal un xut des de fora de l'àrea. Al 90, Xabi Alonso ha tancat la golejada. Per cert, Bojan haurà d'esperar una altra ocasió per debutar amb "La Roja".

En altres partits, Alemanya, la subcampiona d'Europa, ha guanyat davant Bèlgica (2-0); Itàlia no ha passat de l'empat contra Àustria (2-2) en el retorn de Marcello Lippi a la banqueta dels "azzurri"; Rússia i Holanda (1-1) s'han vist les cares després que els russos eliminessin els holandesos en els quarts de final de la passada Euro; Anglaterra ha aconseguit l'igualada "in extremis" contra la República Txeca (2-2), i França ha vençut contra Suècia (2-3).