"Dos a la carta" a la gran pantalla aquest divendres

Aiguaviva Films, amb participació de Televisió de Catalunya, va estrenar divendres 21 de novembre la nova comèdia "Dos a la carta"

La pel·lícula vol posar de manifest el contrast de la vida a les grans ciutats amb viure en un món rural.  Segons explica el director Robert Bellsolà, "si de tant en tant desconnectessim de les grans ciutats i recuperéssim el verd, seríem més feliços". "Dos a la carta" és una comèdia delirant plena de sorpreses i bon rotllo. Passa en un inici a Barcelona (podria ser qualsevol gran ciutat) però després es trasllada en una casa rural/restaurant de l'Empordà. "El càsting ha estat arriscat però estem molt satisfets dels resultats", comenta el director que ha treballat amb Adrià Collado, Andoni Agirregomezkorta, Melani Olivares, Jordi López i Carolina Bang.

El rodatge de "Dos a la carta" s'ha finançat a través del "brandfunding", una fórmula basada en la inversió d'empreses privades com GM Cash&Carry i altres entitats col·laboradores com Cederroth-Distrex, Antiga Casa Bellsolà, Tous, Estrella Damm, Teisa, Farinera Coromina, Cafès Cornellà, el Grup Pous, Discar-Oil, Grup Andreu, Reprogir, Olis Angelats i Ossa. És una producció d'Aiguaviva Films amb el patrocini de Gros Mercat, amb la participació de Televisió de Catalunya, amb el suport de l'ICEC, amb l'ajuda de l'Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona i amb la col·laboració de Cederroth.
 
 Sinopsi:
 L'Òscar és un seriós "broker" de la ciutat de Barcelona. En Dani és un pagerol que fa de cambrer a Can Pitu, el restaurant rural del pare de l'Òscar. A causa d'una operació d'emblanquiment de diners i d'un escàndol financer, l'Òscar està en un situació angoixant. El client romanès a qui ha estafat li reclama un milió d'euros o el matarà. La mort sobtada del pare de l'Òscar li dóna una possible sortida: vendre's el restaurant i desaparèixer durant un temps. Però en comptes de suavitzar-se, la situació es complica de valent quan l'Òscar descobreix que en Dani és el seu germà i ha de negociar amb ell la venda del restaurant. Però això només és el punt de partida d'una història plena d'humor on altres personatges acabaran embolicant les aventures dels nostres protagonistes principals.
 
Fitxa artística i tècnica:
 
Direcció: Robert Bellsolà
Guió: Carles Casabò i Robert Bellsolà
Producció executiva: Robert Bellsolà
Producció associada: Cine de Garage, Figtree Studios Barniblá, Esther Viñas, Mercè Saborido, Antoni Oliveras i Pere Bellsolà
Intèrprets: Adrià Collado, Andoni Aguirregomezkorta, Marcel Tomàs, Carolina Bang, Helena Pla, Florin Opritescu, Eric Masip, Miquel Puig, Jordi Romanos, Marta Carbonell, Petra&Katerina Kostalova Tom Hagan i la participació especial de Sergi López.
Direcció de fotografia: Martí González Damonte
Música: Xurxo Núñez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut