"BULLYING" s'ha estrenat als cinemes.

S'estrena a les sales de cinema el llargmetratge <b>"Bullying"</b> un drama sobre l'assetjament escolar dirigit per Josecho San Mateo.
"BULLYING" s'ha estrenat als cinemes.

"BULLYING" s'ha estrenat als cinemes.

S'estrena a les sales de cinema el llargmetratge "Bullying" un drama sobre l'assetjament escolar dirigit per Josecho San Mateo.
Actualitzat
Sinopsi: Jordi es trasllada amb la seva mare, Júlia, a Barcelona. Tots dos proven d'oblidar la mort del pare. En el nou institut de Barcelona, Nacho, un company assetjador, transforma la vida de Jordi en un infern. El nostre protagonista només es comunica amb Ania, víctima també d'assetjament, a qui té un afecte especial i amb un expolicia, Bruno, de vida destrossada. Ania està a punt de perdre la vida com a conseqüència del seu assetjament. Davant la greu situació d'Ania, Jordi reacciona imprevisiblement. Bruno tractarà d'ajudar-lo, però el Jordi, espantat de tornar-se a enfrontar al seu assetjador, triarà un camí que, com a mínim, serveixi d'alguna cosa. Producció: Els Quatre Gats Audiovisuals, Plot Films amb la participació de Televisió de Catalunya 2009 Direcció: Josecho Sanmateo Guionista: Ángel García Roldán Director de fotografía: Núria Roldos Intèrprets: Albert Carbó (Jordi), Laura Conejero (Júlia), Carlos Fuentes (Bruno), Joan Carles Suau (Nacho), Estefanía Justícia (Bea), Elsa Montanuy (Paula), David Ondategui (David) i amb la col·laboració especial de Yohana Cobo en el paper d'Ania Web de la pel·lícula