"Alpha", al Sala 33

L'"opera prima"de Joan Cutrina "Alpha" es va poder veure pel Canal 33 dissabte 1 de novembre a les 22.00

"Alpha" és un drama d'acció que parla sobre la lleialtat, el destí i l'ètica preestablerta entre el bé i el mal. El que va néixer com un projecte documental, s'ha acabat convertint en un drama d'acció basat en fets reals.
 
Cutrina ha tingut la col·laboració de gent vinculada al submón criminal, que coneix molt bé, perquè interpretin petits papers a la pel·lícula. Per a ell és molt important que el film reflecteixi la realitat més absoluta.  També hi fa un petit paper el xef Sergi Arola i l'escriptor Daniel Estulin. El director està molt il·lusionat perquè ha aconseguit fer un producte d'acció comercial a l'alçada dels films americans. És una produccció de Genco Films & Zip Films amb la col·laboració de Laiguana, Figtree Studios i la participació de Televisió de Catalunya, l'ICAA i l'ICEC. 
 
Sinopsi:
"Alpha" és la història de tres joves amics delinqüents que s'han de separar en un moment de les seves vides a causa d'un "cop" (robatori) frustrat. Vuit anys més tard, la vida els torna a ajuntar malgrat que cadascun havia pres un camí diferent. L'Eric surt de la presó, en Toni és ara policia i en Tom, és el cap d'una banda de criminals que actua conjuntament amb la part de la policia corrupta de la ciutat. 
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Joan Cutrina
Idea original : Xavi Llausí
Argument: Xavi Llausí, Joan Cutrina, Antoni Solé
Guió: Antoni Solé
Producció executiva: Xavi Llausí
Producció executiva Zip Films: Jordi Rediu, Norbert Llarás, Enrique Fernández
Producció Genco Films: Joan Cutrina i Xavi Llausí
Producció delegada TVC: Rosa Bosch
Productores associades: Jaume de Laiguana, Andrew M. Galletly i Jaume Solé
Intèrprets: Miquel Fernández (Eric), Álex Barahona (Toni), Juan Carlos Vellido (Tom), Irene Montalà (Sònia)  Carlos Lasarte (Guzmán), Xènia Tostado (Laura), Adolfo Fernández (César), Álvaro Cañete (Edu) i Alexandra Mezcua (Astrid), entre d'altres, amb la col·laboració especial de Sergi Arola i Daniel Estulin.
Direcció de fotografia: Pau Esteve Birba
Música: Carles Cases
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut