" Incidencias", el nou llargmetratge de José Corbacho i Juan Cruz

Fa poques setmanes es va tancar el rodatge d' "Incidencias", l'última comèdia de José Corbacho i Juan Cruz, que passa en un tren d'alta velocitat la nit de Cap d'Any.

El guió d'"Incidencias", de Jaime Bartolomé, va guanyar el premi "Ciudad de Segovia". Conjuntament amb José Corbacho i Juan Cruz, tots tres van acabar de donar forma a aquesta comèdia delirant que porta els seus protagonistes al límit. 

La nova pel·lícula dels directors de "Tapas" i "Cobardes" té un cartell ple a vessar de cares conegudes del cinema i la televisió, com Lola Dueñas, Carlos Areces, Ernesto Alterio, Toni Acosta, Núria Gago, Aida Folch, Roberto Álamo, Miki Esparbé i Noa Albet, entre d'altres. A més, hi fan una col·laboració especial Imanol Arias i Rossy de Palma.
 
Tota la història es desenvolupa pràcticament en un sol espai, al tren, on les situacions parteixen de la realitat i fan un gir inesperat cap a la comèdia estripada. Els personatges són tots molt diferents i representen un petit món amb el qual tothom es pot sentir identificat.  El fet que passi la nit de Cap d'Any afegeix pressió a l'acció. El rodatge es va fer a l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona i Súria.

"Incidencias" és una producció de Filmax amb la participació de TVE, la col·laboració de Televisió de Catalunya, d'Orange i el suport de l'ICEC.

Sinopsi:
 El 31 de desembre, poques hores abans de la mitjanit, l'últim tren de l'any que fa el trajecte Barcelona-Madrid porta 14 passatgers. Sense cap raó aparent, el tren s'atura enmig del no-res. Per què?  La inquietud i la desconfiança s'aniran apoderant del passatge i finalment el tren es convertirà en una autèntica  casa de bojos on cada passatger mostrarà el pitjor d'ell.

Fitxa tècnica i artística:

Direcció: José Corbacho i Juan Cruz
Guió: Jaime Bartolomé, José Corbacho i Juan Cruz
Producció executiva: Júlio Fernández i Adrià Monés
Intèrprets: Lola Dueñas, Carlos Areces , Ernesto Alterio, Toni Acosta, Núria Gago, Rubén Ochandiano, Aida Folch, Roberto Álamo i Miki Esparbé, entre d'altres, i amb la col·laboració especial d'Imanol Arias i Rossy de Palma.
Direcció de fotografia:fotografía: Mario Montero
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut