El teatre, des de casa, amb el TNC i TV3
El "TNCDigital" és la proposta del TNC per poder gaudir dels espectacles com mai abans: des de casa
El teatre, des de casa, amb el TNC i TV3
Teatre de qualitat des de casa

El teatre, des de casa, amb el TNC i TV3

El "TNCDigital" és la proposta del TNC per poder gaudir dels espectacles com mai abans: des de casa

TEMA:
Teatre
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El TNC posa en marxa el "TNCDigital": l'espectador/a podrà gaudir dels espectacles com mai els ha vist abans. El Teatre Nacional de Catalunya vol apropar l'escenari al costat del públic perquè visqui el teatre allà on vulgui, i TV3 es suma a aquesta iniciativa. Al "Tot es mou", la Míriam Riau ens explica com funciona el servei del TNCDigital i ens avança que, a partir del setembre, algunes obres d'aquesta plataforma es podran veure per TV3 a partir del setembre del 2021.

El TNCDigital fa arribar el teatre a tothom primant la qualitat: els espectacles estan enregistrats amb 4k i multicàmera i amb una alta qualitat d'imatge, so i realització.

 

 

Subscripció i entrades digitals


Subscripció digital per temporada: 29 €, pagament únic. Compra d'una entrada per a un espectacle: 5 €.

La subscripció per temporada al TNCDigital permet el visionat tantes vegades com es vulgui dels espectacles fins a l'1 de setembre del 2021. El preu únic per a tota una temporada en un únic pagament és de 29 € (el mateix preu d'un espectacle de la Sala Gran). Si només es vol veure un espectacle, també es pot adquirir individualment, per un preu de 5 €.

Els dos primers mesos, gratuïts per als abonats/ades del TNC

Com sempre, el TNC té en compte el seu públic més fidel, els abonats i les abonades, que disposaran del TNCDigital gratuït els dos primers mesos. La xifra de persones abonades aquesta temporada ja suma gairebé les 2.000. I tothom que s'aboni des d'ara fins al desembre comptarà també amb aquesta deferència.    

 

 

Espectacles inclosos

   
Els espectacles que s'estrenaran a la plataforma digital són:

Decameró, deu monòlegs de deu autories diferents; La dona trencada, de Simone de Beauvoir; Malditas plumas, de Sol Picó; Solitud a Stromboli. Somnis, signes i símbols, de Rosa Delor i Núria Casado; L'Hèroe, de Santiago Rusiñol; Solitud, de Víctor Català; Encara hi ha algú al bosc, d'Anna Maria Ricart, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, de La Calòrica; Galatea, de Josep Maria de Sagarra, i L'Emperadriu del Paral·lel, de Lluïsa Cunillé.    

ARXIVAT A:
Teatre

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut