Com fer realitat els objectius per al 2021
La psicòloga Sílvia Congost ens explica com arribar a assolir els bons propòsits i objectius que ens plantegem a principis d'any
Com fer realitat els objectius per al 2021
La gestió dels propòsits d'any nou, al "Tot es Mou"

Com fer realitat els objectius per al 2021

La psicòloga Sílvia Congost ens explica com arribar a assolir els bons propòsits i objectius que ens plantegem a principis d'any

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Amb l'any nou moltes vegades ens plantegem bons propòsits i objectius que sovint no arribem a assolir. La Sílvia Congost, psicòloga especialista en dependència emocional, autoestima i teràpia de parella, ha passat pel "Tot es mou" per parlar amb el Lluís Marquina de com fer realitat els objectius per al 2021.

 

 
 


- És important tenir sempre uns propòsits clars a la vida?


Absolutament. Dona una direcció a les nostres vides, ens dona un sentit, fa que la nostra vida valgui la pena i ens motivi, ens il·lusioni. Siguin quins siguin aquests propòsits, és molt necessari que tothom senti que té un propòsit.- Ens hem de sentir malament per no tenir cap propòsit?


Qui no en té, sent com si anés a la deriva, i això crea molta angoixa i la sensació d'estar perdut… No ens ho podem permetre.

 


- Per què sempre ens marquem objectius al començar un any? És el millor moment, ara?


Sí. Hi ha molts estudis que demostren que aquells objectius que ens fixem a l'inici d'un nou any, tenen més èxit que els que ens marquem en altres moments. Darrere d'aquesta motivació hi ha el que anomenem la "separació psicològica", que és la separació que nosaltres percebem entre el present i el passat, després d'una data concreta.


Hem d'aprendre que, per poder avançar, créixer i anar cap endavant, hem de ser capaços de desvincular-nos psicològicament d'allò que ens preocupa o ens fa encallar, i anar deixant espai per al canvi i per anar avançant.

 

Resum dels consells per aconseguir els nostres propòsits

 

 

 

  1. CONCRETAR
  2. SENTIR QUE ÉS POSSIBLE
  3. VISUALITZAR
  4. ESTAR ATENTS
  5. PASSAR A L'ACCIÓ

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut