TOTS ELS CLIPS

 • Josep Corbella: "Amb les noves mesures baixarem la incidència, i amb el toc de queda baixarem els contagis per sota d'1"
  Veure vídeo

  Josep Corbella: "Amb les noves mesures baixarem la incidència, i amb el toc de queda baixarem els contagis per sota d'1"

  Aquesta tarda hem parlat amb el periodista especialista en ciència i salut Josep Corbella, per saber quan començarem a millorar, què es podria haver fer millor en la gestió de la pandèmia, si seguirem tenint repunts per les noves variants, com és que països com França i Alemanya tenen menys contagis, quin efecte tindrà el toc de queda en l'evolució dels contagis, si hi ha risc que el sistema sanitari es torni a desbordar, si és preocupant que el 90% de casos ja siguin de variant delta i si preocupa la variant lambda.
  També ha comentat com van els rastreigs i les quarantenes, com valora que finalment les farmàcies facin tests d'antígens i fins a quin punt serà necessària la tercera dosi.

  Aquesta tarda hem parlat amb el periodista especialista en ciència i salut Josep Corbella, per saber quan començarem a millorar, què es podria haver fer millor en la gestió de la pandèmia, si seguirem tenint repunts per les noves variants, com és que països com França i Alemanya tenen menys contagis, quin efecte tindrà el toc de queda en l'evolució dels contagis, si hi ha risc que el sistema sanitari es torni a desbordar, si és preocupant que el 90% de casos ja siguin de variant delta i si preocupa la variant lambda. També ha comentat com van els rastreigs i les quarantenes, com valora que finalment les farmàcies facin tests d'antígens i fins a quin punt serà necessària la tercera dosi.

 • Mor l'economista Josep Maria Gay de Liébana
  Veure vídeo

  Mor l'economista Josep Maria Gay de Liébana

  Avui ha mort l'economista, advocat i professor Josep Maria Gay de Liébana, que havia compartit molts moments al plató del "Tot es mou". Era un home d'una educació infinita, d'un tracte exquisit, ple d'energia i entusiasta de la vida.
  Hem volgut recuperar un fragment de La Marató del 2018, dedicada al càncer, la malaltia que finalment se l'ha endut.
  A més, els economistes Marc Vidal, Santiago Niño-Becerra i Gonzalo Bernardos, que passen periòdicament pel programa, també li han volgut dedicar unes paraules.
  Finalment, hem recordat alguns dels moments més divertits i entranyables amb què Josep Maria Gay de Liébana ens va obsequiar al llarg d'aquests anys.

  Avui ha mort l'economista, advocat i professor Josep Maria Gay de Liébana, que havia compartit molts moments al plató del "Tot es mou". Era un home d'una educació infinita, d'un tracte exquisit, ple d'energia i entusiasta de la vida. Hem volgut recuperar un fragment de La Marató del 2018, dedicada al càncer, la malaltia que finalment se l'ha endut. A més, els economistes Marc Vidal, Santiago Niño-Becerra i Gonzalo Bernardos, que passen periòdicament pel programa, també li han volgut dedicar unes paraules. Finalment, hem recordat alguns dels moments més divertits i entranyables amb què Josep Maria Gay de Liébana ens va obsequiar al llarg d'aquests anys.

 • El govern de l'1 d'Octubre es retroba a Elna
  Veure vídeo

  El govern de l'1 d'Octubre es retroba a Elna

  Aquest matí, Òmnium celebrava el seu 60 aniversari a la localitat d'Elna, a la Catalunya Nord, una celebració que s'ha convertit en un acte de retrobament del govern de la Generalitat de l'1 d'Octubre, un retrobament que no havia estat possible des de l'any 2017.
  La reportera Anna Poch ens explica com ha anat la trobada.

  Aquest matí, Òmnium celebrava el seu 60 aniversari a la localitat d'Elna, a la Catalunya Nord, una celebració que s'ha convertit en un acte de retrobament del govern de la Generalitat de l'1 d'Octubre, un retrobament que no havia estat possible des de l'any 2017. La reportera Anna Poch ens explica com ha anat la trobada.

 • Carles Puigdemont, víctima d'espionatge
  Veure vídeo

  Carles Puigdemont, víctima d'espionatge

  En les últimes hores hem tingut notícia d'un nou cas d'espionatge informàtic. Microsoft ha denunciat que una empresa d'Israel, que només treballa per a governs, ha espiat polítics, periodistes i defensors dels drets humans. Entre les persones espiades hi hauria diversos catalans, entre ells, l'expresident Carles Puigdemont. Hem parlat amb l'expert en ciberseguretat Bruno Pérez per saber què ha passat exactament, què fa l'empresa israeliana Candiru, si els estats són els únics que poden comprar aquests programes espia, quant costa espiar un telèfon o una tauleta i si Microsoft ja ha solucionat el problema amb Windows.
  També ha comentat si es pot saber qui va encarregar l'espionatge i com podem esbrinar si ens espien pel telèfon o l'ordinador.

  En les últimes hores hem tingut notícia d'un nou cas d'espionatge informàtic. Microsoft ha denunciat que una empresa d'Israel, que només treballa per a governs, ha espiat polítics, periodistes i defensors dels drets humans. Entre les persones espiades hi hauria diversos catalans, entre ells, l'expresident Carles Puigdemont. Hem parlat amb l'expert en ciberseguretat Bruno Pérez per saber què ha passat exactament, què fa l'empresa israeliana Candiru, si els estats són els únics que poden comprar aquests programes espia, quant costa espiar un telèfon o una tauleta i si Microsoft ja ha solucionat el problema amb Windows. També ha comentat si es pot saber qui va encarregar l'espionatge i com podem esbrinar si ens espien pel telèfon o l'ordinador.

 • Biden, Aragonès, Vox, Ayuso, el "sofagate.".. Repassem les imatges de la temporada!
  Veure vídeo

  Biden, Aragonès, Vox, Ayuso, el "sofagate.".. Repassem les imatges de la temporada!

  En l'últim programa d'"El tot es mou", els periodistes Jordi Gil i Patrycia Centeno han fet un repàs de les imatges més destacades de tota la temporada.
  Dels Estats Units, ens han destacat l'assalt al Capitoli i la investidura de Biden; de Catalunya, la investidura de Pere Aragonès, l'entrada de Vox al Parlament i l'indult dels presos independentistes; de Madrid, la "llibertat" d'Ayuso, la cua de Pablo Iglesias i el reajustament del Consell de Ministres; i de les cases reials, les entrevistes d'Oprah a Enric i Meghan, la mort de Felip d'Edimburg i les fotos tortes de la casa reial espanyola.
  També han destacat l'afer del "sofagate" i dels polítics promovent la vacuna.

  En l'últim programa d'"El tot es mou", els periodistes Jordi Gil i Patrycia Centeno han fet un repàs de les imatges més destacades de tota la temporada. Dels Estats Units, ens han destacat l'assalt al Capitoli i la investidura de Biden; de Catalunya, la investidura de Pere Aragonès, l'entrada de Vox al Parlament i l'indult dels presos independentistes; de Madrid, la "llibertat" d'Ayuso, la cua de Pablo Iglesias i el reajustament del Consell de Ministres; i de les cases reials, les entrevistes d'Oprah a Enric i Meghan, la mort de Felip d'Edimburg i les fotos tortes de la casa reial espanyola. També han destacat l'afer del "sofagate" i dels polítics promovent la vacuna.

 • Cristina Fallarás: "No pot ser que Europa permeti que hi hagi països que creïn guetos de població"
  Veure vídeo

  Cristina Fallarás: "No pot ser que Europa permeti que hi hagi països que creïn guetos de població"

  Aquesta tarda hem parlat amb Cristina Fallarás per saber com valora que el Tribunal Suprem confirmi que l'estat espanyol ha d'indemnitzar la viuda i els dos fills de José Couso, el càmera de televisió mort a Bagdad el 2003 mentre informava, i com veu que la Comissió Europea expedienti Hongria per violar els drets fonamentals de la comunitat LGTBI.

  Aquesta tarda hem parlat amb Cristina Fallarás per saber com valora que el Tribunal Suprem confirmi que l'estat espanyol ha d'indemnitzar la viuda i els dos fills de José Couso, el càmera de televisió mort a Bagdad el 2003 mentre informava, i com veu que la Comissió Europea expedienti Hongria per violar els drets fonamentals de la comunitat LGTBI.

 • "Aixafem el feixisme", un lema que persisteix
  Veure vídeo

  "Aixafem el feixisme", un lema que persisteix

  Fa 85 anys s'editava un dels cartells més icònics de la nostra història, l'"Aixafem el feixisme", de Pere Català i Pic. Aprofitant l'aniversari, i en un moment convuls políticament, el cartell s'ha reeditat i se n'ha fet una gran tirada perquè pugui arribar a tots els racons del país.
  Hem parlat amb l'historiador i editor Rafael Català Dalmau, net de Pere Català i Pic, per saber d'on sorgeix el cartell, quina història hi ha al darrere, on van trobar l'original del cartell i qui era Pere Català i Pic.
  També hem parlat amb Jordi Borràs, que coneix molt bé el cartell perquè ha estat l'encarregat de restaurar-lo per a aquesta reedició especial. Ens ha explicat què fa especial aquesta imatge i quin significat té aquesta reedició en el moment que estem vivint.

  Fa 85 anys s'editava un dels cartells més icònics de la nostra història, l'"Aixafem el feixisme", de Pere Català i Pic. Aprofitant l'aniversari, i en un moment convuls políticament, el cartell s'ha reeditat i se n'ha fet una gran tirada perquè pugui arribar a tots els racons del país. Hem parlat amb l'historiador i editor Rafael Català Dalmau, net de Pere Català i Pic, per saber d'on sorgeix el cartell, quina història hi ha al darrere, on van trobar l'original del cartell i qui era Pere Català i Pic. També hem parlat amb Jordi Borràs, que coneix molt bé el cartell perquè ha estat l'encarregat de restaurar-lo per a aquesta reedició especial. Ens ha explicat què fa especial aquesta imatge i quin significat té aquesta reedició en el moment que estem vivint.

 • Recomanacions de cinema per l'estiu
  Veure vídeo

  Recomanacions de cinema per l'estiu

  No podem marxar de vacances sense que el nostre crític de cinema, Toni Garcia, ens faci unes recomanacions per aquest estiu.
  Ens ha proposat "Summer of soul", una pel·lícula documental amb molt ritme; "La purga infinita", de terror, on s'especula sobre què passaria si es decretés un dia en el qual tothom pogués fer el que volés; i "Fast and furious 9", una recomanació de crispetes, explosions i persecucions de cotxes a tota velocitat.

  No podem marxar de vacances sense que el nostre crític de cinema, Toni Garcia, ens faci unes recomanacions per aquest estiu. Ens ha proposat "Summer of soul", una pel·lícula documental amb molt ritme; "La purga infinita", de terror, on s'especula sobre què passaria si es decretés un dia en el qual tothom pogués fer el que volés; i "Fast and furious 9", una recomanació de crispetes, explosions i persecucions de cotxes a tota velocitat.

 • La Pineda rescata imatges de Lluís Marquina
  Veure vídeo

  La Pineda rescata imatges de Lluís Marquina

  Elisenda Pineda ha preparat una última secció de temporada molt nostàlgica. Ha parlat de Lluís Marquina i ha fet un repàs de les seves aparicions a TV3 des de la seva incorporació, l'any 2001.
  Ens ha mostrat com va ser present al naixement del K3, el canal de programació infantil i juvenil; la seva trobada amb Doraemon com a reporter de l'InfoK, l'entrevista a Salvador Alsius amb samarreta llampant, gorra i collaret de "surfer"; els moments com a presentador de l'InfoK, i les col·laboracions a "Generació digital".

  Elisenda Pineda ha preparat una última secció de temporada molt nostàlgica. Ha parlat de Lluís Marquina i ha fet un repàs de les seves aparicions a TV3 des de la seva incorporació, l'any 2001. Ens ha mostrat com va ser present al naixement del K3, el canal de programació infantil i juvenil; la seva trobada amb Doraemon com a reporter de l'InfoK, l'entrevista a Salvador Alsius amb samarreta llampant, gorra i collaret de "surfer"; els moments com a presentador de l'InfoK, i les col·laboracions a "Generació digital".

 • Les receptes de festa major, amb Carme Ruscalleda
  Veure vídeo

  Les receptes de festa major, amb Carme Ruscalleda

  En l'última secció de la temporada, Carme Ruscalleda s'ha presentat al plató d'"El tot es mou" amb una autèntica paradeta de festa major amb receptes típiques de les festes.
  Ens ha parlat del plat tradicional de Sant Pol de Mar, les peres de Sant Jaume, i ens ha explicat com es manté la recepta si és tan complexa, com es menja, si es pot fer freda i calenta i quina varietat de pera és la idònia per fer aquest plat.

  En l'última secció de la temporada, Carme Ruscalleda s'ha presentat al plató d'"El tot es mou" amb una autèntica paradeta de festa major amb receptes típiques de les festes. Ens ha parlat del plat tradicional de Sant Pol de Mar, les peres de Sant Jaume, i ens ha explicat com es manté la recepta si és tan complexa, com es menja, si es pot fer freda i calenta i quina varietat de pera és la idònia per fer aquest plat.

 • Lluís Marquina s'acomiada del "Tot es mou"
  Veure vídeo

  Lluís Marquina s'acomiada del "Tot es mou"

  En aquest últim programa de la temporada del "Tot es mou" no volíem perdre l'oportunitat d'acomiadar-nos com toca del copresentador del programa, Lluís Marquina.
  La seva companya, Helena García Melero, li ha dit adeu en directe després de quatre anys de treballar colze a colze amb programes molt intensos, i li ha regalat unes imatges molt emotives.

  En aquest últim programa de la temporada del "Tot es mou" no volíem perdre l'oportunitat d'acomiadar-nos com toca del copresentador del programa, Lluís Marquina. La seva companya, Helena García Melero, li ha dit adeu en directe després de quatre anys de treballar colze a colze amb programes molt intensos, i li ha regalat unes imatges molt emotives.

 • Els Amics de les Arts fan la cançó de l'estiu de TV3
  Veure vídeo

  Els Amics de les Arts fan la cançó de l'estiu de TV3

  Aquesta tarda hem rebut els membres d'Els Amics de les Arts, en Dani, en Joan Enric i en Ferran, que ens han interpretat en directe el tema "No sé com t'ho fas", la cançó de la campanya d'estiu de TV3.
  Després de l'actuació hem parlat amb ells per saber què volen transmetre amb la cançó, si es van fixar en altres cançons de l'estiu, com va anar el rodatge del videoclip, com es presenta aquest estiu per a ells i cap a on volen portar els seus antics temes.

  Aquesta tarda hem rebut els membres d'Els Amics de les Arts, en Dani, en Joan Enric i en Ferran, que ens han interpretat en directe el tema "No sé com t'ho fas", la cançó de la campanya d'estiu de TV3. Després de l'actuació hem parlat amb ells per saber què volen transmetre amb la cançó, si es van fixar en altres cançons de l'estiu, com va anar el rodatge del videoclip, com es presenta aquest estiu per a ells i cap a on volen portar els seus antics temes.

 • La mirada de Borràs: la reedició del cartell "Aixafem el feixisme"
  Veure vídeo

  La mirada de Borràs: la reedició del cartell "Aixafem el feixisme"

  Aquest divendres hem gaudit, una setmana més, del recull de les fotografies més destacades de la setmana del fotoperiodista Jordi Borràs.
  Entre d'altres, ens ha mostrat la imatge renovada que ha fet del cartell "Aixafem el feixisme".

  Aquest divendres hem gaudit, una setmana més, del recull de les fotografies més destacades de la setmana del fotoperiodista Jordi Borràs. Entre d'altres, ens ha mostrat la imatge renovada que ha fet del cartell "Aixafem el feixisme".

 • Festival Z, el lloc per als joves creadors
  Veure vídeo

  Festival Z, el lloc per als joves creadors

  Neix a Girona el Festival Z, un espectacle d'arts escèniques per donar oportunitats professionals a joves creadors i programadors que tinguin menys de 30 anys. Es celebrarà el proper divendres i dissabte, 16 i 17 de juliol, en diferents espais de la ciutat, on es representaran cinc obres, i també hi haurà unes taules rodones i xerrades sobre la llibertat d'expressió i els límits del sector. La intenció final del festival és internacionalitzar-se i convertir-se en un punt de trobada entre els joves i els professionals consolidats del sector que propiciï les sinergies.

  Neix a Girona el Festival Z, un espectacle d'arts escèniques per donar oportunitats professionals a joves creadors i programadors que tinguin menys de 30 anys. Es celebrarà el proper divendres i dissabte, 16 i 17 de juliol, en diferents espais de la ciutat, on es representaran cinc obres, i també hi haurà unes taules rodones i xerrades sobre la llibertat d'expressió i els límits del sector. La intenció final del festival és internacionalitzar-se i convertir-se en un punt de trobada entre els joves i els professionals consolidats del sector que propiciï les sinergies.

 • Vic, el Liverpool català
  Veure vídeo

  Vic, el Liverpool català

  Aquesta temporada, Mireia Mallol s'ha marcat l'objectiu de fer-nos descobrir el territori que tenim a tocar de casa. En l'últim "El sobre rodes" de la temporada, ens ha portat fins a Vic, per mostrar-nos detalls de la població i parlar amb els veïns i les veïnes per saber fins a quin punt coneixen la història i les tradicions de la seva població.

  Aquesta temporada, Mireia Mallol s'ha marcat l'objectiu de fer-nos descobrir el territori que tenim a tocar de casa. En l'últim "El sobre rodes" de la temporada, ens ha portat fins a Vic, per mostrar-nos detalls de la població i parlar amb els veïns i les veïnes per saber fins a quin punt coneixen la història i les tradicions de la seva població.

Anar al contingut