Teresina, S.A
Teresines:
Són tres germanes solteres que viuen al barri de Gràcia. Més concretament al carrer Verdi. Els seus pares, morts fa molts anys, es van casar ja una mica grans i amb poques esperances de tenir cap fill. Tot seguint el costum de l'època, van fer la prometença a la "Providència" que si per una d'aquelles casualitats de la vida, els feia pares d'una nena l'anomenarien Teresa, com la mare, i si era un minyó li posarien Tomàs, com el pare. La "Providència" va fer que tinguessin tres nenes, a cadascuna de les quals van posar Teresa, i un minyó, que van batejar amb el nom de Tomàs.

Teresina:
No té edat, però és la més gran de les tres germanes. De segur que ja fa uns quants dies que ha complert els seixanta. És la que té un geni més rabiüt.

Maria Teresa:
És la mitjana i també, com la germana gran, ja ha passat dels seixanta. Elles sempre diuen que de germà a germà es porten gairebé dos anys. És la més "normal".

Tere:
És la petita. En té més de cinquanta, vorejant els seixanta. és la "nena". I, a més, "romàntica".

Tomàs:
És el germà petit, i conco, com elles. Treballa cobrant rebuts a les cases. És un malcriat de les seves germanes. Tot i que és un zero a l'esquerra, les seves germanes li fan creure que és l'home de la casa.
Anar al contingut