L'últim programa de la temporada

Això és "Tabús", amb escenes inèdites i tot

L'últim capítol de d'aquesta temporada ha estat ple d'escenes inèdites i de convivència que han continuat trencant tabús de col·lectius com el de la pobresa, els trastorns mentals o la ceguesa, però el 2021 continuarem trencant tòpics amb la segona temporada del programa, dedicada a nous col·lectius
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

"Tabús" ha arribat al final de la temporada amb un especial en què hem compartit alguns dels moments que havien quedat en el calaix. Escenes inèdites protagonitzades per David Verdaguer i els 34 convidats, que formen part de col·lectius tan diferents com el de les persones cegues, les que tenen diagnosticat un trastorn mental o les que pateixen una malaltia terminal. Aquesta temporada, "Tabús" ha estat líder de la seva franja de manera destacada, ha fet una audiència mitjana de 467.000 espectadors i ha tingut gairebé 300.000 reproduccions de vídeo a la carta. Pel que fa a la valoració de l'audiència, segons el panel qualitatiu de GfK, el programa ha obtigut una bona valoració mitjana, amb 8,4  punts. Més del 80% dels panelistes han considerat que és un programa de molta qualitat i que veient-lo han après alguna cosa. Després d'aquests bons resultats, podem avançar que durant el 2021 hi haurà segona temporada de "Tabús".

 

La bona energia que s'ha respirat durant els rodatges del programa ha fet possible que els convidats ens regalin moments divertits com els que hem vist al capítol "Extras Tabús". De tots els convidats n'hem après alguna cosa. De les reflexions des de la ceguesa que van compartir la Mercedes, el Pep, la Maria i el Gabriel, fins a l'experiència de la Coumba amb el racisme. I sobretot hem trencat tòpics gràcies a les reflexions i experiències de vida de tots ells. En el primer capítol, la Maria ja ens avisava que "som una societat amb molts prejudicis" i el Gabriel ens deia que la ceguesa li havia aportat més coses de les que li havia pres.

Durant tota la temporada, els protagonistes han fet afirmacions d'aquelles que et fan esclatar les neurones perquè et trenquen els esquemes. Com l'Amàlia, que, afectada per una malaltia terminal, ens deia que l'única diferència que té amb la resta del món és que li han "posat una data de caducitat".

Han estat 9 capítols d'històries de vida i humor que segurament ens han fet tocar de peus a terra. En el capítol dedicat a la pobresa, el Joan ens traslladava una reflexió demolidora: "Tots som persones amb risc d'exclusió".

Gràcies a persones com el David, la Isabel o la Sílvia, hem trencat tabús sobre l'obesitat, el col·lectiu amb diversitat funcional i el LGTBI. I experiències de vida com les del Xavier, en el capítol dedicat als "Trastorns mentals", ens han donat claus per continuar trencant tòpics i tabús.

 

 

Mentre no arriba la segona temporada dedicada a nous col·lectius, pots recuperar els capítols de "Tabús" i repescar aquell moment que et va enganxar despistat. I, sobretot, recordeu-ho: l'any vinent, més.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut