imgauto52
+6

La Nenúfar i la Matoll a Operació Tortuga

Text: Gerard Hausmann i Cristina Jiménez
Il·lustració: Àlex Roca
Editorial: Estrella Polar

La família del Super3 vol passar les vacances al supercreuer del karaoke però una gran tempesta fa naufragar el vaixell. La família va a parar a l'illa de les Tortugues, on viuran una gran aventura i intentaran evitar que el malvat capità Foc ompli l'oceà de plàstic.

imgauto54
+3

El drac sense por

Text: Maica Meseguer
Il·lustració: disseny de Manel Trias
Editorial: La Galera

El Mic i en Cincsegons s'inventen un llibre de princeses. Hi surten, també, un cavaller i un drac que no sap treure foc pels queixals.

imgauto56
+8

Estimat monstre

Text: Lluís Prats
Il·lustració: Laia Pàmpols
Editorial: La Galera

L'Abel és un nen poruc que quan parla s'entrebanca. Una tarda, en tornar de l'escola, els tres nois que l'assetgen el fan entrar al casalot ruïnós que s'aixeca al costat de casa seva. La gent del poble diu que allà viu el monstre més espantós i horrible del món. L'Abel el descobreix, però no sembla tan ferotge com diuen i entre els dos començarà una bonica relació.

imgauto59

La veu de les ombres

Text: Frances Hardinge
Il·lustració:
Editorial: Bambú

La Makepeace és una jove que pot percebre els esperits dels morts. A vegades, quan algú es mor, el seu esperit se'n va a buscar un lloc on amagar-se i troba la Makepeace. Als 12 anys, ha après a defensar-se dels fantasmes fins que un dia passa un fet terrible.

imgauto61
+10

OFF

Text: Xavier Salomó
Il·lustració: Xavier Salomó
Editorial: Flamboyant

La protagonista d'aquesta història vesteix una caputxa vermella i cavalca sobre un cérvol. El paisatge és desolador. S'acosta a una xemeneia fumejant i entra a un edifici on tot són cables. La nena veu un botó vermell i fa OFF. Un àlbum sense text però amb molta poesia que t'ajudarà a reflexionar sobre com pots canviar el món.

imgauto63
+8

Grans aventurers

Text: Alastair Humphreys
Il·lustració: Kevin Ward
Editorial: Andana

Súper, si t'agraden les aventures i vols conèixer els exploradors més grans del món, aquest llibre està fet per a tu. No només sabràs qui són, sinó també com van ser les seves aventures. Homes i dones que han fet viatges extraordinaris a l'espai, els oceans, els deserts i les selves.

imgauto66
+3

Plous o fas sol?

Text: Mireia Vidal
Il·lustració: Anna Font
Editorial: Akiara Books

Si mires el cel, algú et pot preguntar: plou o fa sol? I si et mires endins? Plous o fas sol? Aquesta és una història per aprendre que tot el que fas repercuteix en algú altre.

imgauto68
+8

Sasha i el petit llop

Text: Ann Jungman
Il·lustració: Gaia Bordicchia
Editorial: La Galera

En Sasha viut a l'estepa russa amb els seus pares. Durant una nevada, té un accident de trineu i s'ha de refugiar en una cabana on coneix un llobató: en Ferdy. Fins a aquell moment, en Sasha i en Ferdy pensaven que els homes i els llops no podien ser amics, però estaven equivocats.

imgauto70
+8

Tinc un tanc de joguina

Text: Pere Martí
Il·lustració: Núria Tomàs
Editorial: Akiara Books

Aquesta és la història d'un nen que jugava amb soldats i a fer la guerra, fins que un dia, per televisió va veure imatges de la guerra de veritat. I no li van agradar.

imgauto73
+6

El petit menjatemps

Text: Llucia Ramis
Il·lustració: Gabriel Salvadó
Editorial: La Galera

El petit menjatemps viu amagat als rellotges. No l'ha vist mai ningú, però hi ha qui se l'imagina de color negre. També diuen que és com una pilota i que té unes dents molt grosses, perquè ha de mossegar molt, perquè el temps passa molt ràpid.

imgauto75
+3

Laberint roig

Text: Ramon Besora
Il·lustració: Àfrica Fanlo
Editorial: Barcanova

Un llibre de poesia per recórrer les quatre estacions de l'any i per fixar-nos en petits detalls de la natura.

imgauto77
+10

Sota les pedres

Text: Arianna Squilloni
Il·lustració: Laia Domènech
Editorial: Akiara Books