imgauto52
+6

La història mai explicada

Text: Gerard Hausmann
Il·lustració:
Editorial: La Galera

Per als fans de la Família del Super3 arriba el llibre més esperat, el que n'explica tots els secrets i anècdotes més desconeguts. El Roc i la Lila són els encarregats de narrar aquesta aventura visual on t'ensenyaran tot el que hi havia darrere de les càmeres i els escenaris. Com es van fer les Festes dels Súpers? Què hi havia a l'habitació de la Lila? Com és l'hivernacle de la Nenúfar i la Matoll, o quines coses no saps d'en Biri Biri? Un llibre que et sorprendrà!

 

imgauto54
+8

Manduka fina. Les receptes del programa

Text: Paula Alós
Il·lustració:
Editorial: Estrella Polar

Si t'agrada cuinar i ets un fan del "Manduka" i la Paula, aquest és el teu llibre! Totes les receptes del programa recollides en un superllibre perquè puguis practicar a casa. A més, hi trobaràs foodtrucs increïbles, quizs amb les preguntes més boges del Cinto i els millors "Cuinart". Així, aconseguiràs cuinar de primera i sorprendre a tothom! Manduka fina!

imgauto56
+6

Els contes de les vocals

Text: Anna Manso
Il·lustració: Toni Galmés
Editorial: Beascoa

Segur que coneixes ja quines són les vocals, oi? Però saps la història de cadascuna de les lletres? Si la teva resposta és que no, "Una mà de contes" et presenta els contes de les vocals. Amb cinc històries diferents, una per a cadascuna de les lletres.

 

imgauto59
+8

Món Maker

Text: Rafel Vives i Juliana Canet
Il·lustració:
Editorial: Estrella Polar

Súper, ets dels que t'agrada fer manualitats? Estàs tot el dia amb la cola blanca o la silicona a les mans? T'agradaria aprendre a fer nous objectes? Doncs no et perdis els consells del Rafel Vives i les curiositats del Bot! Imagina, crea i converteix-te en un autèntic maker!

 

 

imgauto61
+3

El drac sense foc

Text: Maica Meseguer
Il·lustració: disseny de Manel Trias
Editorial: La Galera

El Mic i en Cincsegons s'inventen un llibre de princeses. Hi surten, també, un cavaller i un drac que no sap treure foc pels queixals.

imgauto63
+10

Viatge al país dels arbres

Text: J. M. G. Le Clézio
Il·lustració: Henri Galeron
Editorial: Animallibres
Sabies que els arbres són una mica tímids? Però, si els observes atentament, t'adonaràs que són uns éssers màgics que parlen, es mouen i, fins i tot, tenen ulls per veure-hi! El protagonista d'aquesta sèrie descobrirà tot això i molts altres secrets que no t'esperes.
imgauto66
+6

Els capibares

Text: Alfredo Soderguit
Il·lustració: Alfredo Soderguit
Editorial: Ekaré

Aquesta faula ens explica la història d'una família de capibares que arriba a un corral de gallines. Estan fugint dels caçadors. Per a les gallines el seu corral és un lloc segur i té unes normes ben establertes i, quan hi arriben els capibares, desconfien d'ells. Són salvatges i prefereixen no acostar-s'hi.

 

imgauto68
+12

Les esferes del temps

Text: Rubèn Montañá
Il·lustració:
Editorial: La Galera
En Domènec és un jove orfe de catorze anys que forma part d'un espectacle itinerant que acaba d'arribar a la ciutat. En Domènec té el cos cobert de cicatrius per un accident que havia patit de nadó, i en aquest espectacle s'exposa perquè la gent les vegi. Un dia, mentre en Domènec observava el públic, va veure com algú robava el rellotge a un senyor. Bé, no podem assegurar que fos algú, perquè el lladre, senzillament, no hi era!
imgauto70
+10

Els infants de la resistència

Text: Vincent Dugomier
Il·lustració: Benoît Ers
Editorial: Base

Aquest còmic explica el dia a dia d'uns nens en un poble francès que es diu Pontain l'Écluse. Aquest poble està ocupat per l'exèrcit alemany d'Adolf Hitler als anys 40. El còmic, seriat, explica la vida de dos nens de tretze anys que no volen sotmetre's a l'ocupació nazi. Ells no volen fer com altres francesos que es resignen davant la situació d'ocupació i pensen què poden fer per plantar cara als nazis.

 

imgauto73
+10

Pippi Calcesllargues

Text: Astrid Lindgren
Il·lustració: Astrid Lindgren
Editorial: Kókinos

La Pippi té nou anys. Viu sola, sense pares, amb un cavall i un mico. Però la Pippi no necessita ningú per tirar endavant. A part dels dos animals, la Pippi també té una maleta plena de monedes d'or i gràcies a això es pot comprar tots els caramels i les joguines que vulgui. A més de ser molt divertida, la Pippi té una força descomunal que utilitza per ajudar els més febles com si fos una superheroïna.

 

 

imgauto75
+3

Quina colla d'animals!

Text: Nicholas Allan
Il·lustració: Nicholas Allan
Editorial: Ekaré
En Quim Trompeta va a l'escola per primera vegada. És un elefant. Però a la seva classe no hi ha cap altre elefant. Tots els animals són diferents i en Quim només vol un amic que sigui com ell. El trobarà?
imgauto77
+12

Canelons freds

Text: Anna Manso
Il·lustració:
Editorial: Cruïlla
La novel·la comença al despatx del director. La Didi ha tornat a portar a l'institut una samarreta amb un missatge que no ha agradat als mestres. Com a càstig, la seva tutora li demana que escrigui un llibre i que, cada quinze dies, n'hi entregui un capítol. La Didi es queixa: però si ha d'estudiar i fer deures! I si no ho fa? La mestra és clara: l'expulsaran!