imgauto52
+6

La història mai explicada

Text: Gerard Hausmann
Il·lustració:
Editorial: La Galera

Per als fans de la Família del Super3 arriba el llibre més esperat, el que n'explica tots els secrets i anècdotes més desconeguts. El Roc i la Lila són els encarregats de narrar aquesta aventura visual on t'ensenyaran tot el que hi havia darrere de les càmeres i els escenaris. Com es van fer les Festes dels Súpers? Què hi havia a l'habitació de la Lila? Com és l'hivernacle de la Nenúfar i la Matoll, o quines coses no saps d'en Biri Biri? Un llibre que et sorprendrà!

 

imgauto54
+8

Manduka fina. Les receptes del programa

Text: Paula Alós
Il·lustració:
Editorial: Estrella Polar

Si t'agrada cuinar i ets un fan del "Manduka" i la Paula, aquest és el teu llibre! Totes les receptes del programa recollides en un superllibre perquè puguis practicar a casa. A més, hi trobaràs foodtrucs increïbles, quizs amb les preguntes més boges del Cinto i els millors "Cuinart". Així, aconseguiràs cuinar de primera i sorprendre a tothom! Manduka fina!

imgauto56
+6

Els contes de les vocals

Text: Anna Manso
Il·lustració: Toni Galmés
Editorial: Beascoa

Segur que coneixes ja quines són les vocals, oi? Però saps la història de cadascuna de les lletres? Si la teva resposta és que no, "Una mà de contes" et presenta els contes de les vocals. Amb cinc històries diferents, una per a cadascuna de les lletres.

 

imgauto59
+3

El drac sense foc

Text: Maica Meseguer
Il·lustració: disseny de Manel Trias
Editorial: La Galera

El Mic i en Cincsegons s'inventen un llibre de princeses. Hi surten, també, un cavaller i un drac que no sap treure foc pels queixals.

imgauto61
+8

Món Maker

Text: Rafel Vives i Juliana Canet
Il·lustració:
Editorial: Estrella Polar

Súper, ets dels que t'agrada fer manualitats? Estàs tot el dia amb la cola blanca o la silicona a les mans? T'agradaria aprendre a fer nous objectes? Doncs no et perdis els consells del Rafel Vives i les curiositats del Bot! Imagina, crea i converteix-te en un autèntic maker!

 

 

imgauto63
+3

El colom ha d'anar a escola

Text: Mo Willems
Il·lustració: Mo Willems
Editorial: Andana
El colom protagonista del conte no vol anar a l'escola. Si ja ho sap tot! Bé, gairebé tot! I no sap si al mestre li agradaran els coloms! I potser no pot aprendre tantes coses! O no li agrada el menjar! El colom vol tornar a ser un pollet, per no anar a l'escola. Penses que hi hauria d'anar?
imgauto66
+10

El misteri del paper de vàter volador

Text: Anna Cabeza
Il·lustració: Toni Batllori
Editorial: Bambú
Les germanes Crostó són tres àvies germanes que tenen una agència d'investigació i que resolen grans misteris. El seu ajudant és en Marcel, que té nou anys. Les germanes Crostó han de viatjar a Nova York, on s'hi celebra el congrés més important d'àvies investigadores del món. I, si hi ha les Crostó i en Marcel, segur que hi ha un misteri: el paper de vàter de l'hotel desapareix de manera inexplicable. Qui en serà el culpable?
imgauto68
+3

Nou a la ciutat

Text: Marta Altés
Il·lustració: Marta Altés
Editorial: Blackie Books
Aquesta és la història d'un gos blanc i gros que arriba a la gran ciutat amb la sensació que trobaria una nova llar. Va començar a preguntar a la gent que trobava, però no els acabava d'entendre. Va descobrir llocs molt interessants. Estava convençut que tot sortiria bé, però anaven passant els dies i no acabava de trobar la seva nova llar. Ho aconseguirà?
imgauto70
+8

L'Ot, el dron i el lladre de la motxilla

Text: Maria Àngels Bogunyà
Il·lustració: Jaume Bosch
Editorial: Baula
L'Ot fa deu anys! Està tan nerviós que no pot dormir. Espera el regal. L'ha demanat tantes vegades que està convençut que, aquesta vegada, els seus pares li donaran. L'endemà, els pares de l'Ot li entreguen una capsa enorme amb una gran llaçada. L'Ot l'agafa, però no pesa gens! I, quan l'obre... no hi ha res a dins! És una broma? Els pares li demanen que torni a mirar i l'Ot troba un sobre que li permetrà complir un dels seus somnis.
imgauto73
+3

Sense paraules

Text: Mireia Sánchez
Il·lustració: Carles Puig (Litos)
Editorial: Edebé
El primer que feia el senyor Feliu quan arribava a casa era treure a passejar el seu globus. El senyor Feliu va trobar un dia el globus entortolligat a una branca d'un arbre i se'l va endur. Des d'aleshores, ho fan tot junts i el senyor Feliu ja no se sent tan sol. Un dia, però, el globus va perdre la gana. Una bona història per posar-se en el lloc de l'altre.
imgauto75
+8

El llibre de Gianni Rodari

Text: Gianni Rodari
Il·lustració: Marta Altés
Editorial: Blackie Books
Aquest llibre és un recull de contes i poemes de Gianni Rodari, un dels millors escriptors per a nens i nenes. Hi trobaràs els seus poemes i contes més importants. També altres que expliquen la seva vida. Si t'agraden els contes de Rodari i també si no els coneixes, aquest és un bon llibre per a tu. 
imgauto77
+10

Diari d'una sonada

Text: Amèlia Mora Sanromà
Il·lustració: Allan Rabelo
Editorial: Animallibres
Aquest és el diari de l'Ada i comença un 16 de setembre, el primer dia d'escola. L'Ada ha viscut tres mesos increïbles: ha anat a la platja, ha dormit fins tard i ha ballat de manera descontrolada. Però el 16 de setembre és el seu primer dia d'institut. Com serà el curs? Farà amigues? I potser amics? Per l'Ada comencen els exàmens, els deures i, ella així ho pensa, l'avorriment. Serà veritat?