Un llibre per a cada edat
Enllaços a les diferents pàgines
imatge
+10

Cors de gofra

Text: Maria Parr
Il·lustració: Zuzanna Celej
Editorial: Nórdica

La Lena i en Trille viuen en un petit poble de la costa de Noruega. Ella és intrèpida, divertida i aventurera. Ell, en canvi, és molt més tranquil i racional. La Lena viu sola amb la seva mare tot i que, de tant en tant, pensa que li agradaria tenir un pare. En Trille té una germana adoptada de Colòmbia i al soterrani de casa seva hi viu el seu avi, al qual adora. A tots dos els encanten les gofres i viure un munt d'aventures que, a vegades, acaben en catàstrofes.

imatge
+10

La mona de l'assassí

Text: Jakob Wegelius
Il·lustració:
Editorial: Viena

És de nit al port de Lisboa. Entre les ombres, un home corre per salvar la vida. El seu nom és Alphonse Morro i té un secret que algunes persones poderoses volen impedir que se sàpiga. Com sigui. El perseguidor atrapa l'Alphonse. Mentre lluiten, l'Alphonse cau al riu Tajo i desapareix. La notícia s'escampa ràpid, però encara hi ha un altre rumor més espantós: pels carrerons de Lisboa hi ha un simi embogit que udola. És la mona de l'assassí.

imatge
+6

Jane Austen

Text: Katie Wilson
Il·lustració: M. Isabel Sánchez Vegara
Editorial: Alba

Aquest és l'onzè llibre d'una col·lecció que et permetrà descobrir algunes de les dones més importants de la història. En aquest llibre, trobaràs la història de l'escriptora Jane Austen que va viure a Anglaterra en una època en què les nenes havien d'aprendre coses avorrides mentre els nois podien fer el que volien.

imatge
+10

Supernormal

Text: Greg James
Il·lustració: Chris Smith
Editorial: RBA

El Murph Cooper acaba d'arribar a la ciutat i és nou a l'escola. Per motius de feina de la mare, han hagut de canviar quatre vegades de casa i de ciutat, i en Murph ja n'està cansat. La seva nova escola és supersecreta i superestrambòtica. Els seus companys de classe poden volar o controlar el temps o fer aparèixer cavalls diminuts del no-res. I quina és l'habilitat extraordinària del Murph? No en té cap. Quan apareixen els supermalvats, arriba el moment que el supernormal es converteixi en un heroi!

imatge
+6

Diari secret de la Nenúfar i la Matoll

Text: Santi Anaya
Il·lustració:
Editorial: Estrella Polar

Súper, vols descobrir tots els secrets de la Nenúfar i la Matoll? Obre aquest diari i ajuda les elfes a completar-lo. Has d'estar preparat per tacar el diari de pintura, foradar-lo, mullar-lo o, fins i tot, arrencar-ne alguna pàgina. T'hi atreveixes?

imatge
+8

Dinàmiks

Text: Dani Jiménez
Il·lustració:
Editorial: Estrella Polar

Per què l'aigua és transparent però la neu és blanca? Per què les crispetes exploten? Per què  quan cridem a les muntanyes hi ha eco? Totes les respostes les tens en aquest llibre on el Dani Jiménez i tota la família del "Dinàmiks" et proposen un munt d'experiments divertits. Activa el teu enginy, súper!

imatge
+10

Un regal sense obrir

Text: Marianne Verge
Il·lustració: Ester García Cortés
Editorial: Pagès

Aquesta és la història de la Mona que té una família senzilla i viu a Dinamarca. La família ha d'aprendre a plantar cara i a seguir endavant després de la pèrdua d'algú molt estimat.

imatge
+3

Aquest nen està a la Lluna

Text: Martina Escoda (text i poemes) i Marta Canelles (músiques)
Il·lustració: Muntsa Vicente
Editorial: Bellaterra Música

Un llibre de poemes i cançons que parlen de planetes imaginaris i d'un nen que té moltes joguines, però sempre està avorrit. Un dia descobrirà una joguina que li permetrà fer un viatge increïble.

imatge
+6

Les enrabiades d'en Marcel

Text: Ian de Haes
Il·lustració: Ian de Haes
Editorial: Tramuntana

En Marcel s'enfada molt sovint. Cada cop que ho fa, l'acompanya un animal. Cada vegada, l'animal és més gros fins que el Marcel s'adona que les enrabiades han provocat que s'hagi quedat sense amics.

imatge
+8

La primera porta

Text: David Nel·lo
Il·lustració: Bea Tormo
Editorial: Cruïlla

En una sortida amb la classe, la Gisela i la Gunda troben una porta misteriosa al museu d'Art Modern. Tot i que té un cartell que posa "porta prohibida", decideixen entrar-hi i viuen una gran aventura. Mesos més tard, hi tornen i descobreixen un món esbojarrat, ple de personatges que no hi toquen gaire.

imatge
+3

El petit Artur i l'elefant sense memòria

Text: Maria Girón
Il·lustració: Maria Girón
Editorial: Tramuntana

El petit Artur es troba un dia un elefant que plora perquè ha perdut la memòria. L'animal no recorda qui és ni res de la seva vida. Artur està disposat a ajudar-lo. Ho aconseguirà?

imatge
+3

El bassal del rei Olaf

Text: Mar Pavón
Il·lustració: Maria Girón
Editorial: Tramuntana

El protagonista d'aquesta història es diu Olaf, però no és un ninot de neu; és un nen. De fet, si comparem un ninot de neu amb el nen, veiem que són molt diferents. A l'Olaf nen li agrada córrer, que li expliquin històries o li facin petons.