Un llibre per a cada edat
Enllaços a les diferents pàgines
imgauto51
+3

L'ocell Piu-piu

Text: Santi Anaya
Il·lustració: Àlex Roca
Editorial: Planeta

Una història d'amistat i cooperació. El Mic troba un ocell petit i el vol cuidar, però en Cincsegons pensa que és millor que l'ajudin a trobar el niu per tal que l'ocellet pugui tornar amb la seva família. Què faries tu, súper?

imgauto53
+6

La Nenúfar i la Matoll a... "Operació Sant Jordi"

Text: Santi Anaya
Il·lustració: Àlex Roca
Editorial: Planeta

L'Àlex ha creat un nou invent: unes ulleres de realitat virtual que permeten viure un llibre com si fossis a dins. Com si fossis un personatge més i formessis part de la història. Què has de fer? Només cal introduir el llibre que t'interessi dins la màquina, posar-te les ulleres i... gaudir d'una gran experiència en 4D. Però, clar, les ulleres són un invent de l'Àlex! Penses que tot sortirà bé?

imgauto55
+3

La capsa secreta del bosc

Text: Maica Meseguer
Il·lustració: Equip del programa Mic
Editorial: La Galera

Un conte per llegir als més petits sobre la màgia de la natura. En Mic i en Cincsegons descobreixen una petita llavor, la capsa secreta del bosc, i busquen la manera de poder obrir-la. Tots dos saben que, de dins, en sortirà un arbre carregat de fruita.

imgauto58
+6

La Nenúfar i la Matoll a..."Operació Llampec"

Text: Santi Anaya
Il·lustració: Àlex Roca
Editorial: Planeta

El Llampec és l'hàmster de la classe de la Nenúfar i la Matoll, i cada cap de setmana va a la casa d'un dels nens de la classe. Aquest cap de setmana li ha tocat anar a la Matoll i, per tant, l'hàmster va a la casa de la Família del Super3. La Nenúfar el vol cuidar com sigui, i la Matoll, preocupada per allunyar-la de la mascota, no s'adona que en Rexi, el tiranosaure de l'hivernacle, està molt, però que molt a prop!

imgauto60
+6

Horaci l'inuit. Estimats vikings

Text: Anna Espinach
Il·lustració: Òscar Sarramia
Editorial: Base
L'Horaci i la Sedna troben una estàtua de pedra al mig de les glaceres. En Resh, l'home més savi del poblat, no sap qui és l'home representat que té un casc de viking. L'Horaci i la Sedna decideixen investigar qui és i quina és la història de l'estàtua.
imgauto62
+10

248 funerals i un gos extraordinari

Text: Deborah Whiles
Il·lustració:
Editorial: Viena

La Comfort té només 10 anys però ja ha assistit a 248 funerals. Sembla estrany, però s'entén una mica més quan descobreixes que la seva família és la propietària de la funerària del poble. La Comfort sap com comportar-se en un funeral i està convençuda que sap entomar les desgràcies, però amb el temps descobreix que no és cert. Les coses li comencen a anar malament: mor la seva estimada tieta Florentine, la seva millor amiga l'evita sempre que pot i el seu cosí, un ploramiques insuportable, se li enganxa com una paparra. La Comfort haurà de superar-ho tot.

imgauto65
+6

L'enemic

Text: Davide Cali
Il·lustració: Serge Bloch
Editorial: Takatuka

Les guerres són difícils d'entendre. Hi ha vegades que els que lluiten, encara les entenen menys. Un soldat veu l'enemic com l'ésser més horrible del món, però, a mesura que passen els dies, s'adona que l'enemic és com ell: té por, gana, està cansat i troba a faltar la seva família. Ara bé, qui farà el primer pas per acabar amb la guerra?

imgauto67
+6

El meu avi pirata

Text: Laia Massons
Il·lustració: Zuzanna Celej
Editorial: Akiara Books

Cada diumenge, l'avi portava els seus dos nets a l'illa dels tres pirates. Allà, en un banc, els explicava centenars d'històries, de vegades inventades però, molt sovint, als nens els agradava escoltar la història personal del seu avi. Un dia, l'avi se l'enduen a l'hospital. Després de moltes setmanes, torna a casa però ja no és el mateix. Ara, més que mai, els nets hauran d'estimar l'avi.

imgauto69
+8

El segrest de la bibliotecària

Text: Margaret Mahy
Il·lustració: Quentin Blake
Editorial: Viena

Un dia, una colla de bandits segresta la senyoreta Ernestina Laburnum. Ella mateixa explica que no és rica, ni té familiars famosos, ni tan sols té casa! Aleshores, per què l'han segrestada? La senyoreta Ernestina és la bibliotecària del poble i els bandits estan convençuts que l'Ajuntament pagarà molts diners per recuperar-la. La biblioteca no pot funcionar sense ella! Sembla un pla perfecte, però tot es complica per culpa del xarampió, d'un terratrèmol, de la policia i, sobretot, per culpa dels llibres!

imgauto72
+6

Josephine Baker

Text: Agathe Soriet
Il·lustració: Mª Isabel Sánchez Vegara
Editorial: Alba

Aquest llibre pertany a la col·lecció Petita&Gran que recull la història personal de dones que han estat importants en la història de la humanitat. La Josephine Baker era una nena pobra que va néixer a la ciutat de Saint Louis. No tenia diners ni sabates, però era feliç ballant. De ben petita, va descobrir que, als Estats Units, no es tractava igual els negres que els blancs. Com que no ho va entendre, va lluitar per canviar-ho.

imgauto74
+10

Pirates de la mar de gel

Text: Frida Nilsson
Il·lustració: Alexander Jansson
Editorial: Viena

La Siri és una nena de deu anys que viu, tranquil·lament, en una illa molt llunyana de la mar de Gel. Allà, hi viu amb el seu pare, que és pescador, i la seva germana petita, la Miki. Un dia, un pirata ferotge, en Capblanc, captura la Miki per fer-la treballar a la seva mina de diamants. No és la primera vegada que en Capblanc segresta un nen per fer-lo treballar, però sí que és la primera vegada que algú el vol rescatar. La Sisi està disposada a fer el que calgui per alliberar la seva germana.

imgauto76
+6

Els diaris de la Cirera. La pluja d'estels

Text: Joris Chamblain
Il·lustració: Aurélie Neyret
Editorial: Alfaguara

Cinquè llibre d'"Els diaris de la Cirera". Aquesta vegada, el diari de la Cirera comença recordant la figura del seu pare, que va morir quan ella només tenia 4 anys. A vegades li costa recordar-ne detalls. Per això, la Cirera demana a la mare que l'ajudi a recordar-lo. Aquesta vegada, el "personatge misteriós" d'"Els diaris de la Cirera" serà ella mateixa.