Els protagonistes de "Sentimental", amb participació de TV3

"Sentimental", premiada al Festival de Cinema de Montecarlo

"Sentimental", amb la participació de TV3, s'ha emportat el guardó com a millor pel·lícula al Festival de Cinema de Montecarlo. Siciliani també ha estat reconeguda com a millor actriu
Actualitzat

La 18a edició del Festival de Cinema de Montecarlo va entregar els guardons el dissabte 5 de juny de manera presencial al principat de Mònaco.

"Sentimental", dirigida per Cesc Gay, ha rebut el premi a la millor pel·lícula, i Griselda Siciliani, la protagonista, ha estat guardonada a la categoria de millor actriu. "Sentimental" és un llargmetratge basat en l'obra "Els veïns de dalt". La pel·lícula ha tingut la participació de TV3 i de quatre actors de comèdia contrastats: Javier Cámara, Belén Cuesta, Alberto San Juan i l'argentina Griselda Siciliani.

La pel·lícula és una coproducció d'Imposible Films amb Sentimentalfilm AIE, i amb la participació de TV3, TVE i Movistar+.

Sinopsi
El Julio i l'Anna fa més de quinze anys que són parella. Una parella que ja no es mira ni es toca i que ha fet del combat diari el llenguatge i l'essència de la seva relació. Una nit, l'Anna convida els seus veïns Salva i Laura. Una parella més jove que ells i que, des del primer dia, els va acollir amb molta amabilitat i simpatia. Tot i que els seus "sorolls" s'han convertit en un malestar per al Julio i l'Anna... o potser en un estímul. Aquesta nit els veïns seran causants i víctimes d'un tsunami amb una proposta inusual i sorprenent. Tots quatre no podran evitar una vetllada excessiva i catàrtica.

 

El més vist
Anar al contingut