Diumenge, a les 22.45, a TV3

Irene Montero reflexiona sobre el judici del procés a "Quatre gats"

Ricard Ustrell entrevista la portaveu de Podem, amb qui comentarà les imatges i les declaracions més destacades del judici als líders independentistes

"Quatre gats", el programa dirigit i presentat per Ricard Ustrell que combina l'entrevista i el reportatge, està fent aquestes setmanes un seguiment, anàlisi i valoració del judici del procés. El programa se centra cada diumenge en una conversa d'Ustrell amb personalitats destacades en el seu àmbit, que seguiran el judici des de fora de Catalunya. S'hi visualitzen, comenten i reflexionen les imatges i les declaracions més destacades de la setmana.

Aquest diumenge, al segon d'aquests especials, l'entrevistada és Irene Montero, portaveu de Podem. També participarà al programa l'exministre d'Assumptes Exteriors José Manuel García Margallo.

Entre els convidats de les properes setmanes hi haurà perfils molt diversos: periodistes (internacionals, catalans i espanyols), pensadors preocupats per la situació a Catalunya, polítics, exmembres de la judicatura i familiars dels presos. Tots ells abordaran conceptes com la justícia o la democràcia.

El format del programa

Ustrell va fer néixer "Quatre gats" com un espai radiofònic de Catalunya Ràdio que el 2013 es va començar a emetre els festius intersetmanals, i poc després ja es va incorporar com una secció setmanal d'"El suplement". El juny del 2018 va fer el salt a la televisió amb l'emissió de les entrevistes a tres expresidents: Alex Salmond (Escòcia), Manuel Valls (França) i Pepe Mujica (Uruguai). I al desembre va oferir una segona trilogia amb la líder del Front Nacional francès, Marine Le Pen; l'expresidenta de Brasil Dilma Rousseff, i el 130è president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. Ara, "Quatre gats" es presenta en un format especial per poder donar resposta a l'actualitat del moment.