"Pop up xef": socarrimats per la pressa en terra de volcans
La batalla gastronòmica d'aquesta setmana ha tingut lloc a Olot, on els xefs concursants, Marc Grivé i Marta Martínez, han hagut de preparar un plat original inspirat en la característica patata de la vila
"Pop up xef": socarrimats per la pressa en terra de volcans
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Edició a Olot

"Pop up xef": socarrimats per la pressa en terra de volcans

La batalla gastronòmica d'aquesta setmana ha tingut lloc a Olot, on els xefs concursants, Marc Grivé i Marta Martínez, han hagut de preparar un plat original inspirat en la característica patata de la vila

Els xefs Marta Martínez i Marc Grivé s'han trobat a Olot. Allà, ràpidament han descobert que no podien fer un plat amb l'essència olotina sense tenir present la seva característica patata.

També tenien molt clar que, si volien ser originals, havien d'anar més enllàde l'elaboració clàssica del tubercle. Així, s'ha establert un duel  cara a cara entre els dos concursants, dos cuiners amb molta personalitat que no es conformen només guanyant.

Com sempre, Marc Ribas ha estat el mestre de cerimònies del concurs que enfronta dos cuiners joves, amb molta projecció, però amb estils diferents, que competeixen en una població desconeguda i sota la mirada del jurat format per Meritxell Falgueras i Santi Villas.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut