Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Una carta magna en edat avançada

La Constitució celebra els 43 anys a "Polònia"

Regal especial pels dirigents de VOX: un kit per a millorar la constitució del 78. Estrenem "Humor pandèmic", on posem a prova la variant Òmicron que competeix amb Argimon i tenim una versió pròpia de l'anunci de la loteria de Nadal. Tot això i molt més a "Polònia".

I arran de l'aniversari, arriba l'entrega d'un nou "Unvoxing". Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) reben l'exclusiu producte de la marca Santiño: un kit per a millorar la Constitució del 78, amb tota mena d'objectes per a costumitzar els seus articles.
També estrenem un nou format televisiu. Es tracta d'"Humor pandèmic", el programa on la variant Òmicron intenta superar totes les proves per ser la variant predominant. Entre els participants també hi ha Josep Maria Argimon (Xavi Serrano), que mira d'aturar-lo abans que sigui massa tard.Tenim la nostra pròpia versió de l'anunci de la loteria de Nadal. En aquest cas, ambientat al Partit Popular. Cospedal (Judit Martin), Aguirre (Mireia Portas), Rajoy (Queco Novell), Bárcenas (Cesc Casanovas) i altres membres del PP comparteixen la sort de rebre sobres anònims.
Xavi Hernández (Xavi Espinosa) i Joan Laporta (Queco Novell) parlen del futur del Barça, mentre Antoni Gaudí (Marc Rodríguez) baixa del cel per veure com s'il·lumina l'estrella de la torre de Maria.
 


Pere Aragonès (Jordi Soriano) assisteix a classes per aprendre a negociar. Aconseguirà les habilitats necessàries per fer front a les negociacions amb el Govern espanyol?


Jordi Puigneró (David Marcé) mira d'aconseguir una reunió amb el govern central per obtenir el traspàs de Rodalies a la Generalitat, però es troba amb tots els problemes propis d'aquest servei i no arriba a temps per reunir-se.

I després de més de dos mesos des de l'última trobada de la taula de diàleg, i sense data per a la següent reunió, descobrim una notícia sorprenent.
 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut