Luis Enrique i el seu imitador. O potser és al revés
Luis Enrique i el seu imitador. O potser és al revés
El gag del milió de views

"Clavadíssima, espectacular": la reacció de Luis Enrique a la paròdia viral de "Polònia"

Com saber que un gag de "Polònia" ha triomfat? Quan Joaquín l'hi envia per Whatsapp a Luis Enrique i l'asturià... reconeix que li ha encantat!

Luis Enrique ho està petant a Twitch i òbviament el "Polònia" no podia deixar passar l'oportunitat de dedicar una de les seves paròdies a la nova vessant de streamer del seccionador espanyol.

"Bona nit. Em sentiu bé? Val, comencem. Són les 12 aquí a Doha, 10 a Espanya i 7 a Costa Rica. Era un acudit, perquè hem marcat 7 gols a Costa Rica. El país, no la galeta. La galeta els hi hem fotut nosaltres!" Luis Enrique de "Polònia"

L'imitador Xavi Espinosa, sublim un cop més, clava Luis Enrique (la veu, els gestos, aquell puntet de xuleria...) en un gag que ja ha recorregut mig món.

 

@poloniatv3 Què li sembla el Polònia a Luis Enrique? #Polòniatv3 #tiktok #tiktokcataluya #tiktokcatalà #tiktokencatalà #tv3 @Xavi Espinosa ♬ sonido original - Poloniatv3

Aquesta paròdia magistral ha corregut com la pólvora a les xarxes socials: el vídeo ha tingut un total de més de 4.240.000 visualitzacions: 1.400.000 visualitzacions al perfil de TikTok de "Polònia", 1.400.000 més a Twitter, 790.000 a Facebook, 414.000 a Instagram i 241.000 a YouTube. Una repercussió estratosfèrica que ha arribat al mateix entrenador de la "roja", que ha confessat que diverses persones li havien enviat el vídeo, entre ells el seu fill i també Joaquín, que ja se sap que és molt de la broma... Aprofitant un dels seus directes a Twitch, Lucho es va declarar fan d'aquesta imitació en particular i del "Polònia" en general

"Espectacular! Una paròdia molt bona, són uns catxondos, els del 'Polònia'... la samarreta, la veu, tot... M'ha agradat molt. Humor irònic i una imitació de les millors que he vist.  La veu, clavadíssima. L'enhorabona!" Luis Enrique

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Polònia TV3 (@poloniatv3)

 

 

 

 

Els fans del "Polònia", ara només preguen per una cosa: un "crossover" entre el Luis Enrique de debò i el seu doble. Es farà realitat aquesta fantasia?

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut