• Capítol 43: Tinc mètode
  Veure vídeo

  Capítol 43: Tinc mètode

  A l'Institut del Teatre arriba un professor estranger que crea polèmica entre els alumnes pels seus peculiars mètodes. El Pol s'hi enfronta, mentre que al David l'entusiasma. D'altra banda, la Carbonell i el Lopes troben el diari íntim de l'Emma i decideixen llegir-lo.

 • Capítol 42: Tinc baves
  Veure vídeo

  Capítol 42: Tinc baves

  El Lopes viu la seva paternitat acabada d'estrenar amb emoció i plaer, però la Lídia li comunica que se'n torna al Brasil amb la nena. El David munta una festa de comiat mentre el Lopes prova de no implicar-s'hi.

 • Capítol 41: Tinc contraccions
  Veure vídeo

  Capítol 41: Tinc contraccions

  La Lídia, exnòvia del Lopes, torna de l'Amazònia embarassada i a punt de parir. De mica en mica, el Lopes es va implicant en els preparatius del part sota la mirada crítica del David. Mentrestant, la Carbonell, el Pol, l'Emma i el Ramon s'apunten a un concurs televisiu presentat per Elisenda Roca.

 • Capítol 40: Tinc temps
  Veure vídeo

  Capítol 40: Tinc temps

  El David descobreix que, per triomfar com a actor, s'ha d'estar molt ben preparat, i s'apunta a tot de cursets. El Lopes decideix comprar-se un flam.

 • Capítol 39: Tinc pànic
  Veure vídeo

  Capítol 39: Tinc pànic

  "Ràdio Bofarull" està a punt de tancar per falta d'audiència... Al Ramon se li acut una idea per salvar-la; escriu un guió radiofònic sobre una fuita nuclear a Ascó... Paral·lelament, l'Emma es presenta a les proves per a mossa d'esquadra.

 • Capítol 38: Tinc mala sort
  Veure vídeo

  Capítol 38: Tinc mala sort

  La Marina vol que el David l'acompanyi a una expedició científica en alta mar. El David no sap nedar, però ho amaga per no desil·lusionar la Marina i s'afegeix a l'expedició... L'Emma, mentrestant, ha trobat feina de cobradora del frac.

 • Capítol 37: Tinc un somni
  Veure vídeo

  Capítol 37: Tinc un somni

  El Lopes retroba un antic amic que ara és mànager i li proposa rellançar la seva carrera de "rumbero" juvenil. Mentrestant, l'Emma fa una broma al Ramon i li concerta una falsa cita amb una suposada amiga interessada en ell.

 • Capítol 36: Tinc nòvia
  Veure vídeo

  Capítol 36: Tinc nòvia

  El David i la Marina estan en plena relació d'enamorats. Els amics del David no entenen aquesta relació (la Marina és tan interessant!). El Lopes aconsella el David sobre com conservar la Marina, però els seus consells provoquen el desastre...

 • Capítol 35: Tinc espelma
  Veure vídeo

  Capítol 35: Tinc espelma

  El David ha iniciat una relació amb la Lola, però per qui de veritat se sent atret és per la Marina. Munta un sopar on les convida a totes dues i demana al Lopes que s'enrotlli amb la Lola, però aquest es fa un embolic tota l'estona. D'altra banda, el Pol descobreix que l'Emma té arrels nobles...

 • Capítol 34: Tinc un pla
  Veure vídeo

  Capítol 34: Tinc un pla

  L'Emma presenta el David a la Lola, una antiga amiga. Ell queda embadalit i amb l'ajuda de la Carbonell munta una festa al pis per convidar-la. D'altra banda, al Lopes li cau "l'encàrrec" de fer de cangur d'un nadó, el "Bofarullet", fill dels amos de Ràdio Bofarull. Tots es troben a la festa.

 • Capítol 33: Tinc nació
  Veure vídeo

  Capítol 33: Tinc nació

  El David el convoquen a un càsting a Madrid i el Lopes expressa les seves fòbies "mesetàries" al respecte. El David marxa a Madrid i el Lopes decideix anar-hi per "recuperar-lo". Al cap de poc, els seus prejudicis es converteixen en elogis.

 • Capítol 32: Tinc defensa
  Veure vídeo

  Capítol 32: Tinc defensa

  La Carbonell torna al pis del Lopes i el David: s'ha separat de l'Oriol. El David i el Lopes descobreixen per casualitat que l'Oriol és propietari de moltes terres, i empenyen deliberadament al divorci la Carbonell i l'Oriol per treure'n benefici. D'altra banda, el Pol, la Mercedes i l'Emma descobreixen que el Ramon coneix el Sergi Barjuan i el volen convidar al bar Maurici.

 • Capítol 31: Tinc clarianes
  Veure vídeo

  Capítol 31: Tinc clarianes

  El David organitza un "càsting" d'assistentes per trobar-ne una, i finalment contracta un majordom de maneres britàniques. Al Lopes el convoquen a una prova per fer de presentador al programa "Sputnik", i el David el convenç perquè es posi una perruca...

 • Capítol 30: No tinc assistenta
  Veure vídeo

  Capítol 30: No tinc assistenta

  Des que la Carbonell s'ha casat i viu a Porrera, el David no sap fer res tot sol. Decideix posar un anunci al diari per buscar assistenta, i, quan veu el sou que ofereix, el Lopes agafa la feina. D'altra banda, el Pol està una mica deprimit i els seus amics l'acaben d'enfonsar...

 • Capítol 29: Tinc meta
  Veure vídeo

  Capítol 29: Tinc meta

  L'emissió d'aquest capítol de "Plats bruts" es veu interrompuda quan el Jordi Sánchez es rebel·la contra el paper de López. Vol ser tan famós com el Joel Joan. Els mal rotllos entre els actors sortiran a la llum.

Anar al contingut