Eloi Cordomí i Ester Bertran transmetran la cavalcada de Reis 2020

La cavalcada de Reis, des de Martorell, amb Eloi Cordomí i Ester Bertran

Aquest any transmetem la cavalcada de Reis des de Martorell, el 5 de gener a partir de les 19.30. Eloi Cordomí i Ester Bertran seran els encarregats d'explicar tot el que passi pels carrers d'aquesta ciutat del Baix Llobregat.
Actualitzat
TEMA:
Programació de Nadal

La cavalcada de Reis de Martorell es fa de manera ininterrompuda des de l'any 1962, i aquesta serà la segona vegada que TV3 tria aquesta ciutat per fer-ne la transmissió.

El recorregut serà similar al dels darrers anys, amb l'arribada dels Reis a Martorell pel pont del Diable, l'entrega de la clau de la ciutat, el pa i la sal per part de l'alcalde, Xavier Fonollosa, i el final del recorregut de Melcior, Gaspar i Baltasar a la rambla de les Bòbiles de la ciutat.

La cavalcada tindrà 21 elements, un més que l'any passat.  Hi haurà 5 carrosses oficials -dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar, del patge Viu Viu i de la fada Estel-, les carrosses infantils temàtiques -la Fàbrica de Joguines, el Tren de Vapor, l'Edat de Gel (Ice Age) i els Legos- i un nou element encara per descobrir. Les bandes de música i grups d'animació i els vehicles d'assistència i de seguretat obriran i tancaran la desfilada.

La transmissió anirà a càrrec d'Eloi Cordomí i Ester Bertran. L'Eloi, conegut per les seves aparicions a les informacions meteorològiques de la cadena i al magazín "Tot es mou", aproparà, amb la seva naturalitat i empatia amb l'espectador, els trets principals i més curiosos de la cavalcada i de la ciutat.

I l'Ester, reportera habitual del magazín de tarda de TV3 "Tot es mou", farà connexions des de dins mateix de la cavalcada per viure-la i transmetre-la com si fos una martorellenca més.

 

 

ARXIVAT A:
Programació de Nadal Televisió
NOTÍCIES RELACIONADES
El més vist
Anar al contingut