Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Combat de producte fresc i de proximitat

El millor restaurant en un mercat de Barcelona

"Una de mercats de Barcelona!". "Joc de cartes" busca la millor cuina de mercat de Barcelona a Santa Caterina, el Ninot i la Sagrada Família, quatre restaurants que posaran a prova els seus fogons davant la mirada atenta de Marc Ribas.

En aquest capítol de "Joc de cartes", Marc Ribas recorre els mercats de la ciutat de Barcelona per trobar el millor restaurant.
El primer mercat que visitem és el de Santa Caterina, de la mà del restaurant La Torna, on la Montse Rocamora porta la batuta amb molt de ritme.
 


Després farem doble parada al Mercat del Ninot, un clàssic al cor de Barcelona, on gaudim de l'ambient excepcional del restaurant Tierra del Ninot, dirigit per un jove Guillem Mitats, i continuem al De Cruz Morales, on la Marta Morales elabora les millors carns directament de la seva carnisseria al plat.

Aquest tour pels mercats de Barcelona finalitza al restaurant El Pocavergonyes, que es troba dins del Mercat de la Sagrada Família, i on podem descobrir com el nom del negoci té molt a veure amb la personalitat del seu propietari, el Frederic Ventura.

El Restaurant especialita en carns De Cruz Morales, amb la Marta Morales
El restaurant especialitzat en carns De Cruz Morales, amb la Marta Morales
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut