Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Tres negocis molt familiars

El millor restaurant del Baix Empordà, a "Joc de cartes estiu"

Rumb cap al Baix Empordà per descobrir el millor restaurant de la zona amb Marc Ribas

Aquesta setmana a "Joc de cartes estiu" tot queda en família. Marc Ribas es desplaça fins al Baix Empordà per demostrar que, de l'arbre genealògic, en surt la millor fusta per fer una bona brasa o un bon xup-xup. La versió d'estiu es fa amb la col·laboració de DlO Magnolia.  


Per començar, ha anat fins a l'Estartit per visitar el restaurant Montserrat, un local que va inaugurar l'àvia de la Laura Basieras i el Miquel Basieras el 1939, i que encara continua viu gràcies a la feina d'aquests dos germans.

La Laura Basieras pren nota de la comanda al restaurant Montserrat
La Laura Basieras pren nota de la comanda al restaurant Montserrat

La segona parada ha estat a Palamós, a L'Arbre de Juliette, un negoci ple de passió que han engegat dues germanes molt joves, la Julia Partenie i la Irina Pretisor.

I ha acabat el recorregut al Traguinyol de Sant Antoni de Calonge, on el pare de la Cristina Montiel vol traslladar l'encant rústic de la muntanya a la vora del mar, amb el suport també del seu gendre, el Beto Corono.

Esperant els plats de la Cristina Montiel i el Beto Corona al restaurant El Taguinyol
Esperant els plats de la Cristina Montiel i el Beto Corona al restaurant El Taguinyol

Es veuran reforçats els restauradors pels seus vincles familiars o cediran a la pressió de mantenir un llegat generacional? Qui es convertirà en el guanyador i s'emportarà els 3.000 € de premi?

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut