
Gambes, safrà i altres productes de luxe al duel de "Joc de cartes"
Marc Ribas ha visitat dos dels municipis més emblemàtics de la Costa Brava per trobar el restaurant amb la millor cuina de mercat. Un cara a cara entre Palamós i Sant Feliu de Guíxols
La primera visita del "Joc de cartes" seguint la costa catalana nord ha estat a a Sant Feliu, on hem descobert El Tinglado, un local que no deixa indiferents els espectadors quan han vist que, a l'interior, s'hi amaga una locomotora de tren. Després hem fet cap a Palamós, per fer menjar al Maria de Cadaqués, que, malgrat que el nom despisti, és una institució gastronòmica del municipi del Baix Empordà, amb quatre generacions al darrere.
Seguint amb els restaurants palamosins, el tercer àpat l'hem fet a La Salinera, un negoci amb vistes al mar, on la famosa gamba local és la protagonista absoluta. I, finalment, hem tornat a Sant Feliu de Guíxols per degustar la cuina de mercat d'Els Nois, un restaurant en què la tradició és gairebé una religió per als seus responsables.