Avui, a les 22.50, a TV3

"Globus sonda" convida Òscar Fernández a sobrevolar les Terres de l'Ebre

El programa, conduït per Francesc Mauri i Candela Figueras, oferirà en el tercer capítol una entrevista al periodista de Catalunya Ràdio Òscar Fernández.

Òscar Fernández és un home d'emocions controlades. No obstant això, en un vol en globus sobre l'espectacular paisatge del delta de l'Ebre potser se li descontrolaran les emocions, ja es veurà. El periodista lidera un dels programes insígnia de Catalunya Ràdio, el "Catalunya migdia". A "Globus sonda", parlarà del secret de l'èxit del programa en un vol diferent i en un clima molt especial com és el de les Terres de l'Ebre -d'això en parlarà el Francesc Mauri-, i amb una convidada sorpresa molt bellugadissa, que acompanya la Candela Figueras des del cotxe de seguiment.

El programa

El programa convida l'espectador a fer un viatge únic per diferents zones de Catalunya. El globus vola per sobre dels núvols i per zones concretes del país des d'un punt de vista privilegiat. L'Empordà, el delta de l'Ebre, el Bages, Vic o Esterri d'Àneu són algunes de les zones per on vola Francesc Mauri amb el convidat del programa.

En cada capítol de "Globus sonda" hi ha dos convidats: un, el protagonista del programa, que fa el vol amb Francesc Mauri, i un altre personatge que, amb Candela Figueras, va al cotxe de seguiment, acompanyant des de terra el trajecte que es fa per l'aire. Des del cotxe, aquest personatge fa preguntes i parla del convidat principal del programa. Hi ha un factor sorpresa que es revela quan s'aterra: tots dos personatges es descobreixen gaudint d'un àpat junts amb els productes típics de cada territori que han sobrevolat, mentre comenten l'experiència.

 

Anar al contingut