Repartiment de temes de la gala 4 de la segona temporada d'"Eufòria"
Repartiment de temes de la gala 4 de la segona temporada d'"Eufòria"
Repartiment de temes

Els temarros de la gala 4 d'"Eufòria": Justin Bieber, Queen, C. Tangana, Lildami, Roxette...

Més variat, impossible. El repertori de la quarta gala d'"Eufòria" té cançons d'estils molt diferents i promet grans actuacions sobre l'escenari. Qui creus que ho pot petar... o bé caure a la zona de perill?

Els concursants d"Eufòria" ja treballen els temes de la quarta gala. Com en les anteriors, el repartiment de temes presenta un repertori molt variat de cançons que permetrà gaudir de temes actuals, de clàssics de fa uns anys i també de molta música d'aquí. Des de Queen fins a Macedònia. Els repassem tots!

 


Arrenquem amb la Carla, que, tal com li diu Dani Anglès, aquesta setmana ha de treballar dur. I és que el tema que ha de defensar a la gala és vocalment molt difícil. Ella n'és conscient, però compta amb un avantatge: el coneix i l'ha cantat abans. Es tracta de "Don't you worry 'bout a thing", és la versió que Tori Kelly va fer del tema de Stevie Wonder per a la pel·lícula "Canta".

 

Tampoc serà fàcil el repte que té el Carlos. "Que heavy", ha dit el de Sabadell quan ha obert la carpeta i ha llegit "Tú me dejaste de querer", de C. Tangana. S'enfronta al repte amb por, però amb moltes ganes. I pel que fa a la Clàudia, la veurem ballar una altra vegada. I és que aquesta setmana ha rebut l'encàrrec de fer seu el tema "About damn time", de Lizzo. Un nou repte, una nova coreografia amb què de ben segur la tornarem a veure brillar sobre l'escenari d'"Eufòria".

I qui no coneix "Sorry", de Justin Bieber? El Domènec també, i s'agafa el repte amb moltes ganes. La cançó ja és tot un clàssic i ell creu que li permetrà treure la intensitat que li demanen i també ballar per treure's l'espineta que li va quedar a la gala 2.

I, finalment, dos clàssics dels 80. El primer: "The look", de Roxette. El tema que va catapultar el duet suec a les llistes d'èxits internacionals. La Jim serà l'encarregada de fer-lo pujar a l'escenari del programa amb la seva força habitual. I el segon clàssic, per al Tomàs. No volia marxar del programa sense cantar una cançó de Freddie Mercury i sembla que els seus desitjos s'han fet realitat. Aquesta setmana li ha tocat "Radio Ga Ga", de Queen. Promet festa.

 

Grans èxits de casa nostra

I pel que fa a la música d'aquí i en català, aquesta quarta gala no es queda curta. L'Alèxia ha rebut l'encàrrec d'interpretar "Bona nit", d'Els Pets, una cançó que ella coneix molt bé: "És la cançó que em cantava la meva mare sempre a l'hora d'anar a dormir", li explica a Dani Anglès.

I qui millor que una mallorquina per interpretar "Illes dins un riu", de Tomeu Penya? L'equip d'"Eufòria" repta l'Elena a portar molta festa i, sobretot, la convida a deixar de banda la imatge de diva dels temes anteriors i acostar-se al poble.

I el repte no és menor per al Jan. I és que mai és fàcil interpretar una cançó d'un dels membres del jurat. En aquesta ocasió, a més a més, la cançó de casa nostra que més ha sonat l'estiu del 2022: "Supermercat", de Lildami.

I, finalment, què li ha tocat a la Sofia? El Dani ja l'adverteix que la tria de la cançó és molt peculiar, i ella hi està d'acord: "Superfashion", de Macedònia. I ella, com sempre, ens sorprèn. La rep amb una alegria gegant. Va créixer escoltant la música del grup i confessa que, de fet, és de l'únic grup que ha estat fan a la seva vida, de Macedònia.

 

#EufòriaTV3

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut