Els 30 concursants d'"Eufòria Dance", amb Albert Sala i Aina Casanovas
Te'ls presentem!

El somni de ballar: les històries personals dels concursants d'"Eufòria Dance"

El més jove és el Jan i té 16 anys. Les més grans, la Sheila i la Marta, en tenen 28. El somni de tots és el mateix: poder trepitjar els escenaris de tot el món... començant pel del plató d'"Eufòria"!

Després d'un càsting intens, hem conegut els 30 concursants d'"Eufòria Dance". En el primer programa hem estat testimonis del gran talent i potencial que tenen tots ells... i no ens han deixat indiferents!
 

 

El nivell --no hi ha dubte-- és molt top. Però qui són aquests 30 ballarins i ballarines i com han arribat fins aquí?

 

Arquitectes, mestres... el passat dels concursants

Ja us podeu imaginar que, entre 30 persones, trobem casuístiques molt diferents. Però tots els concursants tenen una cosa en comú: el ball els ha entusiasmat des de sempre. Això sí: molts d'ells es van buscar uns estudis alternatius per si això de la dansa "no els funcionava"...

Per exemple, la Marta, que és arquitecta o el David, que és mestre d'educació primària. També hi ha concursants que han estudiat Biomedicina, Publicitat... o el més petit del grup, el Jan, que es planteja estudiar Medicina si finalment no es pot dedicar a ballar.

I és que el món del ball és dels més inestables que hi ha, i costa molt dedicar-s'hi. Tot i així, tots ells han decidit seguir la seva vocació autèntica i van deixar les respectives carreres professionals per dedicar-se a la dansa. El món és dels valents, i a "Eufòria Dance" en tenim uns quants!

 

Varietat d'estils: contemporanis, urbans, especialistes en "heels"...

El grup té una sòlida base tècnica, ja que molts ballarins i ballarines han passat per conservatoris des de petits. En alguns casos, les famílies no tenien recursos per pagar-los les classes de ball i han hagut de treballar per pagar-se-les ells. També s'han format arreu del món: a Los Angeles, Dublín, Berlín... De fet, alguns són coreògrafs i tenen els seus propis alumnes. I una curiositat: molts són especialistes en "heels dance", una disciplina nova que consisteix a ballar amb talons alts... bé, alts no, el següent!

 

El ball, una teràpia

Un altre punt en comú per a molts dels concursants és que la dansa ha tingut un paper clau a la seva vida, més enllà de ser només una professió o una afició. Després d'una infància en què no sempre s'han sentit compresos, el ball els ha ajudat a mostrar-se tal com són i fer un cercle d'amistats afins.

 

Els millors d'arreu

Entre els concursants tenim l'Aina, que és de Terrassa, o el Guillem i el Javi, que són de Manresa. També hi ha concursants de Barcelona, l'Hospitalet, Viladecans, Canet de Mar... i de molt més enllà, com el Xenky, que és de Zarautz; el Juan i el Rafa, de Màlaga; la Marta i la Daniela, de Madrid, o la Diana, que va néixer a Kíiv però ha crescut a Alacant.

 

Ballarins de Rosalía o Shakira

Perquè us feu una idea del nivell dels 30 concursants, només us direm alguns dels artistes amb què han treballat: Rosalía, Daddy Yankee, Janet Jackson, Karol G, Shakira, Bad Gyal, Marc Anthony, Alejandro Sanz... un currículum impressionant!

El seu somni? Poder viatjar pel món trepitjant escenaris acompanyant els artistes mundials més grans... començant pel plató d'"Eufòria", on ballaran durant el 2023 al ritme que marqui una nova fornada de cantants!

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut