Sandra Granada, Albert Sala, Carol Rovira, Aina Casanovas i Marta Tomasa, l'equip d'"Eufòria dance"
Sandra Granada, Albert Sala, Carol Rovira, Aina Casanovas i Marta Tomasa, l'equip d'"Eufòria dance"
Preparats per ballar?

Carol Rovira, presentadora; Albert Sala, cap del jurat... Et descobrim les cares d'"Eufòria Dance"!

Els espectadors d'"Eufòria" es retrobaran a l'"spin-off" de ball amb personatges molt estimats del programa... i en descobriran d'altres molt top: ja pot sonar la música!

Falta poquíssim perquè comenci "Eufòria dance" i ja sabem els noms de l'equip que acompanyarà els 30 concursants que lluitaran per convertir-se en un dels 12 ballarins de la nova temporada d'"Eufòria".  

 

 

L'encarregada de conduir les gales del programa serà l'actriu Carol Rovira, molt estimada pels fans d'"Eufòria" gràcies a la seva proximitat i empatia amb els concursants com a coach d'interpretació.  

Un altre eufòric que repeteix és Albert Sala, i ho farà per partida doble: serà al mateix temps coreògraf i figura principal del jurat del programa. En el paper de coreògraf tindrà l'ajuda d'Aina Casanovas, una de les ballarines més carismàtiques d'"Eufòria" i assistent de coreografia de Sala.

Pel que fa al seu rol com a cap del jurat, haurà de valorar cada actuació i seleccionar els aspirants que passen a la fase següent. En aquesta tasca l'acompanyaran tres grans professionals de la dansa: les ballarines i coreògrafes Marta Tomasa i Sandra Granada, que seuran a la taula del jurat durant les tres gales, i un tercer membre sorpresa, que ocuparà el lloc de manera rotativa.

Les emocions estan assegurades perquè cada gala serà un prova de foc per als aspirants, i tant ells com la resta de cares del programa donaran el millor d'ells mateixos perquè "Eufòria dance" sigui el gran espectacle de ball de la temporada.  

 

 

Carol Rovira, presentadora

Actriu, cantant i músic, va ser una de les coach més estimades d'"Eufòria" i recentment l'hem pogut veure presentant el programa "La gran vetllada".  

Rovira, que també és coneguda pel seu paper de Susi a "La Riera", té un exèrcit de seguidors arreu del món gràcies a la participació en altres sèries de ficció d'àmbit internacional.

Paral·lelament, treballa en el seu projecte musical, en què canta temes propis, acompanyada del músic Anthony Ocaña.

 

Albert Sala, coreògraf i cap del jurat

Sala ha saltat a la fama recentment a Catalunya com a coreògraf d'"Eufòria" gràcies a la seva enorme creativitat, professionalitat i carisma, però fa molts més anys que es dedica a la dansa.

Coreògraf d'àmbit europeu, ha treballat per a programes de la televisió espanyola, francesa, anglesa i holandesa com ara "Factor X UK", "Dancing with the Stars" o "So you think you can dance", entre d'altres. També té carrera professional com a coreògraf de cinema i publicitat i ha treballat amb productores de gran prestigi com Disney o Warner Bros.

A Barcelona, lidera La Caja Negra, un nou estudi que compagina produccions de videodansa i formacions de ballarins i ballarines professionals.

 

Aina Casanovas, assistent de coreografia

Va ser l'assistent de coreografia d'Albert Sala i una de les ballarines més carismàtiques de la primera edició d'"Eufòria". Anteriorment, havia estat ballarina del grup SP3 del Club Super3 i membre del cos de ball de diferents espectacles musicals de tot el món.

 

Marta Tomasa, membre del jurat

Formada a l'Escola Coco Comín, ha estat ballarina d'espectacles musicals d'èxit com ara "Fama", "Hair "o "Grease" i ha participat en diverses òperes del Liceu sota direcció de Dario Fo o Núria Espert. Com a coreògrafa, té una extensa trajectòria. Recentment ha treballat en el musical "Els pares normals", de Sergi Belbel, i en títols com "Pegados, el musical", "Mierda de artista" o "Ballar (és l'únic que) ens salvarà".

Paral·lelament a la seva carrera vinculada a la dansa, també ha treballat com a actriu de teatre i de televisió.

 

Sandra Granada, membre del jurat

Ballarina i coreògrafa amb una trajectòria de més de 15 anys, és directora de l'acadèmia Quality Dance Studio i jutge nacional als concursos de dansa urbana, representant la marca Hip Hop International a Espanya. També ha estat coreògrafa de diversos artistes nacionals i internacionals i té un ampli currículum com a professora de danses urbanes.  
Anar al contingut