L'OCB a L'Auditori
L'OCB a L'Auditori
L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya és l'orquestra del país, la de tots. Una orquestra que treballa cada dia per acostar a tothom els clàssics universals de la música simfònica.

Amb més de 70 anys d'història, l'han dirigida directors de renom internacional com D.Barenboim, M.Minkowski o L.Slatkin i hi han col·laborat solistes d'excepció com H.Hahn, V.Mullova, M.Caballé o Y.Wang. L'OBC va ser fundada l'any 1944 sota la direcció d'Eduard Toldrà, actualment la dirigeix Pablo González i al setembre d'aquest 2015 començarà una nova etapa sota la prestigiosa batuta de Kazushi Ono.

De l'OBC no només n'hem pogut gaudir a casa nostra sinó que també se l'ha pogut sentir a d'altres punts del planeta durant les seves gires a l'estranger que l'han portat per diferents països d'Europa, Àsia i els Estats Units, amb gran reconeixement. Si voleu descobrir la música simfònica i viure els clàssics en primera persona la podeu escoltar gairebé cada cap de setmana a casa seva: L'Auditori de Barcelona.
Anar al contingut