Tardor 2020

"Els matins" tornen a posar al servei de la informació i l'anàlisi totes les eines del periodisme: les entrevistes amb els protagonistes, la veu dels experts, els reportatges i les connexions en directe allà on passen les coses.

Des de les 8.30 fins a les 11.00, el magazín matinal que dirigeix i presenta Lídia Heredia prendrà el pols a l'actualitat en una temporada en què la política, l'economia i la salut tindran un pes específic i rebran la nostra atenció.

Per això, el programa es continuarà acompanyant del genetista Salvador Macip i el periodista científic Dani Arbós. I també dels economistes Fernando Trias de Bes i Elena Costas, així com del periodista econòmic Albert Closas.

"Els matins" són dues i hores i mitja de televisió en directe per saber què passa, però, sobretot, per mirar de saber el com i el perquè del que passa. Un programa que observa la realitat i l'explica acompanyada de les reflexions i la mirada de Sergi Pàmies, John Carlin, Natza Farré o Albert Om.

El programa informatiu, líder de la seva franja, ha reunit durant aquesta última temporada una mitjana de 79.000 espectadors, amb una quota de pantalla del 18,3%. L'audiència acumulada és de més de tres milions d'espectadors que en algun moment han vist "Els matins", tant en directe com en diferit.

A més, "Els matins" té una mitjana setmanal de 38.000 usuaris únics i 73.100 reproduccions en directe i a la carta. Durant aquest període s'han fet 2,77 milions de reproduccions.

Anar al contingut