Anar a la navegació principal
Procés inscripció d'activitats per La Marató, 2021
Procés inscripció d'activitats per La Marató
El blog d'activitats

Benvinguts a La Marató 2021

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio tindrà lloc el 19 de desembre i en la seva 30a edició estarà dedicada a la salut mental

Si voleu organitzar una activitat, cal que realitzeu la inscripció a https://espai-entitats-marato.tv3.cat. Si us plau, espereu a tenir totes les dades sobre l'entitat i l'activitat abans d'inscriure-la a través de la web.

Pel que fa a la campanya gràfica i el material de divulgació, des de l'any passat, per motius sanitaris, deixem a la pàgina web el logo exclusiu d'activitats, el cartell i el fullet perquè qui ho desitgi s'ho pugui descarregar.

Des de La Fundació La Marató de TV3 us encoratgem a continuar organitzant activitats solidàries. En l'edició anterior vau recaptar entre tots més de 2 milions d'euros. Qualsevol activitat feta des de les persones i per les persones és una gran aportació que fa pujar el marcador de La Marató.

Us anirem donant més informació als següents posts.

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Fes pujar el marcador
Últims posts