El magazín de la sobretaula de TV3 torna amb una vuitena temporada renovada, actualitzada i amb canvis que volen reforçar, encara més, els tres pilars bàsics del programa: entreteniment, actualitat i territori.

Des del punt de vista dels continguts, hi ha noves col·laboracions que s'alternen amb els grans valors que el programa sempre ha tingut. Algunes d'aquestes incorporacions són el mestre Pedro Pardo, que ens dóna una visió inèdita i sorprenent de la música; el psiconeuroimmunòleg i fisioterapeuta Xevi Verdaguer, que ens aporta una nova mirada a la salut, i el filòsof Francesc Orteu, que ens explica amb casos pràctics la filosofia que es tracta, cada dilluns, a l'exitosa sèrie "Merlí", que torna aquesta temporada. 

Per altra banda, Mònica Terribas, Xavier Sala i Martín, Antoni Bassas i Marc Giró (que aquest any es dedica, prioritàriament, a explicar-nos obres d'art) mantenen el seu paper rellevant en la nòmina de col·laboradors setmanals. De la mateixa manera que "La Riera" se segueix sotmetent, cada divendres, a l'anàlisi de Pere Mas, Ana Boadas, David Balaguer, Fermí Fernández i l'àvia Remei.

Pel que fa a la presentació del programa, "Divendres" continua comandat per Helena Garcia Melero a plató i Espartac Peran fent territori català. Els acompanyen també els redactors Tian Riba, Ana Boadas, Pere Mas, Marta Carreras i Oriol Soler.

En el vessant d'exteriors, Màrius Serra ens continua descobrint paraules i expressions pròpies de cada ciutat o poble, tot i que aquest any en un nou i atrevit format de "Paraules en ruta". També "Amb ulls de nen", descobrim com veuen els més petits la seva població i posem a prova a un convidat VIP, "El visitant sorpresa", en la nostra ruta de "Divendres per Catalunya".

Finalment, el programa encara es vol acostar més als espectadors la temporada que ve, tenint en compte les seves opinions a l'hora de determinar els diversos continguts. Així es reforcen les accions puntuals a les xarxes socials del programa, Facebook, Twitter i Instagram, amb l'objectiu de fomentar la participació i oferir a l'espectador la possibilitat de poder optar a diversos premis.

Amb tot això i moltes altres novetats, la furgoneta de "Divendres" segueix voltant per Catalunya i us acompanya, cada dia, a les tardes de TV3!

Anar al contingut