Per molt variades (i a vegades enfrontades) que siguin les tendències en alimentació, totes coincideixen en un punt: la importància de consumir verdures, hortalisses i fruita
Per molt variades (i a vegades enfrontades) que siguin les tendències en alimentació, totes coincideixen en un punt: la importància de consumir verdures, hortalisses i fruita
En aquest tercer capítol del programa d'alimentació i hàbits saludables parlem amb l'experta en nutrició Marta Vergés, i ens endinsem en la moda de l'alimentació saludable més enllà del postureig
En aquest tercer capítol del programa d'alimentació i hàbits saludables parlem amb l'experta en nutrició Marta Vergés, i ens endinsem en la moda de l'alimentació saludable més enllà del postureig
Al capítol 2, reflexionem sobre com les nostres decisions de compra tenen un impacte al planeta. Anem un pas més enllà del que veuen els nostres ulls i del que ens dicta l'estómac quan siguem davant de l'estanteria de productes d'alimentació
Al capítol 2, reflexionem sobre com les nostres decisions de compra tenen un impacte al planeta. Anem un pas més enllà del que veuen els nostres ulls i del que ens dicta l'estómac quan siguem davant de l'estanteria de productes d'alimentació
Marta Vergés presenta el segon programa de "Dilluns començo", que planteja aclarir dubtes sobre consum, decisions de compra i impacte ambiental.
Marta Vergés presenta el segon programa de "Dilluns començo", que planteja aclarir dubtes sobre consum, decisions de compra i impacte ambiental.
Al primer capítol de "Dilluns començo" hem vist la importància de les emocions per a la salut i per cuidar-nos l'aparell digestiu. Totes les emocions, siguin positives o negatives, tenen un impacte tant psicològic com físic
Al primer capítol de "Dilluns començo" hem vist la importància de les emocions per a la salut i per cuidar-nos l'aparell digestiu. Totes les emocions, siguin positives o negatives, tenen un impacte tant psicològic com físic
L'experta en nutrició Marta Vergés seguirà la pista del sucre, el gluten i la llet, amb entesos que aclariran dubtes sobre aquests tres aliments sospitosos
L'experta en nutrició Marta Vergés seguirà la pista del sucre, el gluten i la llet, amb entesos que aclariran dubtes sobre aquests tres aliments sospitosos