Un "Cuines" que mai has vist
"Cuines" ha celebrat el capítol 1.000 amb un programa molt especial. Hem vist com es fa i hem recuperat imatges de l'arxiu especials, com els càstings dels cuiners Marc Ribas i Gessamí Caramés.
Un "Cuines" que mai has vist
Marc Ribas i Gessamí Caramés bufen les espelmes del pastís del programa 1000 de "Cuines"
Marc Ribas i Gessamí Caramés celebren el programa 1.000 de "Cuines"
Celebrem el programa 1.000

Un "Cuines" que mai has vist

"Cuines" ha celebrat el capítol 1.000 amb un programa molt especial. Hem vist com es fa i hem recuperat imatges de l'arxiu especials, com els càstings dels cuiners Marc Ribas i Gessamí Caramés.

TEMA:
Consells de cuina

L'1 de febrer del 2016 va néixer un "Cuines" brutal i es van posar en marxa els fogons ambmés rock'n'roll de la tele. Des d'aquell dia, fa més de cinc anys, Marc Ribas ens ha ensenyat cuina per al dia a dia, receptes per a ocasions especials, plats tradicionals catalans, fusions i noves creacions... Però, com va començar el Marc? Al programa 1.000, hem volgut sorprendre el cuiner, que ha repassat els càstings que va fer per posar-se al capdavant dels fogons del programa.

 

Més tard, el 2017, s'hi va incorporar Gessamí Caramés, a qui hem pogut veure fent les receptes més dolces d'aquest programa i, en els últims temps, també de salades. També d'ella n'hem vist el càsting i com va afrontar els primers programes.

 

Quantes persones calen per fer un programa com "Cuines"? Com es preparen les receptes? Al programa 1.000, Marc Ribas ens ha descobert els secrets més ben guardats del programa.

 

I també hem vist els moments que han necessitat tisora. Són els moments en què cauen els coberts, els moments en què la batedora esquitxa o quan es desmunten els plats... Les millors preses falses de "Cuines".

 

I, com no podia ser d'altra manera, en un programa tan especial, no hi podia faltar una recepta igual d'especial. Marc Ribas l'ha anomenat "la millor truita de patates del món". No té ceba, però té tòfona.


I com que als 1.000 programes no s'hi arriba cada dia, "Cuines" ho ha celebrat de la millor manera: amb un pastís de la Gessa i bufant les espelmes.

Cuines i rock'n'roll!

ARXIVAT A:
Consells de cuina

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut