• Tonyina amb salsa remolada
    Veure vídeo

    Tonyina amb salsa remolada

    Fem una tonyina basant-nos en una revisió que el gastrònom Ignasi Domènech va fer de la salsa remolada d'origen francès. El protagonista principal, gairebé sense coure, el llom de tonyina.

    Fem una tonyina basant-nos en una revisió que el gastrònom Ignasi Domènech va fer de la salsa remolada d'origen francès. El protagonista principal, gairebé sense coure, el llom de tonyina.

  • Pastís de búrgul
    Veure vídeo

    Pastís de búrgul

    Fem un pastís vegetarià a base de búrgul, un producte molt versàtil que ens permet fer moltes preparacions.

    Fem un pastís vegetarià a base de búrgul, un producte molt versàtil que ens permet fer moltes preparacions.

  • Bescuit de coco
    Veure vídeo

    Bescuit de coco

    Fem un bescuit amb cor de coco, ànima de xocolata blanca i destinació a unes postres antològiques.

    Fem un bescuit amb cor de coco, ànima de xocolata blanca i destinació a unes postres antològiques.

  • Tacos de vedella
    Veure vídeo

    Tacos de vedella

    A Mèxic hi ha tants tacos com ciutats. Avui farem uns tacos de "tinga" de vedella, que és carn esfilagarsada. Els acompanyarem amb un parell de salses molt mexicanes, el guacamole i el "pico de gallo".

    A Mèxic hi ha tants tacos com ciutats. Avui farem uns tacos de "tinga" de vedella, que és carn esfilagarsada. Els acompanyarem amb un parell de salses molt mexicanes, el guacamole i el "pico de gallo".

  • Royale de calçots
    Veure vídeo

    Royale de calçots

    Provem de menjar calçots d'una manera una mica més refinada. Fem una royale de calçots.

    Provem de menjar calçots d'una manera una mica més refinada. Fem una royale de calçots.

  • Ous a l'estil marroquí
    Veure vídeo

    Ous a l'estil marroquí

    Ser una terra de pas té molts avantatges. La nostra cuina pot anar agafant ingredients i tècniques dels nouvinguts i d'aquesta manera es va renovant. Avui farem una visita a les botigues marroquines que hi ha a moltes ciutats de Catalunya per cuinar amb la mantega rància i fer el pa típic del Magreb.

    Ser una terra de pas té molts avantatges. La nostra cuina pot anar agafant ingredients i tècniques dels nouvinguts i d'aquesta manera es va renovant. Avui farem una visita a les botigues marroquines que hi ha a moltes ciutats de Catalunya per cuinar amb la mantega rància i fer el pa típic del Magreb.

  • Tires de bacallà
    Veure vídeo

    Tires de bacallà

    El bacallà fresc i la nyàmera són grans aliats de la butxaca i del paladar. Si no sabeu com cuinar-los, proveu-ho fent aquest fish&chips a la catalana.

    El bacallà fresc i la nyàmera són grans aliats de la butxaca i del paladar. Si no sabeu com cuinar-los, proveu-ho fent aquest fish&chips a la catalana.

  • Sopa de cítrics
    Veure vídeo

    Sopa de cítrics

    Fem unes postres idònies per a qui no estima les postres dolces. Fem una sopa de cítrics, fresca i que fa baixar qualsevol àpat.

    Fem unes postres idònies per a qui no estima les postres dolces. Fem una sopa de cítrics, fresca i que fa baixar qualsevol àpat.

  • Galtes de porc al vi
    Veure vídeo

    Galtes de porc al vi

    Aprofitem les galtes de porc i amb una mica de verdura i vi fem un plat econòmic, gustós i nutritiu. Amb pocs productes n'hi ha prou.

    Aprofitem les galtes de porc i amb una mica de verdura i vi fem un plat econòmic, gustós i nutritiu. Amb pocs productes n'hi ha prou.

  • Arròs de foie i ànec
    Veure vídeo

    Arròs de foie i ànec

    Fem un arròs amb un risotto al cap, que lligarem no pas amb mantega sinó amb foie. Fem un arròs de foie i ànec.

    Fem un arròs amb un risotto al cap, que lligarem no pas amb mantega sinó amb foie. Fem un arròs de foie i ànec.

  • Sopa harira
    Veure vídeo

    Sopa harira

    Fem una sopa força completa, que al Marroc es fa servir, entre d'altres ocasions, per trencar el dejuni durant el Ramadà. Es diu harira.

    Fem una sopa força completa, que al Marroc es fa servir, entre d'altres ocasions, per trencar el dejuni durant el Ramadà. Es diu harira.

  • Hamburguesa de llenties
    Veure vídeo

    Hamburguesa de llenties

    Les hamburgueses, tot i que en traïm el nom, també poden ser vegetals. Amb llenties, all, patata, un bon pa i una salsa com el mojo picón verd aconseguirem un resultat excel·lent.

    Les hamburgueses, tot i que en traïm el nom, també poden ser vegetals. Amb llenties, all, patata, un bon pa i una salsa com el mojo picón verd aconseguirem un resultat excel·lent.

  • Crema de caramel
    Veure vídeo

    Crema de caramel

    El caramel amb sal és un plaer necessari, una d'aquelles combinacions que, quan les descobreixes, penses: "I per què no ho havíem fet abans?" Farem una crema de caramel que rematarem amb uns cacauets salats.

    El caramel amb sal és un plaer necessari, una d'aquelles combinacions que, quan les descobreixes, penses: "I per què no ho havíem fet abans?" Farem una crema de caramel que rematarem amb uns cacauets salats.

  • Nyoquis amb crema de ceba
    Veure vídeo

    Nyoquis amb crema de ceba

    A vegades fer cuina fina no vol dir deixar-s'hi la setmanada. Avui fem un plat de nyoquis amb una crema de ceba, amb calçots i cebollí i aconseguirem un plat molt fi, de gustos llaminers i textura vellutada, sense deixar-hi la setmanada.

    A vegades fer cuina fina no vol dir deixar-s'hi la setmanada. Avui fem un plat de nyoquis amb una crema de ceba, amb calçots i cebollí i aconseguirem un plat molt fi, de gustos llaminers i textura vellutada, sense deixar-hi la setmanada.

  • Gyozes de peus de porc
    Veure vídeo

    Gyozes de peus de porc

    Viatgem al Japó per fer un dels seus plats més populars, les gyozes. Molt semblants a les nostres crestes, les versionarem amb peus de porc i col de paperina.

    Viatgem al Japó per fer un dels seus plats més populars, les gyozes. Molt semblants a les nostres crestes, les versionarem amb peus de porc i col de paperina.

Anar al contingut