El recull més dolç del "Cuines"

10 receptes de postres per fer en família

La cuina és un espai ideal per compartir amb els petits de casa, i més quan no podem sortir al carrer. Et proposem 10 receptes de "Cuines" molt i molt dolces que poden gaudir nens i adults: fent-les i menjant-se-les

Aprendre habilitats, tastar nous gustos, descobrir tipus d'aliments diferents… i tota una garantia de plaer per al paladar. Aquest és un recull de les 10 receptes més dolces del programa "Cuines", perfectes per elaborar amb nenes i nens. Caldrà, això sí, que sempre els acompanyi un adult per a la seva elaboració.

 

Les galetes, un clàssic

Fàcils de fer, ràpides i perfectes perquè durin un parell de dies per berenar. En tenim de sucre amb canyella i de llimona. 
 

Galetes de sucre i canyella
 

Galetes de llimona
 

 

Celebreu alguna cosa? Que no hi falti el pastís!

La vida és capritxosa i potser heu de celebrar un aniversari confinats. Tot i que, posats a celebrar, qualsevol excusa és bona: uns deures ben fets, un dia preciós, una setmana sense escola… Sigui com sigui, el pastís o el pa de pessic no hi poden faltar.

Pastís de xocolata i plàtan


Pa de pessic amb xocolata blanca
 

 

Alguna cosa fresca? 

Començar la primavera tancats a casa és estrany, i faci el temps que faci, passar la data assenyalada al calendari fa que comencem a pensar en el bon temps i, amb això, els gelats, els granissats, les orxates… Ens avancem una mica al bon temps i proposem dues receptes molt especials: un granissat i un bescuit.

Granissat de mandarina
 

Bescuit de plàtan, pinya i coco
 

 

La coca no hi pot faltar

Creieu que no posaríem cap coca en aquest receptari d'emergència? Doncs estàveu equivocats! Aquí en teniu una de clàssica. 

Coca de crema
 

 

I finalment, les postres més especials

No podem acabar un bon recull de receptes dolces sense unes postres a l'alçada. Tanquem aquesta proposta per fer en famíla amb tres idees molt originals, pel gust, la presència i l'elaboració.

Blondie 
 

Flamets

Mousse de mel i mató

Anar al contingut