Tardor 2020

La sèrie de la sobretaula de TV3, "Com si fos ahir", que va quedar interrompuda "in media res" per la pandèmia del coronavirus, torna per fer les delícies d'una audiència que l'espera amb candeletes des del 13 de març, el dia que es va emetre el capítol 540, sense saber que seria l'últim de la temporada. Aquesta tardor, doncs, la sèrie reprendrà l'emissió amb el capítol 541, talment "Com si fos ahir".

 

Com estaven les trames ara fa mig any?
La Joana, totalment ensorrada després de saber que el seu fill Andreu és seropositiu. La Pili continua anant i venint de Madrid, i la relació amb l'Andreu sembla força estable, fins que ella sabrà que l'Andreu s'està relacionant amb la Mercè, la noia que li va transmetre el virus.
Al pis de l'Anna, la Mònica s'ho ha fet venir bé perquè en Raül li faci classes de repàs. La noia n'està enamorada i ell no sap ben bé què fa. La Lola gairebé els enxampa "in fraganti". Al burger, mentre la Marta mira de tirar endavant el local, en Marc vol deixar el negoci de la droga, però en Kevin li passa els primers beneficis. El fill d'en Quim s'enlluerna i decideix continuar. El problema és que perd l'oremus i compra unes sabates caríssimes a l'Anna, que no entén d'on ha tret els diners. La Noe està immersa en una guerra amb la presidenta de l'AFA de l'escola de l'Èric. S'acosten les eleccions als càrrecs de l'associació i ha decidit presentar-s'hi. En Miquel li farà costat, tot i que ni ell ni la Gemma ho
veuen del tot clar. L'Eudald, un gelós compulsiu, s'ho ha fet venir bé perquè la Gemma hagi hagut de renunciar a un viatge de feina sobreactuant després d'un accident de patinet. Tant la Gemma com la Sílvia comencen a veure-li el llautó. O això sembla. El trio sembla tocat de mort. Després que en Jordi expliqués a en Quim que s'havia embolicat amb la Xesca, en Quim i la Cati engeguen la noia.
Esclar que ell la troba a faltar... molt. En Jordi i la Sílvia continuen barallats per l'autoria de la cançó "Besos de agua". Ha arribat el moment de saber la veritat. Una veritat que deixarà en Jordi amb la boca oberta. En Litus continua enfadat amb el seu fill per tot el que va passar amb la Clara. Li sap greu, però no pot evitar-ho. En Manel continua picat amb el professor que li va plagiar l'article. Ha decidit denunciar-lo. Mala idea.
I l'Eva i en Santi semblen la parella feliç, cosa que sol ser un mal presagi a la novel·la.

Un èxit d'audiència des dels inicis
Les dues primeres temporades de "Com si fos ahir" van liderar la franja d'emissió i van tenir molt bons nivells d'audiència, amb unes quotes del 15,9% i el 16,3% i 255.000 i 241.000 espectadors de mitjana, respectivament. La tercera temporada de "Com si fos ahir" ha constat de 116 capítols, que es van emetre del 9 de setembre al 13 de març i que han obtingut uns índexs superiors que les temporades anteriors. Durant aquest període, la sèrie va obtenir una audiència mitjana de 256.000 espectadors i un 17,4% de quota. Més de dos milions i mig d'espectadors (2.726.000) la van veure en algun moment de la temporada. Quant a la qualitat, la sèrie ha obtingut una nota de 8 sobre 10 en el panel d'espectadors GfK.

Als mitjans digitals, la sèrie s'ha anat superant temporada rere temporada, però, comparant les primeres 26 setmanes (el que ha durat la tercera temporada) de tots tres períodes, aquesta temporada és la que ha assolit els millors índexs. Ha tingut una mitjana setmanal de 83.000 reproduccions en directe i a la carta, i gairebé nou milions de reproduccions. Des que va començar, l'11 de setembre del 2017, s'ha mantingut sempre en els primers llocs dels programes més vistos a la carta, i aquesta temporada no ha estat diferent; de setembre a febrer, cada mes s'ha posicionat en primer o segon lloc d'aquest rànquing.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3
#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut