Tardor 2019

"Com si fos ahir" arrenca amb força la tercera temporada

"Com si fos ahir" arrenca amb força la tercera temporada

Les històries dels companys de "Com si fos ahir" tornen aquesta tardor a la sobretaula de TV3 a partir del dilluns 9 de setembre, per estrenar la tercera temporada amb tota la força amb què es van acomiadar fa poc més d'un mes i mantenir o, fins i tot, superar els nivells d'audiència: la sèrie va tenir el públic enganxat al televisor de dilluns a divendres, amb una mitjana de 241.000 espectadors i el 16,3% de quota. Als mitjans digitals va superar en un 23% els índexs de la temporada passada, amb més de 15 milions de reproduccions de vídeo. Aquest juliol va fer la millor audiència des de l'estrena, amb prop d'un milió i mig de reproduccions a la carta.


És mort l'Andreu Vilella?

El diumenge 28 de juliol, en un capítol especial d'una hora, la sèrie s'acomiadava de l'audiència amb el dubte de si l'Andreu sobreviuria a la ganivetada del Mateu. La Pili, molt nerviosa, el reanimava davant la mirada atenta de la resta de companys mentre la Gemma trucava al 112 per demanar una ambulància i policia. La resposta, que l'espectador trobarà en el primer capítol d'aquesta temporada, condicionarà
totes les trames dels protagonistes de la sèrie.

 

Les noves trames

La Marta, la Gemma i la Sílvia han quedat molt escarmentades en qüestió de parella. Cadascuna trobarà un camí diferent per tirar endavant.
El Miquel mostrarà el seu costat més ambiciós. Les ganes de créixer com a empresari faran qüestionar la seva honestedat i el podrien dur cap al cantó fosc.
El Quim continua buscant la manera de fer el màxim de diners amb el mínim esforç, però ara les coses han canviat i és la Cati la que triomfa.
L'Eva viu feliç amb el Santi i porta sorprenentment bé que la Júlia hagi anat a estudiar a l'estranger. L'únic que li falta és millorar la seva situació econòmica.
El Jordi intentarà complir un somni pendent, però la seva vida agafarà una deriva bastant sorprenent.
I el Litus, que viu feliç la història d'amor amb la Clara, veurà perillar aquesta felicitat, perquè l'Ismael li complicarà la vida.
Totes aquestes trames es complementaran amb l'arribada de personatges nous. En aquesta temporada, entre les noves cares que podrem veure hi haurà els actors Anna Ycobalzeta, Joan Carreras, Anna Gràcia, Núria Gago, Rita El Jebari, Martina Roura, Artur Busquets, Mima Riera, Marta Millà i Javier Beltrán.

TV3 emet "Com si fos ahir" de dilluns a divendres, a les 15.55.
tv3.cat/comsifosahir