En Marc, un fill més conservador que els seus pares, a "Com si fos ahir"

Fill, tinc una relació a tres

En Marc, de "Com si fos ahir", no pot entendre que els seus pares mantinguin una relació d'amor amb la Xesca. Aquests últims dies els ha dit que s'avergonyeix d'ells, que el que fan és "fastigós" i que "no vol saber res més" d'això. Superaran aquest moment tan tens?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quan els teus pares et diuen que estan en una relació de tres... 😱 @comsifosahirtv3

A post shared by Televisió de Catalunya (@tv3cat) on

 

En Marc no pot entendre aquesta relació a tres. Però en Quim vol explicar-li per què s'han fixat en la Xesca: "La teva mare i jo vam passar una crisi molt forta durant mesos. La Xesca ens ha despertat uns sentiments que ens han fet veure que no tot està perdut". En Marc segueix enfadat, i amb ganes de fer-los sentir malament: "Ara em faràs creure que hi ha sentiments pel mig? Papa, per favor". "Hi ha sentiments per part dels tres", sentencia la Cati.

A l'Instagram de TV3, aquest moment entre pares i fill ha despertat molts comentaris. Alguns a favor d'aquesta nova relació, i d'altres en contra, però la majoria destaquan la immaduresa d'en Marc, molt més conservador que els seus pares.

 

bernadettequintana

"El fill reacciona com el gran egoista que és. De fet, és el que el caracteritza. Un fill sobreprotegit, consentit, xafarder, mentider. Costa trobar-li alguna virtut."

 

aidyl62

"Quan tu reacciones com si tinguessis 5 anys... quin cansament de noi. Per favorttt😣."

 

pepbarcelona

"És el que passa a la vida real... Qui no ho vegi real és que té un problema."

 

txeilll

"Un tema força desagradable, trobo que us esteneu massa, ja! Una mica, mira... d'acord, però tants capítols dedicats a això... Com si fos la cosa mes normal del món. La veritat, cansa 😕😣."

 

monmonikika

"Donçs jo ho trobo divertit, tot plegat, no ens oblidem que és una sèrie!🤪 Si tot fossin casos quotidians, seria avorrit.🤦🏻‍♀️ Megafan de gairebé tots els personatges! Però el que més, en Quim🥰 Així que si vol fer trios, donçs de pm😉."

 

anna.moreno2867

"És real el fet del trio adult. El que em xoca realment és la reacció tant del Marc, com de l'Anna. Jovent actual, tastaolletes tots dos. I, en canvi, no entenen que els pares puguin tenir actituds similars."

 

mj_rickyb

"Els fills tendeixen a ser egoistes (des dels principis dels temps, que tots som fills), però el noi aquest guanya a tothom de llarg."

 

judithdefez

"A mi em sembla fantàstic que la sèrie plantegi temes tabú. Recordeu que la realitat sempre supera la ficció i els trios són mes habituals del que la gent explica. El més curiós és que un noi jove, i se suposa que ja sense perjudicis en temes sexuals, sigui tan histeric. A mi si els meus pares m'ho haguessin explicat m'hauria semblat fantàstic. Millor això que els homes o dones infidels, amagats, i després tan hipòcrites que no ho reconeixeran mai."

 

Davant la incomprensió d'en Marc, els pares han decidit ocultar-li que la relació a tres segueix endavant. En Marc acabarà acceptant que la vida privada dels seus pares és només cosa d'ells?

Aquesta és la cara que se li queda a en Marc quan s'assabenta que la Xesca i la Cati s'han fet un petó
Aquesta és la cara que li queda a en Marc quan s'assabenta que la Xesca i la Cati s'han fet un petó (Capítol 523 de "Com si fos ahir")

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS