Petons que no es poden oblidar, a "Com si fos ahir"

El millor petó de la meva vida

El Juanjo ha fet un petó a la Silvia de "Com si fos ahir" i, contra tot pronòstic, la Sïlvia diu que és "el millor petó" de la seva vida. Recordes on, quan i amb qui va ser el teu?
Carme Flaqué
El millor petó a "Com si fos ahir"

La Sílvia de "Com si fos ahir" creu que en Juanjo és gai. Li agrada tenir-lo com a amic, per sortir a ballar,  per riure i recordar l'època quan ella era la cantant del grup del qual ell era fan. Per això la descol·loca tant quan, després d'olorar el seu perfum, li fa un petó espontani al coll. Ella s'enretira i se'l mira incrèdula: "Però tu no eres gai?". I la seva resposta no és amb paraules: en Juanjo contesta amb un petó llarg i sentit.

 

 

Quan l'endemà parla amb l'Ivan a la botiga, la Sílvia ens sorprèn amb aquesta frase:

"Ivan, va ser increïble. Com de pel·lícula. Les cames em feien figa, encara em tremolen quan hi penso. El millor petó que m'han fet mai, t'ho juro. Va ser espectacular! Va ser un petó tan sensual, i alhora tan tendre, magnètic, màgic... Soc incapaç de descriure-ho. Però no m'agrada com a home, no m'atrau. Mai me n'aniria al llit amb ell". Li explica la Sílvia a l'Ivan

 

El vostre millor petó

Un lloc, una persona, i una sensació a l'estómac indescriptible. Alguns petons es queden gravats a la pell i a la memòria. A l'Instagram de TV3, heu volgut deixar per escrit aquell petó que per a vosaltres va ser especial.

 

m.carmen_hidalgo_gomez

"Yo a los 14 años! Y llevamos 58.!!😆😆"

 

ramongonzalezna

"Qui ha pogut gaudir de petons com aquests, sap que són innoblidables i queden gravats al 💝"

 

mcmalbi

"Una tarda en un lloc preciós i els dos enamorats. No hi ha cap sentiment que pugui superar això."

 

joanaarnauros

"💋💋💋💋 Ja no ho recordo 🤣🤣🤣"

 

mmercem

"Un petó robat de la meva parella quan ens vam conèixer, pura tendresa💕."

 

bcn_evans

"Avui, la meva nebodeta. Un petó molt sincer i finet a la galta i després un t'estimo... ens veiem aviat."

 

Què passarà entre el Juanjo i la Sílvia? Es pot obviar "el millor petó que t'han fet mai" perquè creus que no fas bona parella amb algú? Felicitats a qui fa petons que posen la pell de gallina, com diu la col·laboradora de Catalunya Ràdio Elisenda Pineda!

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

ÀUDIOS RELACIONATS