Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Capítol especial del "Com si fos ahir"

Les trames del "Comsi", amb moltes incògnites per resoldre

La sèrie diu adeu fins al 5 de setembre amb un episodi especial farcit de moments trepidants. L'Andreu i la Patri, el Quim i la casa maleïda, la Naiara, i el Litus i l'Eva... Ja sabem el misteri que ha deixat la sèrie per passar les vacances

Hem acomiadat la cinquena temporada de "Com si fos ahir" a la manera d'anys anteriors: amb un episodi colofó, en prime time i d'una durada més llarga que de costum.

 

 

Els últims esdeveniments

El capítol 954 ens havia deixat sense paraules. La Patri li va fer un petó a l'Andreu i no sabiem quina seria la reacció del pare del seu germà. Aquest ha estat, sens dubte, un dels interrogants que ha resolt el capítol final. Fem un repàs a com han quedat les diferents trames abans de les vacances:
 


1. La relació de l'Eva i el Litus

L'Eva i el Litus tornen a tenir una crisi de parella, però aquesta vegada un i altre viuen en mons molt més allunyats. Fins ahir semblava que l'Eva només podia trobar l'èxit sense el Litus i, just quan ell s'adona que el millor és seguir per camins separats, l'actitud de l'Eva fa un gir de 180 graus. Una història d'amor compromesa en molts sentits, però també desgastada, la d'aquesta parella.

2. La trama de la Naiara

A la Naiara li ha passat una de les pitjors experiències que pot viure una noia a la seva edat, i ha necessitat allunyar-se una temporada de tot i fer una teràpia alternativa. Però sembla que el Jair, el seu punt dèbil, l'ajudarà a encaixar el diagnòstic i a trobar un nou camí. És un primer pas. La Naiara admet al seu pare que té por, i torna amb ell a Barcelona, a l'hospital, per veure l'evolució del tumor que té. Anirà bé la seva operació?

3. La casa maleïda

La maledicció que pesa sobre la casa que van heretar el Marc i la Cati també es complica. O això és el que pensa el Jordi, que amb les seves supersticions ha arrossegat tota la família. Ara vol anar més enllà i implicar la colla en un ritu estrany per solucionar aquest tema sobrenatural que existeix dins seu. Han de cantar el Cant dels Ocells per voluntat de l'antic propietari de la casa, que s'hi va suïcidar. I accedeixen a fer-ho... i just després surt un comprador americà amb una oferta milionària. Aconseguiran vendre la casa?

4. Amor platònic

L'Andreu i la Patri són el paradigma de l'innocent-culpable. La convivència ha fet que la Patri s'hagi enamorat platònicament del pare del seu germà, i l'Andreu es troba en una situació molt incòmoda i sense recursos per gestionar-la. Les sospites es van materialitzar amb un petó. I a més la història va trascendir a la família. El Manel, en una defensa fraternal, s'enfronta amb el seu pare. Ningú no es creu l'Andreu, en Manel l'odia, i la seva mare no el vol tornar a veure. Finalment, la Patri explica tota la veritat, però l'Andreu no pot perdonar allò que li van dir, i els hi diu que no vol saber res més d'ells.

 

Una feina d'equip

Des de l'inici d'aquesta temporada, amb la revelació que el Miquel i la Noe s'havien reconciliat després de la crisi per la mort del Paco, que l'equip de guionistes no ha parat de sorprendre l'espectador amb unes trames que s'han anat complicant fins a resoldre's a mesura que passaven les setmanes.

Als nou protagonistes i a l'univers de cadascun els ha passat de tot: altibaixos emocionals, reptes, superacions, fracassos, comiats, triomfs, herències, baralles, reconciliacions, accidents, remordiments de consciència, sortides de to... Històries que, de tan quotidianes, segur que han ressonat en l'espectador més d'una vegada.

L'equip de realització i producció tampoc no ha parat. Han estat 217 capítols, unes 150 hores d'emissió i 2.000 de gravació entre plató i exteriors. Hi han passat desenes de protagonistes, centenes de repartiments breus i milers de figurants. I tot fins arribar a l'emissió del capítol 955, aquest diumenge.

Així, doncs, abans de final d'any –cap al novembre–, "Com si fos ahir" assolirà una fita important a què només les sèries de més èxit arriben, les tres xifres: mil emissions.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut