Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
La confessió de la Gemma

Capítol 1.000 del "Com si fos ahir": Què va passar a Sant Iscle?

El camí que van iniciar fa més de cinc anys els companys de l'Institut Reina Sibil·la, amb l'arrencada de "Com si fos ahir", assoleix un nombre al qual només arriben les sèries de més èxit: mil capítols. La Gemma ja no aguanta més el secret

Queda lluny aquell inici en què el grup de companys d'institut del "Com si fos ahir" es retrobava vint-i-cinc anys més tard en el funeral d'un d'ells.

Durant aquest llarg recorregut hi ha hagut tot tipus de relacions i moments. Ara bé, si una cosa s'ha mantingut intacta i fidel des del primer capítol, és l'amistat que es professen els membres d'aquesta colla, que ara ja passen dels 50.

 

Capítol 1.000, un capítol especial

 

La colla del 'Com si fos ahir' celebra el capítol 1000
La colla del "Com si fosahir" celebra el capítol 1.000

 

Com no podia ser d'una altra manera, i per commemorar aquesta xifra rodona, el capítol 1.000 sortirà una mica de la norma. És un capítol rodat majoritàriament fora dels platós. Un episodi intens i ple de successos: una revelació, una visita clandestina i un aniversari. I un flashback en què sortiran a la llum alguns aspectes sobre l'accident que van tenir la Marta, la Gemma i el Jordi aquest estiu, quan tornaven d'una trobada a la casa que el Miquel i la Noe havien llogat a Sant Iscle. Uns fets que s'arrosseguen des de l'inici d'aquesta sisena temporada i que encara no són prou clars.


"L'aniversari del Miquel" o "Què va passar a l'agost, a Sant Iscle"

Avui tota la colla se'n va a Sant Iscle a celebrar l'aniversari del Miquel. Per la Gemma, la Marta, en Jordi i en Toni resulta angoixant passar pel lloc de l'accident. L'Andreu està decidit a explicar-li a la Gemma la situació en què es troba el Manel, però la Gemma no pot parar de pensar en la mort de Joan Vidal. Prendrà una decisió que deixarà tothom descol·locat.

Per la seva part, l'Eva no ha aconseguit convèncer en Litus perquè vagi a Sant Iscle i no para de rebre missatges de l'Ernest, que té ganes de provocar-la.

 

La Gemma del 'Com si fos ahir' no es pot treure del cap l'accident
La Gemma del "Com si fos ahir" no es pot treure l'accident del cap


Unes audiències a l'altura

"Com si fos ahir" ha delectat l'audiència de les sobretaules de TV3 des del principi, i ha liderat la franja també des que va començar aquesta temporada, amb una mitjana de 234.000 espectadors i una quota del 18,4%. Unes dades que superen en sis dècimes les de la temporada anterior i en 1,7 punts la mitjana total de la sèrie.

El capítol més vist d'aquesta temporada ha estat el 957, emès el 6 de setembre; l'Arlet demanava a la seva tieta Noe que intercedís per ella i convencés els seus pares perquè no l'obliguessin a anar al Canadà, i el Quim i l'Agustí tenien la segona trobada. Va tenir una audiència mitjana de 309.000 espectadors i una quota del 24%. El capítol més vist de tota la sèrie es va emetre el 12 de febrer del 2020.

I pel que fa a internet, aquesta temporada "Com si fos ahir" ha tingut una mitjana setmanal de 80.100 usuaris únics i 304.000 reproduccions en directe i a la carta. Des que va començar aquesta sisena temporada, se n'han fet 2.300.000 reproduccions. I, des de l'inici, la sèrie acumula 67.400.000 reproduccions.

El capítol més vist a internet d'aquesta temporada ha estat el 956, amb què s'encetava la nova temporada i es reprenien les trames soltes de l'anterior. Va tenir 44.550 usuaris únics i 62.300 reproduccions. I l'episodi més vist a la carta de la història de "Com si fos ahir" va ser el capítol 423, l'últim de la segona temporada, emès el 28 de juliol del 2019, amb 108.300 reproduccions.

 

La colla d'amics del 'Com si fos ahir'
La colla d'amics del "Com si fos ahir"
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut