Elena Gadel
Us estàvem esperant

Com serà la nova temporada del "Com si fos ahir"?

"Com si fos ahir" tornarà el 5 de setembre a TV3 en la que serà ja la sisena temporada d'emissió. Arrencarà amb un misteri important que té a veure amb uns fets de l'agost, quan la colla va anar a la casa que en Miquel i la Noe van llogar per vacances.

Què va passar? La Marta i la Gemma amaguen alguna cosa. I hi ha un home desaparegut pel mig. La Noe i en Miquel acullen l'Arlet (Júlia Mascort), la neboda de la Noe, mentre els seus pares són al Canadà. Tot va bé: és una noia aplicada, els fa de cangur... però aviat tot canvia.

La Sílvia i l'Héctor estan pendents que l'Ivan no torni a descontrolar-se amb el sexe i les drogues. Un dia el gos que han adoptat "ataca" un home. És l'Emili (Xavi Mira), un dentista distingit. Per casualitat la Sílvia acabarà a la seva consulta. L'Andreu pateix per la jubilació i demana feina extra. De seguida apareixen l'estrès i alguns oblits. Fins que comença a preocupar-se seriosament per la seva salut.

La família Muñoz es trobarà enmig d'una història misteriosa. En l'últim capítol, a en Quim i la Cati, anant al Pepe Rosa, un home els va preguntar per un carrer. Va ser casualitat? No. És l'Agustí (Marc Rodríguez), i tornarà a fer-se trobadís. Hi ha qui diu que té una retirada a en Quim... Caldrà posar llum a la foscor.

L'Eva no té feina i tampoc pot viure de la fotografia. Està desencantada de tot. En Miquel li presenta la Paloma (Meritxell Calvo), que té una editorial especialitzada en poesia i li proporciona feina. Tot va bé fins que un poeta, l'Ernest (Ramon Villegas), entra en joc. I a la consultoria han començat a treballar per a una empresària molt important i la relació amb la Cèlia s'enterboleix perillosament. 

 

"Com si fos ahir" arriba al capítol 1.000

Aquesta temporada serà recordada per fets que l'espectador encara ni sospita. N'hi ha un, però, que ja se sap abans que comenci. A principis de novembre, la sèrie assolirà una fita emblemàtica: 1.000 capítols d'emissió.

Líders de la sobretaula amb un 17,8% de quota de mitjana i 249.000 espectadors La cinquena temporada de "Com si fos ahir" ha tornat a liderar la franja de la sobretaula amb comoditat. La quota del 17,8% ha superat en 1,2 punts la de l'any passat. I té una audiència acumulada de 3.555.000 espectadors. 

La xifra més alta la va obtenir el capítol 820, emès el 18 de gener, el primer dia d'emissió després de l'aturada nadalenca. Va tenir 355.000 espectadors i un 23,8% de quota. La fidelitat de l'audiència queda també reflectida en l'índex qualitatiu de 8 sobre 1 del panel GfK. El 91,1% dels internautes asseguren tenir-hi una cita habitual.

En el pla digital, 84.000 usuaris únics veuen cada setmana "Com si fos ahir" per internet. Aquesta temporada se n'han fet 14.500.000 reproduccions de vídeo; i des del seu inici 63.000.000. Ha estat el programa de TV3 més reproduït a la carta durant 48 mesos. I ha superat el milió de reproduccions mensuals 39 vegades des de l'estrena. 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut