Com combatre la soledat: tornar amb l'ex o jugar per internet?
Quan un se sent sol, i l'incomoda aquesta soledat, intenta buscar una solució. La Marta, la Sandra i en Jordi busquen una resposta per a la seva crisi personal, cadascun a la seva manera. Amb qui t'identifiques més?
Com combatre la soledat: tornar amb l'ex o jugar per internet?
La Marta, la Sandra i en Jordi de "Com si fos ahir" se senten sols

Com combatre la soledat: tornar amb l'ex o jugar per internet?

Quan un se sent sol, i l'incomoda aquesta soledat, intenta buscar una solució. La Marta, la Sandra i en Jordi busquen una resposta per a la seva crisi personal, cadascun a la seva manera. Amb qui t'identifiques més?

Carme Flaqué
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

1. La soledat de la Marta: reclusió i jocs en línia

Aquests últims capítols hem vist la Marta sola i vulnerable. Ella no sempre ha caigut bé a tothom, però veure-la trista ens fa pensar en les hores i hores que ha passat sola a casa seva després de la ruptura amb el seu ex. No sempre se sent còmoda mostrant la seva debilitat, però davant d'en Quim acaba ensenyant els seus veritables sentiments:

"Soc una imbècil. Com vols que no pensi en en Mateu, si estic destrossada per culpa seva? Em va fer sentir com una merda i aquesta sensació no me la puc treure de sobre. Pensava que per una vegada a la vida podria construir una cosa amb algú, però es veu que no. No sé per què no puc trobar una persona normal. Tan malament ho he fet a la vida?"

Ja ha passat un temps des que va descobrir qui era veritablement en Mateu, la seva exparella, però continua tancada entre les quatre parets del seu pis. Veu passar les hores, sense gaire més incentiu que el joc en línia al qual es va enganxar; però ni això ha sortit bé, perquè la persona amb qui conversava, l'usuari Tempesta, ha resultat ser un tio estrany, que se li acaba presentant a casa sense haver-li donat abans l'adreça. Un dia coneixes algú per internet, que t'oculta la seva veritable identitat, i un altre dia t'acaba passant 3.000 euros per sota la porta. "Amb un tarat com en Mateu en vaig tenir prou, per a tota la vida. Me n'he de desfer", li diu la Marta a en Quim.


2. La soledat de la Sandra: torna a mostrar interès pel seu ex?

La Sandra havia quedat amb el seu ex, el Xavi, per anar a veure ocells, però finalment ell no hi pot anar. Quedar-se sense pla a última hora la posa trista. Potser és perquè volia estar precisament amb ell? Intenta convèncer la Gemma, la Noe i fins i tot juga el comodí de l'Andreu. "Hi vull anar. Ja trobaré algú, oi? I si no trobo ningú, hi aniré sola, que no passa res." Però no hi acaba anant. Se'n va al parc a mirar parelles enamorades. Almenys aprofita els binocles, però, a mesura que passa la tarda, va augmentant el seu nivell de tristesa. "Em feia gràcia anar amb ell a mirar ocells i riure una mica. Fa molts dies que no surto, m'escarxofo al sofà i em poso a mirar sèries."


La Sandra se sent sola i sembla que troba a faltar el Xavi, o la vida que portaven junts. O podria ser que no fos el Xavi, sinó el fet de tenir parella. Així que quan es tornen a veure no pot evitar fer-li una proposició:

Sandra: Et podries instal·lar a casa quan hagis de venir a Barcelona. Així ens podríem veure a l'hora d'esmorzar i fer alguna cosa junts, de tant en tant.

Xavi: Sandra, jo no vull que hi hagi malentesos. Jo ja no...

Sandra: Jo tampoc, eh? Que n'ets, de tonto. Som amics i ja està.

Xavi: Està bé, si a mi em va perfecte! Però m'has de deixar que et pagui les despeses.

Sandra: Ah, clar. Cap problema.

La Sandra i el Xavi, companys de pis. Com acabarà aquesta història?


3. La soledat del Jordi: voler agradar a la gent, sense respectar-se un mateix

El Jordi fa temps que se sent despenjat de la colla del Reina Sibil·la. Ningú el va voler acollir a casa seva quan es va lesionar, fins i tot el grup d'amics va fer un sorteig per veure qui seria qui l'acolliria un temps a casa seva. El Jordi sap que no agrada, que no li truquen... Se sent sol. Cansa sentir-se aïllat quan els altres queden i no t'han avisat. Però és tan poc madur i rondinaire! Tot i això, sap greu veure'l rebutjat una vegada més pels amics, quan no volen acompanyar-lo al concert de San Francisco. No hi ha entrades pagades que valguin, el Jordi no és la millor companyia de viatge. El que ja no es pot suportar és que l'acabin estafant per internet, robant-li les entrades, i acabi anant de concert amb els estafadors, despeses pagades.

 

 

"No veus que la Dolors també se n'està aprofitant... Papa, estàs fent l'idiota. Espavila't, o et fotran tota la pasta. Estàs cec, papa. Completament cec. Que has pagat 2 nits d'hotel per a 6 persones a Los Angeles!" L'Anna, al seu pare, el Jordi.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut