• Com si fos ahir - capítol 506
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 506

  L'Andreu confessa a la Pili que es va embolicar amb una dona amb VIH i que ell potser també té el virus. La Pili s'espanta, perquè recorda que, després del possible contagi, van fer l'amor amb l'Andreu. Com ho gestionaran, tot plegat? La Joana té el pressentiment que alguna cosa va malament, però, què hi pot fer? En Vicenç, tocat per la mort imminent de la Irene, busca el suport del seu fill, però l'Andreu està massa nerviós i se'l treu de sobre de males maneres. S'ha de fer les proves sense falta.

 • Com si fos ahir - capítol 505
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 505

  La Pili i l'Andreu tenen un acostament bonic, però cap dels dos no acaba de fer el pas. Abans de tornar a Madrid, la Pili posa les cartes sobre la taula: vol tornar amb l'Andreu, però necessita ser-li sincera, perquè li ha de confessar una cosa. El pare de la Mònica demana ajuda a Sílvia perquè la seva filla no s'adapta a viure amb la seva família. La Sandra rep el premi i, en el discurs d'agraïment, s'embolica i parla del Xavi com si fos la seva parella. Pateix per la relació amb en Bruno. En Vicenç convenç l'Eudald que es reconciliï amb la seva mare. Ell, però, sap que no podrà fer el mateix. La Joana l'anima a fer un últim intent amb la dona.

 • Com si fos ahir - capítol 504
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 504

  En Quim i la Cati es posen nerviosos planejant com li plantejaran el trio a la Xesca. Avui és el gran dia. Com reaccionarà la noia? L'Eva reconeix a en Litus que ha gestionat molt malament el tema Lola i que ha fet mal a en Santi sense voler. Ha decidit solucionar-ho. La Lola l'hi posa difícil. Precisament la Lola demana a l'Ivan que l'agafi per treballar a la botiga nova de Malerei. L'Anna es retroba amb en Raül, un cosí amb qui havia perdut el contacte. Li fa molta il·lusió, perquè comparteix amb ell molts records d'infància. En Marc està gelós quan sap que va ser el noi amb qui es va fer el primer petó.

 • Com si fos ahir - capítol 503
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 503

  Ni en Quim ni la Cati les tenen totes amb la idea de fer el trio. Ell ha comprat unes joguines sexuals, però la Cati opina que no és la manera. En Quim retreu a Marta que s'hagi embolicat amb l'Edu. Ella se'n justifica dient que ho ha fet per salvar l'empresa. L'Edu confessa a en Marc que està amb una dona i en Marc entén que es tracta de la Xesca. L'Eva vol saber quant de temps queda a la Lola de recuperació, perquè la seva presència a casa entorpeix la seva relació amb en Santi. El perill és real.

 • Com si fos ahir - capítol 502
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 502

  L'Andreu confessa a l'Eva que un dels motius pels quals se sent incapaç de fer-se les proves és perquè es pensa que, si té el VIH, perdrà la Pili. La Sandra vol que en Xavi i en Bruno tinguin bon rotllo i els organitza una trobada trampa. L'Eudald no ha tornat a veure la Irene i tapa el seu bloqueig amb la recerca d'una residència per a la seva mare. La Gemma pateix el malestar de l'Eudald, que és molt sec amb ella. La Glòria promociona l'Anna i la posa al capdavant d'un projecte nou. Els companys li retreuen la manera com ho ha aconseguit.

 • Com si fos ahir - capítol 501
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 501

  La Marta i l'Edu no poden evitar flirtejar al Billar Burger. Estan jugant amb foc. Els poden enxampar en qualsevol moment. En Miquel ha començat a fer esport intensament i hi arrossega la Noe. Però la noia va massa cansada i no aguanta el ritme. La Mònica pressiona la Sílvia per quedar-se a Barcelona amb ella. La Sílvia tempteja l'Oriol, el pare de la noia, però l'home no ho veu clar.

 • Com si fos ahir - capítol 500
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 500

  L'Andreu es troba malament i es pensa que poden ser símptomes de la primoinfecció pel VIH. Decideix anar al metge i fer-se'n les proves, però té por. En Miquel sorprèn tothom organitzant una sortida amb patins per celebrar el seu 50è aniversari. Es demostra que l'edat els està passant factura. La Clara s'assabenta que en Litus va amagar la mort de la seva mare a la Marta i s'hi enfada. La parella passa un mal moment. La Cati i en Quim conviden la Xesca a l'aniversari del Miquel. Entre tots tres la química es fa evident. Molt evident. La Marta i l'Edu no volen forçar les coses, però se senten molt a prop l'un de l'altra.

 • Com si fos ahir - capítol 499
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 499

  L'Edu ha publicat un vídeo criticant el Billar Burger. La Marta no vol retreure-li res, perquè se sent culpable pel que va fer la mare del noi. En Quim decideix intervenir-hi. L'Anna s'emprenya quan descobreix que en Jordi es va embolicar amb la Glòria i que per això la dona la torna a tractar bé. La Romina no se sent capaç de rehabilitar-se només amb teràpia i, tot i que li costa, decideix fer un pas més. La Mònica es pot quedar sola. En Vicenç explica a l'Eudald que la Irene s'està morint. L'Eduald, en xoc, es pensa que la Gemma també ho sabia i els fets es precipiten.

 • Com si fos ahir - capítol 498
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 498

  En Marc no entén que els seus pares visquin un bon moment després de tot el que han fet. En Quim i la Cati decideixen fer un sopar romàntic, però apareix la Xesca... L'Anna està inquieta i irritable, perquè la Glòria la ignora a la feina, fins al punt que la seva relació amb en Marc perilla. El noi demana a en Jordi que s'emboliqui amb la Glòria per arreglar la situació. La Sílvia parla amb la Romina, perquè té la sensació que està cuidant massa la Mònica. La Gemma s'assabenta que la Irene és a l'hospital. En Vicenç li diu que no és res i li demana que no expliqui res a l'Eudald, però ella té el pressentiment que la malaltia de la Irene és greu.

 • Com si fos ahir - capítol 497
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 497

  L'Andreu menteix a família i amics i els fa creure que ha estat a Madrid amb la Pili, però ha passat les festes a casa, bloquejat. Avui rep la visita de la Mercè, preocupada per saber si ha anat al metge. Què passa aquí? La Lourdes està fora de perill, però l'Edu no ha tornat a treballar al Burger. La Marta no ha contactat amb ell en totes les festes, perquè se sent culpable. La Natàlia li demana que ajudi el seu germà a sortir del pou. En Miquel es muntarà la seva pròpia festa pels cinquanta. En Santi l'ajudarà. Sorpresa total. La Lola es torna a fer present en la vida de l'Eva.

 • Com si fos ahir - capítol 496
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 496

  L'Andreu s'enfada amb la Pili quan descobreix que la noia és a Barcelona i no l'ha avisat. La Pili es mostra molt dura amb ell, però després li demana perdó i admet que té ganes d'estar bé amb ell perquè encara l'estima. Al vespre, l'Andreu rep una trucada de la Mercè que el deixa totalment en xoc. La Gemma i l'Eudald passaran el Nadal junts a Londres. La Irene se n'alegra pel seu fill, però s'entristeix perquè possiblement serà el seu últim Nadal i volia passar-lo amb ell. En Vicenç decideix intervenir-hi. El dia del torneig al Billar Burger la Lourdes reclama l'atenció de l'Edu, però la Marta la fa fora. Acabat el torneig, apareix la Natàlia amb una mala notícia.

 • Com si fos ahir - capítol 495
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 495

  La Lola intenta que l'Eva la torni a acollir a casa seva perquè no sap on anar, però l'Eva s'hi nega. Enfadada, la Lola entra a casa amb la intenció de desmuntar-li el pis, però en Santi l'enxampa i es barallen. La Cati queda per dinar amb la Xesca d'amagat d'en Quim, però ell les descobreix. La Gemma es queda sense veu just abans d'anar a fer la xerrada a la Universitat. L'Eudald intenta ajudar-la, però no se'n surt gaire.

 • Com si fos ahir - capítol 494
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 494

  L'Helena torna a buscar els nens i la Joana s'enfada amb l'Andreu perquè s'hi ha ficat al mig. Finalment, però, i com que s'acosta Nadal... En Bruno no troba feina i la Sandra l'anima a enviar el CV a l'empresa d'una amiga d'en Xavi. És bona idea? En Quim descobreix que la Cati i la Xesca parlen per WhatsApp i no entén res.

 • Com si fos ahir - capítol 493
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 493

  La Noe vol convèncer en Miquel que no deixi la consultoria. Tot i que l'home pateix quan veu la Gemma apoderant-se del seu despatx, reafirma la seva decisió de plegar durant un temps. Hi haurà batalla de reines. La Marta confessa a en Quim que es van fer un petó amb l'Edu i que li va agradar. En Quim creu que està perdent el nord i li demana que s'ho tregui del cap. La Romina es vol fer perdonar per la Sílvia, però la Sílvia talla la relació d'amistat. La Mònica pateix per sa mare, convençuda perquè la dona l'enganya contínuament. La Irene té un brot de la malaltia. A l'hospital, diu a en Vicenç que vol frenar la relació.

 • Com si fos ahir - capítol 492
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 492

  L'absència de l'Helena comença a afectar els seus fills. La Joana, preocupada i sobrepassada per l'actitud dels nens, no es veu capaç de parlar amb l'Helena perquè l'ajudi. En parla amb l'Andreu. Aquest, penedit per la seva nit amb la Mercè, intenta tornar a contactar amb la Pili, però ella li exigeix mantenir la distància. Els amics li recomanen que deixi de sentir-se culpable i es mantingui ocupat. En Quim i la Xesca decideixen tallar la seva relació. Tot i que s'atreuen, després de la conversa amb la Cati la situació resulta massa estranya.