• Com si fos ahir - capítol 618
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 618

  La Gemma s'adona que tots els amics estan al cas del seu intent de suïcidi i li retreu a l'Andreu. En Santi se n'ha anat de casa. Intenta fer-se perdonar per l'Eva, però la dona és incapaç perquè en li ha fet massa mal. La Júlia i ella continuen molt enfadades per culpa de les intervencions de l'home i la nena es vol quedar a viure a Dublín un any més. La Natàlia frena les quedades amb en Dani. Rep un altre mail anònim. Convençuda que és d'ell, accepta quedar amb el seu cap.

 • Com si fos ahir - capítol 617
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 617

  Tot i les reticències de l'Andreu, la Gemma anima en Manel a tirar endavant el projecte d'en Ramon, que va guanyant terreny a la vida de la Pili. La Gemma, encara molt tocada, fa una fugida endavant i torna a la feina. Però se les té amb en Miquel per una bestiesa. L'Andreu comença a ser incapaç de gestionar tot sol l'estat emocional de la Gemma. En Marc rep la notícia que en Kevin ha reaparegut i que ha declarat en contra seu. Intenta parlar amb ell per convence'l que canviï la declaració. En Petrus s'ofereix a ajudar-lo...

 • Com si fos ahir - capítol 616
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 616

  L'Ivan rep la notícia que han trobat la motxilla d'en Gabriel al fons d'un barranc i es prepara pel pitjor. Comunica a l'Hèctor la possibilitat que el seu germà hagi patit un accident greu amb molta serenor. Arriben notícies... La Cati està feta pols perquè en Marc se n'ha anat de casa, i es posa molt invasiva amb l'embaràs de la Xesca. En Quim mira de parar-li els peus i la Cati confessa que té molta por de tornar a fracassar com a mare. En Quim ha de fer alguna cosa. En Ramon vol implicar-se més a fons en el projecte d'en Manel, però vol l'aprovació de la Pili i l'Andreu. Difícil objectiu.

 • Com si fos ahir - capítol 615
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 615

  La Júlia es presenta a Barcelona per sorpresa. Ve a fer-se perdonar, ja que se sent culpable perquè en Santi i l'Eva han tallat. L'Eva li treu aquesta idea del cap, però no li diu que s'ha embolicat amb en Litus. Quant durarà el secret? L'Anna explica a la Lola que ha quedat amb en Juanjo per treballar i que té por que no puguin evitar tornar-se a embolicar. La Lola, per ajudar l'Anna, se l'emporta de festa per lligar. En Jordi, que està rabiós perquè Dolors s'està tornant a aprofitar d'ell, s'apunta a la festa. La Lola el convenç que s'ha de venjar de la Dolors.

 • Com si fos ahir - capítol 614
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 614

  La Gemma ja té l'alta i torna a casa. L'Andreu se n'ocupa molt perquè té por que torni a intentar treure's la vida. Ella li demana explícitament que no ho expliqui a ningú. Serà capaç l'Andreu de guardar el secret? Mentrestant, en Manel vol tirar endavant el projecte amb en Ramon per fer feliç la seva mare. L'Ismael intenta escriure un nou mail a la Natàlia, però la Marta gairebé l'enxampa i dedueix, erròniament, que el nen estava mirant porno. Ho comentarà amb en Litus. La Joana continua molt motivada amb el seu projecte a l'ONG i ho comparteix amb en Xavi. La Paz se sent desplaçada.

 • Com si fos ahir - capítol 613
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 613

  En Quim, la Cati i la Xesca intenten conviure plàcidament amb en Marc, però no se'n surten. La Cati parla amb en Petrus per encarrilar en Marc. Mala idea. En Miquel anima l'Eva a fer fora en Santi de casa. En Santi fa una videotrucada amb la Júlia per acomiadar-se'n i descobreix que la noia no estava al cas de la separació. L'Ivan espera amb candeletes que en Gabriel torni de l'excursió a la muntanya, però ni ell ni l'Hèctor no en tenen notícies. Comencen a patir.

 • Com si fos ahir - capítol 612
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 612

  En Manel pateix molt per la seva mare i troba consol en la Joana. La dona va a visitar la Gemma a l'hospital, però la Gemma no vol rebre visites. L'Andreu no ho accepta. Vol saber la veritat. La Paz té problemes a la feina, però la Joana, ara mateix, no pot, o no vol, estar per ella. L'Anna se sent culpable per haver-se embolicat amb en Juanjo i ho vol compensar intentant ajudar en Marc. En Marc malinterpreta l'actitud de la noia. L'Hèctor no vol anar a la muntanya amb en Gabriel i proposa que l'acompanyi l'Ivan, que no gosa dir que no. Però passen coses...

 • Com si fos ahir - capítol 611
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 611

  En Miquel aconsella a en Santi que canviï d'actitud i vagi de bones amb l'Eva. Però un malentès amb la noia fa que torni a posar-se gelós. La Xesca té problemes amb l'embaràs i ha de fer repòs. Per això demana a en Quim que en Marc se'n vagi de casa. La Cati, per la seva banda, intenta que l'Anna rescati en Marc de les males companyies. I l'Ismael se'ns ha enamorat!

 • Com si fos ahir - capítol 610
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 610

  L'estat de salut de la Gemma va millorant, però emocionalment no està bé. La Joana no acaba d'entendre l'accident i burxa l'Andreu per saber què va passar. L'Eudald vol visitar la Gemma a l'hospital, però l'Andreu explica a en Manel que l'Eudald va pegar a la seva mare. Després d'haver-se embolicat amb en Juanjo, l'Anna ha de dissimular davant de la seva mare. Li comunica que no vol treballar més amb ell en el negoci il·legal. La Cèlia, que està preocupada perquè nota en Bruno estrany, no se'n pot estar, de compartir el tema amb la Noe. Mala idea.

 • Com si fos ahir - capítol 609
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 609

  En Marc deixa enrere els seus principis: comença a comprar els arguments racistes dels amics d'en Petrus i s'embolica amb la Berta només perquè té ganes de fotre un clau. La Berta descobreix que la Cati, en Quim i la Xesca són un trio. La Marta encoloma l'Ismael a la Natàlia per anar a un cita de Tinder. L'Ismael i la Natàlia es cauen molt bé. L'Ivan vol conèixer l'Hèctor, el germà d'en Gabriel. Quan queden, descobreix que té una discapacitat intel·lectual. L'Ivan pateix perquè no sap com tractar el noi.

 • Com si fos ahir - capítol 608
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 608

  Després de l'accident, l'estat de la Gemma és greu. L'han d'operar perquè se li ha trencat la melsa. L'Andreu i la Sílvia se senten culpables per no haver-li fet prou costat, però conclouen que, si hi ha un culpable, és l'Eudald. Davant la gravetat de l'accident, en Miquel es bloqueja. La Cèlia intenta fer-li costat, professionalment i també emocionalment. L'Eva i en Litus han passat una nit fantàstica, però l'Eva no vol explicar-l'hi a en Santi per no fer-li mal. Esclar que aquests secrets...

 • Com si fos ahir - capítol 607
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 607

  Tot i que l'Andreu desaconsella a la Gemma que faci el dinar de Nadal amb l'Eudald, la Gemma s'hi aferra amb tota la il·lusió del món. És molt mala idea i la Gemma la pagarà ben cara. La Júlia rep amb fredor el projecte d'en Santi i l'Eva d'anar a viure a Irlanda, i això desperta dubtes a l'Eva, que confessa al Santi que es va fer un petó amb en Litus. La Pili s'assabenta que el seu pare i en Manel estan col·laborant en un projecte i culpa l'Andreu d'haver-ho tramat a la seva esquena.

 • Com si fos ahir - capítol 606
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 606

  La Gemma espera l'Eudald a la porta d'un hotel perquè vol parlar amb ell. L'Eudald hi posa distància fent-li creure que vol fer les coses bé. La Gemma se sent fatal de marejar-lo tant i li demana disculpes. En Marc té molts dubtes sobre si dir la veritat a la policia o mentir. Té molta por d'en Petrus. L'Anna explica a la Cati la veritat del que va passar. Els pares s'espanten de tenir un fill racista. L'Anna diu a en Juanjo que no vol continuar amb el negoci. Està molt malament per la separació. En Juanjo, per salvar el negoci, la vol animar pintant-li l'habitació. Passen força estona junts...

 • Com si fos ahir - capítol 605
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 605

  La Gemma està amoïnada perquè l'Eudald no ha respost al missatge que li va enviar. La Sílvia la pressiona perquè bloquegi l'Eudald al telèfon i les xarxes. A través d'en Manel, la Gemma s'assabenta que l'Eudald és a Barcelona. Comença a dubtar de tot. La Pili no vol fer cap festa de casament per evitar el seu pare. En Ramon es presenta a casa de l'Andreu per demanar-li que intercedeixi entre ell i la seva filla. L'Andreu no s'hi vol ficar, i en Ramon i en Manel es coneixen. La Natàlia convenç la Marta de fer una festa de Nadal amb els amics al Burger, però només s'hi presenten la Noe i el Miquel amb els nens.

 • Com si fos ahir - capítol 604
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 604

  En Jordi ha boicotejat el cap de setmana a Galícia no deixant en pau en cap moment la Sílvia i en Juanjo, que no han pogut estar ni un minut sols. Tots dos en tenen ganes, però la vida els ho posa difícil. Avui també. Ni l'Eva ni en Litus no saben com gestionar el que va passar entre ells. Tots dos ho estan passant fatal. Els Mossos volen interrogar en Marc per la pallissa al cambrer. En Quim i la Cati pateixen per si el seu fill s'ha ficat en un altre embolic, però en Marc ho nega.

Anar al contingut