• Com si fos ahir - capítol 1046
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 1046

  La Sílvia veu el Litus moix i li proposa de veure una pel·lícula plegats cap al vespre. El Litus es fa il·lusions i li acaba fent un petó a la Sílvia, però ella el rebutja. Davant d'aquesta situació, el Litus no pot dormir, surt de casa i torna a beure alcohol després d'anys de no fer-ho.

  La Marta s'indigna quan descobreix que just davant del Burguer han obert un altre local d'hamburgueses. Té por de la competència del nou local i busca estratègies perquè li surtin els números. Llavors, colla el Dani per veure's aviat i buscar solucions perquè el Burguer no perdi clients.

  L'Ismael li diu a l'Eva que li sap greu que el Litus la tractés tan malament i que el seu pare està passant una època fosca. L'Eva torna de la feina i es troba que l'Ernest li ha omplert la nevera. En aquest moment, sent que ha tocat fons i plora. Més tard, accepta participar en els assajos clínics que li va oferir el Pep.

  L'Agustí continua sever amb el seu fill. I el Marcel parla del Quim com "el seu pare" per fotre'l. A la Cati li molesta que el Quim estigui tant pel seu fill, ella no se'n refia del noi, creu que els vol prendre diners. A més, l'Agustí exigeix al Quim que deixi de fer de pare del Marcel, però el Quim es rebota i reivindica el seu lligam de sang.

  La Sílvia veu el Litus moix i li proposa de veure una pel·lícula plegats cap al vespre. El Litus es fa il·lusions i li acaba fent un petó a la Sílvia, però ella el rebutja. Davant d'aquesta situació, el Litus no pot dormir, surt de casa i torna a beure alcohol després d'anys de no fer-ho. La Marta s'indigna quan descobreix que just davant del Burguer han obert un altre local d'hamburgueses. Té por de la competència del nou local i busca estratègies perquè li surtin els números. Llavors, colla el Dani per veure's aviat i buscar solucions perquè el Burguer no perdi clients. L'Ismael li diu a l'Eva que li sap greu que el Litus la tractés tan malament i que el seu pare està passant una època fosca. L'Eva torna de la feina i es troba que l'Ernest li ha omplert la nevera. En aquest moment, sent que ha tocat fons i plora. Més tard, accepta participar en els assajos clínics que li va oferir el Pep. L'Agustí continua sever amb el seu fill. I el Marcel parla del Quim com "el seu pare" per fotre'l. A la Cati li molesta que el Quim estigui tant pel seu fill, ella no se'n refia del noi, creu que els vol prendre diners. A més, l'Agustí exigeix al Quim que deixi de fer de pare del Marcel, però el Quim es rebota i reivindica el seu lligam de sang.

 • Com si fos ahir - capítol 1045
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 1045

  La Gemma organitza una trobada amb la colla per celebrar la fi del seu malson. Els amics feliciten la Marta per tot el que ha fet, i es converteix en la reina de la festa. La Gemma recupera l'alegria de viure i li demana al Toni que es casi amb ella.

  El Jordi està encantat amb el Valeri i aquest li demana que el deixi vendre les seves obres a la botiga. Al Jordi no li agraden les obres del Valeri i enreda la Sílvia i l'Ivan perquè les venguin ells. La Sílvia i l'Ivan pensen que les obres del Valeri són horribles i l'Ivan és molt desagradable amb el noi.

  La Cèlia accepta a contracor que la Sol es quedi a viure uns dies amb ella i el Quique, que pensa que la Cèlia li hauria de donar una oportunitat a la noia. A més, la Noe també està encantada amb la Sol, però la Cèlia l'adverteix que la seva germana no és el que sembla.

  La Gemma organitza una trobada amb la colla per celebrar la fi del seu malson. Els amics feliciten la Marta per tot el que ha fet, i es converteix en la reina de la festa. La Gemma recupera l'alegria de viure i li demana al Toni que es casi amb ella. El Jordi està encantat amb el Valeri i aquest li demana que el deixi vendre les seves obres a la botiga. Al Jordi no li agraden les obres del Valeri i enreda la Sílvia i l'Ivan perquè les venguin ells. La Sílvia i l'Ivan pensen que les obres del Valeri són horribles i l'Ivan és molt desagradable amb el noi. La Cèlia accepta a contracor que la Sol es quedi a viure uns dies amb ella i el Quique, que pensa que la Cèlia li hauria de donar una oportunitat a la noia. A més, la Noe també està encantada amb la Sol, però la Cèlia l'adverteix que la seva germana no és el que sembla.

 • Com si fos ahir - capítol 1044
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 1044

  La Gemma admet que, encara que no l'arribin a declarar culpable, ella sempre arrossegarà la culpa d'haver provocat la mort del Joan Vidal. La Marta queda fotuda en sentir-ho i es posiciona al costat de la Gemma. Llavors, exigeix a l'Assumpta que vagi a confessar als Mossos. Hi aniran juntes. Més tard, l'advocada comunica a la Gemma que l'Assumpta ha confessat que ella va matar el Joan Vidal. La Gemma agraeix a la Marta tot el que ha fet. Ara podrà viure en pau.

  L'Èric troba a faltar els menjars de la Mari Carmen. La Noe li demana a la Mari Carmen que li torni a portar tapers, però ella no cedeix perquè ara porta un altre tipus de vida. La Noe ho entén. Per la seva part, la germana de la Cèlia, la Sol, es presenta al despatx plorant i diu que els pares l'han fet fora de casa.

  D'altra banda, el Julio ha organitzat una festa per celebrar que l'Andreu i la Gemma són avis. L'Andreu s'adona que hi coincidiran l'Eva i el Litus, que es porten molt malament. Llavors, l'Andreu li demana al Litus que es disculpi amb l'Eva. Però ell s'hi nega i l'Andreu, emprenyat, li etziba que no el vol a la festa. El Litus està rabiós perquè tots són a la festa de l'Andreu i la Gemma menys ell. L'absència del Litus enrareix l'ambient a l'"avi shower" de l'Andreu i la Gemma, que encara mostra recel a fer d'àvia. Malgrat que estigui enfadat, el Litus troba una mica de pau quan escolta el missatge de la Sílvia. L'Andreu es troba la mare soltera del parc i els amics li diuen a la noia que l'Andreu és l'avi del Nico, no el pare.

  La Gemma admet que, encara que no l'arribin a declarar culpable, ella sempre arrossegarà la culpa d'haver provocat la mort del Joan Vidal. La Marta queda fotuda en sentir-ho i es posiciona al costat de la Gemma. Llavors, exigeix a l'Assumpta que vagi a confessar als Mossos. Hi aniran juntes. Més tard, l'advocada comunica a la Gemma que l'Assumpta ha confessat que ella va matar el Joan Vidal. La Gemma agraeix a la Marta tot el que ha fet. Ara podrà viure en pau. L'Èric troba a faltar els menjars de la Mari Carmen. La Noe li demana a la Mari Carmen que li torni a portar tapers, però ella no cedeix perquè ara porta un altre tipus de vida. La Noe ho entén. Per la seva part, la germana de la Cèlia, la Sol, es presenta al despatx plorant i diu que els pares l'han fet fora de casa. D'altra banda, el Julio ha organitzat una festa per celebrar que l'Andreu i la Gemma són avis. L'Andreu s'adona que hi coincidiran l'Eva i el Litus, que es porten molt malament. Llavors, l'Andreu li demana al Litus que es disculpi amb l'Eva. Però ell s'hi nega i l'Andreu, emprenyat, li etziba que no el vol a la festa. El Litus està rabiós perquè tots són a la festa de l'Andreu i la Gemma menys ell. L'absència del Litus enrareix l'ambient a l'"avi shower" de l'Andreu i la Gemma, que encara mostra recel a fer d'àvia. Malgrat que estigui enfadat, el Litus troba una mica de pau quan escolta el missatge de la Sílvia. L'Andreu es troba la mare soltera del parc i els amics li diuen a la noia que l'Andreu és l'avi del Nico, no el pare.

 • Com si fos ahir - capítol 1043
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 1043

  El Litus és molt desagradable amb l'Eva quan la dona intenta apropar-se a l'Ismael. L'Andreu i la Marta li retreuen la seva actitud. I el Litus els confessa que se sent fatal pel que ha fet i li reconeix a la Sílvia que últimament té impulsos una mica incontrolables que no li agraden. La Sílvia intenta animar-lo, però a la nit ell no pot evitar mirar-la amb cert desig quan l'enxampa canviant-se a la seva habitació.

  La Gina i l'Eva no es posen d'acord pel preu que li ha de pagar la Gina per l'habitació. Com que l'Eva està tova, li acaba oferint gratis, cosa que no l'acaba de fer sentir gaire bé. A la nit, se les té amb l'Ernest perquè ella té fogots per culpa de la menopausa i l'home no es mostra gens empàtic.

  Mentre, l'Andreu fa de cangur del Nico i el porta a passejar per un parc. Allà, coneix i flirteja amb una mare soltera que li recomana que li compri un xumet al nen, cosa que la Carla no vol de cap de les maneres. Però l'Andreu ho fa i se les té amb la Carla, que decideix no deixar-li el nen durant uns dies. L'Andreu se sent molt frustrat, ja que l'endemà havia quedat al mateix parc per veure's amb la dona.

  L'Agustí continua sent molt exigent amb el seu fill, el Marcel. Se les tenen de nou i l'Agustí deixa el Marcel plantat a mig dinar. Llavors, el noi busca refugi en el Quim, un detall que incomoda la Cati. Però el Quim s'emporta el Marcel a dinar al restaurant Pepe Rosa. El noi li reconeix al Quim que està molt perdut. El Quim l'anima a acostar-se al seu pare.

  El Litus és molt desagradable amb l'Eva quan la dona intenta apropar-se a l'Ismael. L'Andreu i la Marta li retreuen la seva actitud. I el Litus els confessa que se sent fatal pel que ha fet i li reconeix a la Sílvia que últimament té impulsos una mica incontrolables que no li agraden. La Sílvia intenta animar-lo, però a la nit ell no pot evitar mirar-la amb cert desig quan l'enxampa canviant-se a la seva habitació. La Gina i l'Eva no es posen d'acord pel preu que li ha de pagar la Gina per l'habitació. Com que l'Eva està tova, li acaba oferint gratis, cosa que no l'acaba de fer sentir gaire bé. A la nit, se les té amb l'Ernest perquè ella té fogots per culpa de la menopausa i l'home no es mostra gens empàtic. Mentre, l'Andreu fa de cangur del Nico i el porta a passejar per un parc. Allà, coneix i flirteja amb una mare soltera que li recomana que li compri un xumet al nen, cosa que la Carla no vol de cap de les maneres. Però l'Andreu ho fa i se les té amb la Carla, que decideix no deixar-li el nen durant uns dies. L'Andreu se sent molt frustrat, ja que l'endemà havia quedat al mateix parc per veure's amb la dona. L'Agustí continua sent molt exigent amb el seu fill, el Marcel. Se les tenen de nou i l'Agustí deixa el Marcel plantat a mig dinar. Llavors, el noi busca refugi en el Quim, un detall que incomoda la Cati. Però el Quim s'emporta el Marcel a dinar al restaurant Pepe Rosa. El noi li reconeix al Quim que està molt perdut. El Quim l'anima a acostar-se al seu pare.

 • Com si fos ahir - capítol 1042
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 1042

  L'Emili convida la Sílvia a un dinar amb la Mireia per celebrar l'aniversari de la noia. La Sílvia no vol, però, més tard, se'ls troba i dinen junts. L'Emili li reconeix a la seva filla que té esperances de recuperar la relació de parella amb la Sílvia. Malgrat que la Sílvia li comenta al Litus que ja no sent res per l'Emili. Al Litus li agrada sentir-ho perquè s'està fent il·lusions amb la Sílvia.

  La Marta ha rebut unes trucades de l'Assumpta però no li contesta. Encara no sap què fer i parla amb el Toni, que li confirma que no hi ha proves que incriminin la Gemma i que, de ben segur, sortirà innocent en el judici.


  La Tilda porta a la Noe els certificats que li va demanar el Miquel. La Noe no en sabia res i esbronca el Miquel. L'home intenta allargar la jornada laboral per no trobar-se amb la Tilda a casa, però se la troba igualment. Llavors, més tard, la Noe l'obliga a explicar què li va passar amb la dona. El Miquel li explica que es va tirar un pet amb cua mentre follaven i la Noe es pixa de riure.

  L'Emili convida la Sílvia a un dinar amb la Mireia per celebrar l'aniversari de la noia. La Sílvia no vol, però, més tard, se'ls troba i dinen junts. L'Emili li reconeix a la seva filla que té esperances de recuperar la relació de parella amb la Sílvia. Malgrat que la Sílvia li comenta al Litus que ja no sent res per l'Emili. Al Litus li agrada sentir-ho perquè s'està fent il·lusions amb la Sílvia. La Marta ha rebut unes trucades de l'Assumpta però no li contesta. Encara no sap què fer i parla amb el Toni, que li confirma que no hi ha proves que incriminin la Gemma i que, de ben segur, sortirà innocent en el judici. La Tilda porta a la Noe els certificats que li va demanar el Miquel. La Noe no en sabia res i esbronca el Miquel. L'home intenta allargar la jornada laboral per no trobar-se amb la Tilda a casa, però se la troba igualment. Llavors, més tard, la Noe l'obliga a explicar què li va passar amb la dona. El Miquel li explica que es va tirar un pet amb cua mentre follaven i la Noe es pixa de riure.

 • Com si fos ahir - capítol 1041
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 1041

  La Gemma li explica a la Marta que no vol crear un vincle amb el Nico per no patir si entra a la presó. A més, la Marta pressiona l'Assumpta perquè confessi i l'amenaça de portar el mòbil a la policia. La vídua confessa a la Marta que va ser ella qui va fer caure el Joan pel precipici. Però li suplica a la Marta que no la delati. No vol destrossar-li la vida al fill que espera. Davant d'aquesta situació, la Marta dubta i decideix callar.

  L'Emili li porta una cistella de fruita a la Sílvia per fer-se perdonar. La Sílvia l'acusa de pesat i invasiu, però l'home la fa riure i recuperen el bon rotllo. La Sílvia convida el Litus a la seva habitació per veure una peli de por junts.


  El Jair li retreu al Toni petit que passi d'ell i el Toni petit es pica. Però el Toni i la Patri li fan veure al Toni petit que ha estat poc empàtic amb el Jair. El Toni petit li demana disculpes al Jair i ell i la Patri se l'emporten de festa.

  La Gemma li explica a la Marta que no vol crear un vincle amb el Nico per no patir si entra a la presó. A més, la Marta pressiona l'Assumpta perquè confessi i l'amenaça de portar el mòbil a la policia. La vídua confessa a la Marta que va ser ella qui va fer caure el Joan pel precipici. Però li suplica a la Marta que no la delati. No vol destrossar-li la vida al fill que espera. Davant d'aquesta situació, la Marta dubta i decideix callar. L'Emili li porta una cistella de fruita a la Sílvia per fer-se perdonar. La Sílvia l'acusa de pesat i invasiu, però l'home la fa riure i recuperen el bon rotllo. La Sílvia convida el Litus a la seva habitació per veure una peli de por junts. El Jair li retreu al Toni petit que passi d'ell i el Toni petit es pica. Però el Toni i la Patri li fan veure al Toni petit que ha estat poc empàtic amb el Jair. El Toni petit li demana disculpes al Jair i ell i la Patri se l'emporten de festa.

 • Com si fos ahir - capítol 1040
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 1040

  El Quim i la Cati tornen a estar bé com a parella, però ella insisteix que vol que recuperi els diners del Marc. Llavors, el Quim pressiona l'Agustí, que acaba dient que posarà els diners de la seva butxaca. L'Agustí no pot evitar culpar el seu fill, el Marcel, per haver-lo deixat sense estalvis. El Marcel se sent fatal pel que ha fet i va a parlar amb el Marc per demanar-li disculpes sinceres, però ell no el vol ni veure i l'engega. El Quim consola el Marcel i es mostra afectuós amb el noi per primera vegada.

  Tot i que la Gemma posa excuses, la Carla la convenç per anar a comprar juntes una cadireta per al Nico. La tarda va bé fins que la Carla li demana a la Gemma que agafi el nen i la dona no vol de cap manera. La Carla li explica al Manel que està preocupada per la Gemma i el Manel s'enfonsa. La Carla el consola i es fan un petó. Sembla que intentaran començar una relació.

  Mentrestant, el Miquel es retroba amb la Tilda, un rotllo que va tenir fa més de vint anys i amb qui van fotre un clau que va ser un desastre. De casualitat, la Tilda és la persona que la Noe vol contractar com a cangur dels seus fills. El Miquel intenta treure-li del cap explicant-li el que hi va haver entre ells, però la Noe està convençuda que la Tilda és la millor opció. El Miquel queda amb la Tilda i la pressiona amb la intenció que la dona no vulgui la feina, cosa que aconsegueix.

  El Quim i la Cati tornen a estar bé com a parella, però ella insisteix que vol que recuperi els diners del Marc. Llavors, el Quim pressiona l'Agustí, que acaba dient que posarà els diners de la seva butxaca. L'Agustí no pot evitar culpar el seu fill, el Marcel, per haver-lo deixat sense estalvis. El Marcel se sent fatal pel que ha fet i va a parlar amb el Marc per demanar-li disculpes sinceres, però ell no el vol ni veure i l'engega. El Quim consola el Marcel i es mostra afectuós amb el noi per primera vegada. Tot i que la Gemma posa excuses, la Carla la convenç per anar a comprar juntes una cadireta per al Nico. La tarda va bé fins que la Carla li demana a la Gemma que agafi el nen i la dona no vol de cap manera. La Carla li explica al Manel que està preocupada per la Gemma i el Manel s'enfonsa. La Carla el consola i es fan un petó. Sembla que intentaran començar una relació. Mentrestant, el Miquel es retroba amb la Tilda, un rotllo que va tenir fa més de vint anys i amb qui van fotre un clau que va ser un desastre. De casualitat, la Tilda és la persona que la Noe vol contractar com a cangur dels seus fills. El Miquel intenta treure-li del cap explicant-li el que hi va haver entre ells, però la Noe està convençuda que la Tilda és la millor opció. El Miquel queda amb la Tilda i la pressiona amb la intenció que la dona no vulgui la feina, cosa que aconsegueix.

 • Com si fos ahir - capítol 1039
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 1039

  La situació econòmica de l'Eva comença a afectar la seva vida quotidiana. Però no li queda més remei que empassar-se l'orgull i acceptar la feina precària de dependenta. Llavors, li demana al Litus un parell de mesos de marge per refer-se econòmicament, però el Litus l'engega. Sense escapatòria, l'Eva es desmunta i acaba confessant-li al Pep la seva veritable situació econòmica i laboral. El Pep li ofereix participar en un assaig clínic a la farmacèutica on treballa per guanyar uns diners extres.

  La Gina convenç el Jordi perquè contracti el Valeri d'ajudant a la botiga. Després, l'avisa que li ha trobat una possible feina com a mosso de magatzem. Al noi no li fa gaire gràcia, però ho accepta. Encara que, després, convenç el Jordi perquè, també, el deixi estar a la botiga atenent clients.

  La Marta ha fet desbloquejar el mòbil del Joan Vidal per accedir a la informació que hi hagi. El Toni li agraeix a la Marta que estigui fent coses per ajudar la Gemma. A banda, la Marta li confessa al Jordi que ha robat el mòbil del Joan Vidal i ell li aconsella que se'n desfaci si no es vol ficar en un bon merder. La Marta no es desfà del mòbil i el revisa de dalt a baix intentant trobar una pista que l'ajudi a exculpar la Gemma.

  La situació econòmica de l'Eva comença a afectar la seva vida quotidiana. Però no li queda més remei que empassar-se l'orgull i acceptar la feina precària de dependenta. Llavors, li demana al Litus un parell de mesos de marge per refer-se econòmicament, però el Litus l'engega. Sense escapatòria, l'Eva es desmunta i acaba confessant-li al Pep la seva veritable situació econòmica i laboral. El Pep li ofereix participar en un assaig clínic a la farmacèutica on treballa per guanyar uns diners extres. La Gina convenç el Jordi perquè contracti el Valeri d'ajudant a la botiga. Després, l'avisa que li ha trobat una possible feina com a mosso de magatzem. Al noi no li fa gaire gràcia, però ho accepta. Encara que, després, convenç el Jordi perquè, també, el deixi estar a la botiga atenent clients. La Marta ha fet desbloquejar el mòbil del Joan Vidal per accedir a la informació que hi hagi. El Toni li agraeix a la Marta que estigui fent coses per ajudar la Gemma. A banda, la Marta li confessa al Jordi que ha robat el mòbil del Joan Vidal i ell li aconsella que se'n desfaci si no es vol ficar en un bon merder. La Marta no es desfà del mòbil i el revisa de dalt a baix intentant trobar una pista que l'ajudi a exculpar la Gemma.

 • Com si fos ahir - capítol 1038
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 1038

  El Marc està molt emprenyat amb el Marcel i el Quim l'ha de frenar perquè no el pegui. El Marcel confessa que va donar part dels diners a un santuari d'animals. Llavors, el Marc i el Quim veuen que part dels diners estan invertits en fenc, menjar per als cavalls. El Marc s'entesta a endur-se el fenc a casa, amb el cotxe. Però la Cati s'enfada quan el Marc i el Quim apareixen al pis amb el fenc i els fa veure que el seu pla de revendre'l no té cap sentit. Tot s'accelera quan la Cati veu un ratolí amagat al fenc i els obliga a llençar el fenc al contenidor.

  Mentrestant, la Noe s'adona, parlant amb el Gabi, que cap dels germans va anar a l'homenatge al Paco. Per aquest motiu, la Mari Carmen està emprenyada i li deixa clar a la Noe que ja no els farà més de cangur, a partir d'ara farà d'àvia i prou. Més tard, la Mari Carmen té un moment de debilitat i tem que els nets sentin que passa d'ells, però l'Albert la fa mantenir-se ferma. La Noe i el Miquel s'adonen que sense l'ajuda de la Mari Carmen no se'n sortiran i decideixen contractar una cangur. A més, la Noe exigeix que sigui una persona que sàpiga idiomes.

  D'altra banda, el Santi no ha tornat a Torelló des que es va discutir amb la Gina i el Miquel li ofereix que dormi a casa seva. La Gina talla amb el Santi en comprovar que ell ja no l'estima. Es troba desfeta per la ruptura, però el Valeri la consola, després de dir-li que no li podrà pagar el primer mes del lloguer del pis.

  El Marc està molt emprenyat amb el Marcel i el Quim l'ha de frenar perquè no el pegui. El Marcel confessa que va donar part dels diners a un santuari d'animals. Llavors, el Marc i el Quim veuen que part dels diners estan invertits en fenc, menjar per als cavalls. El Marc s'entesta a endur-se el fenc a casa, amb el cotxe. Però la Cati s'enfada quan el Marc i el Quim apareixen al pis amb el fenc i els fa veure que el seu pla de revendre'l no té cap sentit. Tot s'accelera quan la Cati veu un ratolí amagat al fenc i els obliga a llençar el fenc al contenidor. Mentrestant, la Noe s'adona, parlant amb el Gabi, que cap dels germans va anar a l'homenatge al Paco. Per aquest motiu, la Mari Carmen està emprenyada i li deixa clar a la Noe que ja no els farà més de cangur, a partir d'ara farà d'àvia i prou. Més tard, la Mari Carmen té un moment de debilitat i tem que els nets sentin que passa d'ells, però l'Albert la fa mantenir-se ferma. La Noe i el Miquel s'adonen que sense l'ajuda de la Mari Carmen no se'n sortiran i decideixen contractar una cangur. A més, la Noe exigeix que sigui una persona que sàpiga idiomes. D'altra banda, el Santi no ha tornat a Torelló des que es va discutir amb la Gina i el Miquel li ofereix que dormi a casa seva. La Gina talla amb el Santi en comprovar que ell ja no l'estima. Es troba desfeta per la ruptura, però el Valeri la consola, després de dir-li que no li podrà pagar el primer mes del lloguer del pis.

 • Com si fos ahir - capítol 1037
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 1037

  La Marta truca a la Gemma per explicar-li el que ha passat amb l'Assumpta, que és a l'hospital. La Gemma s'esvera molt i el Miquel se l'emporta a casa i mira d'animar-la. Mentrestant, la Marta acompanya l'Assumpta a casa seva. De manera accidental, la Marta troba el mòbil del Joan Vidal amagat a la cuina. Se l'emporta a casa i prova d'engegar-lo, però no sap la contrasenya.

  La Charo i la Magda li regalen un manual per fer d'avi a Andreu, que es considera un avi model. Després surt a passejar amb el net, i en companyia del Jordi i del Litus. L'Andreu aconsella el Litus que s'oblidi de l'Eva i s'envolti de la gent que l'estima. De cop, un cotxe està a punt d'atropellar l'Andreu i el Nico i el Jordi ho evita. L'Andreu li demana al Jordi que no digui res al Manel.

  La Sílvia i la Samantha coincideixen a la botiga i s'apunten a un curs d'art floral. Però la Sílvia té una reacció al·lèrgica a una planta i el Litus es preocupa per ella i la cuida. Quan l'Emili s'assabenta que el Litus està vivint amb la Sílvia es posa gelós i la interroga. Davant d'aquest comportament, la Sílvia es pica i l'engega.

  La Marta truca a la Gemma per explicar-li el que ha passat amb l'Assumpta, que és a l'hospital. La Gemma s'esvera molt i el Miquel se l'emporta a casa i mira d'animar-la. Mentrestant, la Marta acompanya l'Assumpta a casa seva. De manera accidental, la Marta troba el mòbil del Joan Vidal amagat a la cuina. Se l'emporta a casa i prova d'engegar-lo, però no sap la contrasenya. La Charo i la Magda li regalen un manual per fer d'avi a Andreu, que es considera un avi model. Després surt a passejar amb el net, i en companyia del Jordi i del Litus. L'Andreu aconsella el Litus que s'oblidi de l'Eva i s'envolti de la gent que l'estima. De cop, un cotxe està a punt d'atropellar l'Andreu i el Nico i el Jordi ho evita. L'Andreu li demana al Jordi que no digui res al Manel. La Sílvia i la Samantha coincideixen a la botiga i s'apunten a un curs d'art floral. Però la Sílvia té una reacció al·lèrgica a una planta i el Litus es preocupa per ella i la cuida. Quan l'Emili s'assabenta que el Litus està vivint amb la Sílvia es posa gelós i la interroga. Davant d'aquest comportament, la Sílvia es pica i l'engega.

 • Com si fos ahir - capítol 1036
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 1036

  La Gemma es commou quan veu que les amigues la volen cuidar i plora desconsoladament. Després sent unes declaracions del Josep Vidal confirmant que la mort del seu germà no va ser un accident i que el van matar. D'altra banda, la Marta queda molt tocada quan sap que la Gemma pren pastilles per dormir i que està cada dia pitjor.
  L'Eva es comença a angoixar perquè ha donat els seus estalvis al Litus i es troba sense diners i sense feina. A més, es troba malament i té infecció d'orina. L'Ernest la porta al metge, però ella, més tard, s'escandalitza quan sap el poc que li pagarien a una feina. No ho accepta i al sortir es troba el Pep. L'Eva fa veure que tot li va bé davant del Pep.

  A la Mari Carmen li sap molt greu que els seus fills estiguin barallats i pensa que si els convida a un homenatge al Paco s'uniran de nou. Però la Noe no vol anar a l'homenatge perquè si veu la seva cunyada es discutiran segur. La Mari Carmen acaba decebuda i empipada perquè no es presenta cap dels tres germans a l'homenatge al Paco. Llavors decideix que no s'implicarà tant en la família.

  La Gemma es commou quan veu que les amigues la volen cuidar i plora desconsoladament. Després sent unes declaracions del Josep Vidal confirmant que la mort del seu germà no va ser un accident i que el van matar. D'altra banda, la Marta queda molt tocada quan sap que la Gemma pren pastilles per dormir i que està cada dia pitjor. L'Eva es comença a angoixar perquè ha donat els seus estalvis al Litus i es troba sense diners i sense feina. A més, es troba malament i té infecció d'orina. L'Ernest la porta al metge, però ella, més tard, s'escandalitza quan sap el poc que li pagarien a una feina. No ho accepta i al sortir es troba el Pep. L'Eva fa veure que tot li va bé davant del Pep. A la Mari Carmen li sap molt greu que els seus fills estiguin barallats i pensa que si els convida a un homenatge al Paco s'uniran de nou. Però la Noe no vol anar a l'homenatge perquè si veu la seva cunyada es discutiran segur. La Mari Carmen acaba decebuda i empipada perquè no es presenta cap dels tres germans a l'homenatge al Paco. Llavors decideix que no s'implicarà tant en la família.

 • Com si fos ahir - capítol 1035
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 1035

  L'Agustí s'emociona quan es retroba amb el seu fill sa i estalvi, però el Marcel es creua quan s'adona que ha vingut acompanyat del Quim. Malgrat tot, el Quim torna a casa després que la Cati li doni permís. Però ho fa amb la cua entre les cames perquè no ha pogut recuperar tots els diners.
  El Jordi i la Marta pateixen pel que li pot passar a la Gemma, ara que el Josep Vidal ha presentat una acusació particular. La Marta intenta convèncer la Gemma perquè vagin a parlar amb l'Assumpta, però la Gemma no vol que molestin més la viuda perquè la considera una pobra víctima. Per la seva banda, el Josep Vidal intenta convèncer l'Assumpta perquè interposi una acusació particular com ell. Encara que ella s'hi nega, quan es queda sola esborra un missatge d'àudio del Joan Vidal.

  La Gina i el Santi intenten arreglar les coses anant a la inauguració d'una botiga a Torelló. Però al Santi no li ve gens de gust i aprofita una trucada del Miquel per muntar un sopar de parelles a Barcelona. Al sopar, el Santi malparla de la vida a Torelló i de com la Gina ha gestionat el tema del pis. La Gina no ho tolera i s'enfada i se'n va.

  L'Agustí s'emociona quan es retroba amb el seu fill sa i estalvi, però el Marcel es creua quan s'adona que ha vingut acompanyat del Quim. Malgrat tot, el Quim torna a casa després que la Cati li doni permís. Però ho fa amb la cua entre les cames perquè no ha pogut recuperar tots els diners. El Jordi i la Marta pateixen pel que li pot passar a la Gemma, ara que el Josep Vidal ha presentat una acusació particular. La Marta intenta convèncer la Gemma perquè vagin a parlar amb l'Assumpta, però la Gemma no vol que molestin més la viuda perquè la considera una pobra víctima. Per la seva banda, el Josep Vidal intenta convèncer l'Assumpta perquè interposi una acusació particular com ell. Encara que ella s'hi nega, quan es queda sola esborra un missatge d'àudio del Joan Vidal. La Gina i el Santi intenten arreglar les coses anant a la inauguració d'una botiga a Torelló. Però al Santi no li ve gens de gust i aprofita una trucada del Miquel per muntar un sopar de parelles a Barcelona. Al sopar, el Santi malparla de la vida a Torelló i de com la Gina ha gestionat el tema del pis. La Gina no ho tolera i s'enfada i se'n va.

 • Com si fos ahir - capítol 1034
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 1034

  El Quim admet davant la Cati i el Marc que s'ha portat fatal amb el Marcel i hi ha un apropament entre ells. A més, el Quim tempteja la Marta per veure si pot viure amb ella, però ella s'hi nega. Mentrestant, l'Agustí està fent tot el possible per trobar el seu fill i el Quim li fa veure que ha d'anar als Mossos a denunciar la desaparició. De cop, el Marcel diu on s'ha amagat, i el Quim i l'Agustí van a buscar-lo.
  El Miquel s'indigna quan s'assabenta que l'Anaïs l'ha difamat i ha escampat que la va assetjar sexualment. Ell vol parar-li els peus, però és ella la que surt reforçada de la discussió. Llavors la Cèlia, que se sent responsable de les falses acusacions cap el Miquel, aconsegueix que l'Anaïs es retracti.
  La Sílvia ha quedat amb l'Emili, però amaga les seves intencions a l'Ivan perquè no vol que s'hi fiqui. L'Emili dona per fet que tornarà amb la Sílvia i la sorprèn amb un rellotge car. Però la Sílvia diu a l'Emili que no poden ser parella i ell li demana que siguin amics.
  La Gina ha comprat un pis a Barcelona i el Santi n'està content perquè el podrà utilitzar i quedar-se a la ciutat de tant en tant. Però el nebot de la Gina, el Valeri, demana a la Gina que li llogui el pis. El Santi s'enfada amb la Gina quan s'assabenta d'aquest fet.

  El Quim admet davant la Cati i el Marc que s'ha portat fatal amb el Marcel i hi ha un apropament entre ells. A més, el Quim tempteja la Marta per veure si pot viure amb ella, però ella s'hi nega. Mentrestant, l'Agustí està fent tot el possible per trobar el seu fill i el Quim li fa veure que ha d'anar als Mossos a denunciar la desaparició. De cop, el Marcel diu on s'ha amagat, i el Quim i l'Agustí van a buscar-lo. El Miquel s'indigna quan s'assabenta que l'Anaïs l'ha difamat i ha escampat que la va assetjar sexualment. Ell vol parar-li els peus, però és ella la que surt reforçada de la discussió. Llavors la Cèlia, que se sent responsable de les falses acusacions cap el Miquel, aconsegueix que l'Anaïs es retracti. La Sílvia ha quedat amb l'Emili, però amaga les seves intencions a l'Ivan perquè no vol que s'hi fiqui. L'Emili dona per fet que tornarà amb la Sílvia i la sorprèn amb un rellotge car. Però la Sílvia diu a l'Emili que no poden ser parella i ell li demana que siguin amics. La Gina ha comprat un pis a Barcelona i el Santi n'està content perquè el podrà utilitzar i quedar-se a la ciutat de tant en tant. Però el nebot de la Gina, el Valeri, demana a la Gina que li llogui el pis. El Santi s'enfada amb la Gina quan s'assabenta d'aquest fet.

 • Com si fos ahir - capítol 1033
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 1033

  El Manel vol convidar la Carla a sopar i demana a l'Andreu si es pot quedar unes hores amb el Nico. L'Andreu accepta encantat i pensa que fer d'avi és ben fàcil. El sopar arrenca molt bé i el Manel es fa il·lusions. Però la Carla està molt cansada i decideix anar-se'n cap a casa d'hora. El Manel interpreta que no vol res amb ell. D'altra banda, l'Andreu, a casa, és incapaç de calmar el Nico, que plora sense parar.
  La Noe està enfadada amb el seu germà perquè no l'informa sobre com està l'Arlet i vol anar a parlar amb ell, però la Mari Carmen la frena. Després, la Noe queda amb l'Arlet per saber com està i la noia li confirma que li han diagnosticat anorèxia. La Montse culpa la Noe de la malaltia de l'Arlet davant la passivitat del Gabi.
  La Marta i la Sílvia no entenen que el Litus hagi renunciat al pis i es comprometen a ajudar-lo a trobar un lloc per viure. El Litus acompanya l'Ismael a buscar les seves coses a casa de l'Eva i el nen és molt dur amb ella. L'Ismael està molt trasbalsat pel que ha passat amb l'Eva, i la Sílvia els ofereix que es quedin una temporada a viure amb ella.

  El Manel vol convidar la Carla a sopar i demana a l'Andreu si es pot quedar unes hores amb el Nico. L'Andreu accepta encantat i pensa que fer d'avi és ben fàcil. El sopar arrenca molt bé i el Manel es fa il·lusions. Però la Carla està molt cansada i decideix anar-se'n cap a casa d'hora. El Manel interpreta que no vol res amb ell. D'altra banda, l'Andreu, a casa, és incapaç de calmar el Nico, que plora sense parar. La Noe està enfadada amb el seu germà perquè no l'informa sobre com està l'Arlet i vol anar a parlar amb ell, però la Mari Carmen la frena. Després, la Noe queda amb l'Arlet per saber com està i la noia li confirma que li han diagnosticat anorèxia. La Montse culpa la Noe de la malaltia de l'Arlet davant la passivitat del Gabi. La Marta i la Sílvia no entenen que el Litus hagi renunciat al pis i es comprometen a ajudar-lo a trobar un lloc per viure. El Litus acompanya l'Ismael a buscar les seves coses a casa de l'Eva i el nen és molt dur amb ella. L'Ismael està molt trasbalsat pel que ha passat amb l'Eva, i la Sílvia els ofereix que es quedin una temporada a viure amb ella.

 • Com si fos ahir - capítol 1032
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 1032

  La Gemma no té ganes d'estar amb el net i s'excusa amb la feina, però el Toni convida el Manel a dinar a casa. Durant el dinar, la Gemma dissimula i intenta mantenir-se distant amb la criatura perquè té por d'establir un vincle massa fort. L'advocada li comunica que el germà del Joan Vidal es presentarà en el judici com a acusació particular.
  El Litus està buscant pis per a ell i l'Ismael i la Sílvia li aconsella que abans parli amb l'Eva. A l'Eva li fa molta mandra haver de discutir amb el Litus i l'Ernest insisteix perquè vagi a viure amb ell.
  El Quim no ha tingut contacte amb la família durant el Nadal i l'Andreu li demana que resolgui la situació perquè a casa seva no es pot quedar indefinidament. Llavors, el Quim parla amb la Cati i el Marc, que li diuen que no saben res del Marcel ni dels diners. Davant d'aquesta situació, el Quim es reuneix amb l'Agustí per esbroncar-lo, però l'home està molt angoixat perquè no sap res del seu fill. El Quim, estovat, envia una nota de veu al noi disculpant-se i demanant-li que torni.

  La Gemma no té ganes d'estar amb el net i s'excusa amb la feina, però el Toni convida el Manel a dinar a casa. Durant el dinar, la Gemma dissimula i intenta mantenir-se distant amb la criatura perquè té por d'establir un vincle massa fort. L'advocada li comunica que el germà del Joan Vidal es presentarà en el judici com a acusació particular. El Litus està buscant pis per a ell i l'Ismael i la Sílvia li aconsella que abans parli amb l'Eva. A l'Eva li fa molta mandra haver de discutir amb el Litus i l'Ernest insisteix perquè vagi a viure amb ell. El Quim no ha tingut contacte amb la família durant el Nadal i l'Andreu li demana que resolgui la situació perquè a casa seva no es pot quedar indefinidament. Llavors, el Quim parla amb la Cati i el Marc, que li diuen que no saben res del Marcel ni dels diners. Davant d'aquesta situació, el Quim es reuneix amb l'Agustí per esbroncar-lo, però l'home està molt angoixat perquè no sap res del seu fill. El Quim, estovat, envia una nota de veu al noi disculpant-se i demanant-li que torni.

Anar al contingut