• Com si fos ahir - capítol 540
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 540

  La Joana i l'Andreu comparteixen un moment íntim de complicitat i l'Andreu sent la necessitat de confessar-li que té el VIH. La Mònica ha de fer classes de repàs i la Sílvia li proposa que busqui algú de l'institut, però la noia ho demana a en Raül. La Sílvia comença a sospitar. En Marc es pensa que no serveix per passar droga i diu a en Kevin que plega. En Kevin passa comptes amb en Marc i li dona els beneficis que li pertoquen. Els diners són molt llaminers... La Noe demana a en David que porti l'Èric a una festa d'aniversari d'un company de classe, però resulta que el nen no hi estava convidat. La Noe lliga caps i en troba el culpable.

 • Com si fos ahir - capítol 539
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 539

  L'Andreu ha canviat d'actitud i vol trobar la Mercè per disculpar-s'hi. En Miquel i la Noe han rebut una queixa oficial de l'escola per la baralla amb la presidenta de l'AFA. En Miquel convenç la Noe que s'hi disculpin. Ho acceptarà? En Marc i en Kevin s'organitzen per començar el repartiment de la marihuana. En Marc substitueix en Kevin en una entrega i ho passa molt malament. La Gemma s'ha de reunir amb la Sandra a Astúries, i no diu a l'Eudald que també hi passarà el cap de setmana. L'Eudald, que en desconfia, la segueix, i té un accident.

 • Com si fos ahir - capítol 538
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 538

  L'Andreu es desfoga amb l'Eva i li vomita tota la ràbia que sent contra la Mercè per haver-li transmès el VIH. A l'ONG li fan veure que és un error culpabilitzar els altres. Sense pretendre-ho, l'Andreu posa la por al cosa a l'Eva, que pren consciència que mai s'ha fet la prova del VIH. L'Ismael es disculpa amb el seu pare, però en Litus és incapaç de perdonar-lo. La situació es va fent més i més tensa. En Jordi explica a en Quim que se'n va anar al llit amb la Xesca. La Cati i en Quim, dolguts i molt emprenyats, demanen explicacions a la noia. La Gemma haurà de passar el cap de setmana a Astúries per assistir a una reunió important. A l'Eudald, no li fa cap gràcia.

 • Com si fos ahir - capítol 537
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 537

  En Manel està indignat amb el seu professor, perquè ha fet servir un treball seu per publicar un article. La Gemma aconsella al seu fill que no s'hi enfronti i ho deixi córrer. En Manel no li fa cas i l'Eudald es posa de part del noi. L'Andreu rep una trucada de la Mercè, la dona que li va transmetre el VIH, i decideix no agafar-li el telèfon. La Mercè es presenta a casa seva i l'Andreu no té cap ganes de parlar-hi. En Quim, la Cati i la Xesca semblen irremeiablement distanciats i en Jordi intenta treure'n partit. En Santi humilia en Lluís i es nega a pagar-li les hores extres. En Lluís ja no pot més.

 • Com si fos ahir - capítol 536
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 536

  L'Andreu es presenta a casa de la Joana i l'esbronca per l'incident de la pistola Taser. Vol avisar la Paz, però la Joana no ho vol, i l'Andreu decideix que es quedarà a dormir a casa de la seva mare mentre la Paz sigui a Sevilla. La Noe i en Miquel volen proposar canvis en el menú de l'escola en l'assemblea de l'AFA del col·legi de l'Èric, però reben moltes crítiques i els pares es riuen de la Noe. En Quim i la Cati troben a faltar la Xesca, però la Cati no està disposada a demanar perdó. En Quim no sap què fer i explica al Jordi que les dues dones s'han barallat.

 • Com si fos ahir - capítol 535
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 535

  La Paz se'n va de viatge de feina convençuda que la Joana estarà bé en la seva absència. Però la dona se sent insegura i li demana a en Manel que s'instal·li al seu pis. El noi, a més, li aconsegueix un arma de defensa personal. Mala idea. La Pili accepta la proposta de feina d'en Ricardo Cañas. Això implica que ella i l'Andreu no viuran junts. L'Andreu descobreix que alguns dels seus amics estan al corrent de la seva malaltia, i entén que no té sentit amagar-ho més. En Xavi se cita amb la Samantha. En Bruno se n'alegra, però recomana a la seva amiga que no li parli d'ovnis.

 • Com si fos ahir - capítol 534
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 534

  La Marta explica a en Litus que l'Ismael ha confessat que la Clara no el va pegar. L'Íngrid i el Litus esbronquen l'Ismael. El nen, molt avergonyit, vol demanar perdó a la Clara. En Litus també. En Marc, en Raül i en Kevin decideixen abaixar-se el sou perquè en Kevin no hagi de plegar. En Marc té un pla. L'Èric i en Guillem han de dormir a casa dels avis. La Noe imposa als seus pares unes normes alimentàries molt estrictes. Li faran cas? En Juanjo vol que un grup de música que coneix faci una versió de "Besos de agua". Una nova ocasió perquè la Sílvia i en Jordi es tornin a enganxar.

 • Com si fos ahir - capítol 533
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 533

  La Sílvia es diverteix molt amb en Juanjo. La Gemma el vol conèixer i totes dues organitzen un dinar de parelles amb l'Eudald. La Sílvia i en Juanjo s'autoconviden al pis d'Anglaterra de l'Eudald, i a ell no li fa gaire gràcia. En Quim continua molt amoïnat per l'Andreu i li proposa fer un sopar amb la colla. La Pili proposa fer-ho a casa de l'Andreu. La parella ha recuperat les ganes de fer l'amor. Ara que s'ha separat de la Clara, en Litus es desmunta davant de l'Ismael. El nen se sent molt culpable, i necessita explicar la veritat.

 • Com si fos ahir - capítol 532
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 532

  L'Íngrid s'assabenta de les acusacions contra la Clara i s'emprenya amb en Litus per amagar-l'hi. Ell se sent desorientat i necessita saber detalls de què va passar. Planteja els seus dubtes a la Clara, que s'ho agafa fatal. L'Eudald ve a passar uns dies a Barcelona. La Gemma nota que els seus comentaris sobre les trucades i missatges a la feina li van molestar. L'Eudald desconfia de la Gemma però ho amaga. La Cati vol parlar amb la Xesca per explicar-li la mentida que han dit a en Marc. Abans que ho pugui fer, és la Xesca la que parla amb el noi. La Paz té un viatge a Sevilla per feina però pateix per deixar sola la Joana. La dona encara té por.

 • Com si fos ahir - capítol 531
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 531

  La Pili passarà uns dies amb l'Andreu. Ha de decidir si accepta una contraoferta de feina a Madrid o hi renuncia i torna a Barcelona. Mentrestant, en Quim no es treu del cap que l'Andreu té el VIH i parla amb l'Eva per esbrinar si ella n'està al cas. La Marta demana a en Marc que faci fora un dels repartidors del Burger perquè els números no surten i estan perdent diners. En Marc ha de triar. La Sílvia explica a l'Ivan que en Juanjo no és gai i que va flipar amb el petó que li va fer però que l'home no l'atrau. L'Ivan li aconsella que sigui sincera amb ell.

 • Com si fos ahir - capítol 530
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 530

  La Clara fa saber a en Litus les acusacions de la Marta. En Litus li assegura que no creu a la seva germana, però la Clara s'adona que feia dies que en Litus ho sabia. La Sílvia torna a quedar amb en Juanjo com a amic. Continua convençuda que és gai. La Mònica ha anat a veure la Romina. Ha tingut una decepció en saber que la seva mare trigarà a tenir l'alta, i busca el consol d'en Raül. En Quim ha organitzat una trobada d'amics a casa seva a petició de l'Andreu. L'Andreu s'hi deixa les pastilles per al VIH i en Quim les troba.

 • Com si fos ahir - capítol 529
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 529

  La Marta està amoïnada perquè l'Ismael no vol saber res d'ella, i demana a en Litus que l'ajudi. L'Ismael està molt creuat, es baralla amb l'Alba, i la nena li trenca les ulleres per accident. La Marta vol saber qui li ha trencat les ulleres. Més mala maror. En Juanjo modifica els dissenys de l'Anna per una qüestió de pressupost, i aquesta, en un rampell de supèrbia, l'acomiada. Pot fer-ho? La Paz proposa a la Joana sortir a sopar amb les amigues, però la Joana no vol sortir de nit perquè té por. En Vicenç pren una decisió que li canviarà la vida.

 • Com si fos ahir - capítol 528
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 528

  L'Andreu continua fent veure davant de la Pili que està bé, i ella, convençuda, se'n torna a Madrid. Malgrat que no ho vulgui reconèixer, a l'Andreu li fa pànic estar sol, i intenta muntar-se activitats, però tothom té altres plans. L'Eva vol que en Miquel faci de mitjancer entre en Santi i en Lluís. En Miquel fa una reunió informal amb el treballador d'en Santi, i constata que és un penques. Amb la complicitat de la Lola i en Raül, en Marc para una trampa a en Kevin. L'enxamparan?

 • Com si fos ahir - capítol 527
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 527

  L'Eudald es presenta a Barcelona per sorpresa. La Gemma es veu arrossegada per ell, i descuida la feina de la consultoria. La Sandra li fa veure que ha de frenar l'Eudald. En Kevin acapara clients que li truquen a ell personalment. En Raül es queixa perquè rep menys propines. En Marc els distribueix la feina de manera equitativa i ara és en Kevin qui es queixa. La Lola descobrirà el motiu de tot plegat. La Mònica està neguitosa perquè aviat visitarà la seva mare al centre de rehabilitació. L'Ivan li regala dues entrades per a un concert. La noia vol convidar en Raül. En Quim i la Cati han de recuperar en Marc. Com?

 • Com si fos ahir - capítol 526
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 526

  La Pili vol estar amb l'Andreu i menteix al seu cap per passar més dies a Barcelona. La Marta explica a en Litus que l'Ismael li va confessar que va ser la Clara qui li va fer els blaus. En Litus no la creu, però la llavor ja està sembrada. En Marc i l'Anna intenten entendre les explicacions d'en Quim i la Cati sobre la relació amb la Xesca però no poden. En Marc dona les culpes a en Quim però la Cati insisteix que és cosa de tots tres. El noi es mostra desagradable amb la Xesca, i en Quim es baralla amb el seu fill.

Anar al contingut