Pau Freixas
Pau Freixas
Sempre que comencem una nova temporada intentem donar-hi una personalitat concreta que la diferenciï de les anteriors, però sense perdre l'ànima de la sèrie. Això és el que hem fet amb la segona temporada de "Cites": seguim mostrant una Barcelona estètica, locals i restaurants amb encant, les cases dels personatges continuen sent "aspiracionals" (grans, maques…) i la música segueix la línia de la primera temporada. Però a la vegada hem intentat que aquesta segona temporada tingui més ritme, més energia i una dosi extra de comèdia romàntica. Per això hem reduït una mica el subtext i els silencis i hem creat diàlegs i situacions més fresques.

Aquest canvi de to implica, entre d'altres coses, que hi hagi més personatges per cita. És excepcional en aquesta segona temporada que a les cites hi surtin només dos personatges. Normalment n'hi entra un tercer en discòrdia i alguns secundaris per donar-nos situacions més riques que facin que la cita derivi més cap a l'acció i els triangles amorosos. A més, la majoria de trames estan interconnectades i no n'hi ha cap que l'abandonem durant més de tres capítols. De la mateixa manera que només hi ha un parell de personatges que surtin només en un dels capítols.

Una altra de les característiques de la temporada és l'humor. La segona temporada de "Cites" és clarament una "dramèdia"; gairebé a tots els capítols hi ha moments per riure, però també per emocionar l'espectador. Els capítols són més frescos i més lluminosos i és per això que hi ha moltes més històries que passen de dia, fet que dóna un punt de brillantor que ajuda a percebre el canvi de to.

També ens hem atrevit amb trames més arriscades: un trio, l'amor a la tercera edat, polítics que surten de l'armari i una relació intergeneracional són algunes de les històries que podreu viure i gaudir en aquesta segona temporada.

Estem molt orgullosos del resultat i tenim moltes ganes de compartir-lo.

Pau Freixas - Director
Anar al contingut