• Cinema 3 - capítol 617
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 617

  Andrew Tarbet, l'humor dels germans Coen i la Mostra de cinema d'animació de Lleida, a Cinema 3

  Jaume Figueras entrevista Andrew Tarbet.
  L'actor nord-americà, que viu a Barcelona, acaba d'estrenar "El mal que fan els homes", de Ramon Térmens.

  Reportatge sobre la nova edició d'Animac, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Lleida. Ens fixem en alguns dels títols més destacats de la programació, entre ells "Anomalisa", de Charlie Kaufman i Duke Johnson, que s'estrena en sales aquella mateixa setmana.

  També parlem de tres pel·lícules destacades que arriben aquesta setmana a les sales: "¡Ave, César!", dels germans Coen; "El abrazo de la serpiente", de Ciro Guerra; i "Deadpool", de Tim Miller.

  I, a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen sobre emperadors romans al cinema.

  Andrew Tarbet, l'humor dels germans Coen i la Mostra de cinema d'animació de Lleida, a Cinema 3 Jaume Figueras entrevista Andrew Tarbet. L'actor nord-americà, que viu a Barcelona, acaba d'estrenar "El mal que fan els homes", de Ramon Térmens. Reportatge sobre la nova edició d'Animac, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Lleida. Ens fixem en alguns dels títols més destacats de la programació, entre ells "Anomalisa", de Charlie Kaufman i Duke Johnson, que s'estrena en sales aquella mateixa setmana. També parlem de tres pel·lícules destacades que arriben aquesta setmana a les sales: "¡Ave, César!", dels germans Coen; "El abrazo de la serpiente", de Ciro Guerra; i "Deadpool", de Tim Miller. I, a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen sobre emperadors romans al cinema.

 • Cinema 3 - capítol 616
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 616

  Vincent Lindon, Txell Miras, Shakira i la nova Blanche Dubois, a "Cinema 3"

  La relació entre el cinema i la moda, l'actriu Annabel Castan
  i les estrenes de "La ley del mercado" i "Zootrópolis", en el repàs a l'actualitat cinematogràfica comentada per Jaume Figueras

  Jaume Figueras entrevista Annabel Castan, l'actriu que interpreta el personatge de Blanche Dubois en la versió d'"Un tramvia anomenat desig" que està en cartell a la Sala Muntaner de Barcelona. Durant l'entrevista parlen de les característiques d'un personatge mític que en el cinema va immortalitzar Vivien Leigh en la versió dirigida per Elia Kazan el 1951 i que, posteriorment, han interpretat actrius com Jessica Tandy, Jessica Lange, Glenn Close, Gillian Anderson, Vicky Peña, Emma Vilarasau o la pallassa Pepa Plana.

  Amb motiu de l'estrena de "Zoolander 2", de Ben Stiller, repassem la relació entre el cinema i la moda. En parlem amb Begoña Gómez Urzaiz, periodista especialitzada en moda i cultura, i amb la dissenyadora Txell Miras, que acaba de guanyar el premi a la millor col·lecció a la passarel·la 080 Barcelona Fashion per una col·lecció inspirada en la pel·lícula "Ida".

  Ens fixem en l'estrena del film francès "La ley del mercado". Vam parlar amb el director Stéphane Brizé i amb el protagonista, Vincent Lindon, al passat festival de Canes, on Lindon va obtenir el premi al millor actor per la seva interpretació en el film.

  També parlem de l'estrena de "Zootrópolis". N'hem entrevistat els codirectors Byron Howard i Rich Moore i el productor Clark Spencer, durant la presentació de la pel·lícula a Barcelona. També comptem amb declaracions de Shakira, que ha posat veu al personatge de Gazelle i interpreta el tema principal de la pel·lícula, "Try everything".

  I, en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen sobre animals que han fet història al cinema.

  Vincent Lindon, Txell Miras, Shakira i la nova Blanche Dubois, a "Cinema 3" La relació entre el cinema i la moda, l'actriu Annabel Castan i les estrenes de "La ley del mercado" i "Zootrópolis", en el repàs a l'actualitat cinematogràfica comentada per Jaume Figueras Jaume Figueras entrevista Annabel Castan, l'actriu que interpreta el personatge de Blanche Dubois en la versió d'"Un tramvia anomenat desig" que està en cartell a la Sala Muntaner de Barcelona. Durant l'entrevista parlen de les característiques d'un personatge mític que en el cinema va immortalitzar Vivien Leigh en la versió dirigida per Elia Kazan el 1951 i que, posteriorment, han interpretat actrius com Jessica Tandy, Jessica Lange, Glenn Close, Gillian Anderson, Vicky Peña, Emma Vilarasau o la pallassa Pepa Plana. Amb motiu de l'estrena de "Zoolander 2", de Ben Stiller, repassem la relació entre el cinema i la moda. En parlem amb Begoña Gómez Urzaiz, periodista especialitzada en moda i cultura, i amb la dissenyadora Txell Miras, que acaba de guanyar el premi a la millor col·lecció a la passarel·la 080 Barcelona Fashion per una col·lecció inspirada en la pel·lícula "Ida". Ens fixem en l'estrena del film francès "La ley del mercado". Vam parlar amb el director Stéphane Brizé i amb el protagonista, Vincent Lindon, al passat festival de Canes, on Lindon va obtenir el premi al millor actor per la seva interpretació en el film. També parlem de l'estrena de "Zootrópolis". N'hem entrevistat els codirectors Byron Howard i Rich Moore i el productor Clark Spencer, durant la presentació de la pel·lícula a Barcelona. També comptem amb declaracions de Shakira, que ha posat veu al personatge de Gazelle i interpreta el tema principal de la pel·lícula, "Try everything". I, en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen sobre animals que han fet història al cinema.

 • Cinema 3 - capítol 615
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 615

  Jaume Figueras entrevista l'actor Alain Hernández, que ha participat en els dos grans èxits de taquilla del cinema espanyol més recent: "Ocho apellidos catalanes" i "Palmeras en la nieve".

  Reportatge sobre l'estrena de dues de les pel·lícules més esperades de la temporada: "El renacido", d'Alejandro González Iñárritu, i "Carol", de Todd Haynes. Vam entrevistar el director Todd Haynes a l'últim festival de Canes, on "Carol" va aconseguir el premi a la millor actriu per a Rooney Mara.

  Amb motiu de les estrenes de "Informe general II: el nuevo rapto de Europa" , de Pere Portabella, i de "Transeuntes", de Luis Aller, parlem sobre aquell cinema més arriscat i a contracorrent que busca el seu espai a la cartellera o en iniciatives especials com l'Xcèntric del CCCB.

  I, a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina aprofiten l'estrena de "Carol" per debatre sobre pel·lícules que han donat visibilitat a les relacions sentimentals entre dones.

  Jaume Figueras entrevista l'actor Alain Hernández, que ha participat en els dos grans èxits de taquilla del cinema espanyol més recent: "Ocho apellidos catalanes" i "Palmeras en la nieve". Reportatge sobre l'estrena de dues de les pel·lícules més esperades de la temporada: "El renacido", d'Alejandro González Iñárritu, i "Carol", de Todd Haynes. Vam entrevistar el director Todd Haynes a l'últim festival de Canes, on "Carol" va aconseguir el premi a la millor actriu per a Rooney Mara. Amb motiu de les estrenes de "Informe general II: el nuevo rapto de Europa" , de Pere Portabella, i de "Transeuntes", de Luis Aller, parlem sobre aquell cinema més arriscat i a contracorrent que busca el seu espai a la cartellera o en iniciatives especials com l'Xcèntric del CCCB. I, a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina aprofiten l'estrena de "Carol" per debatre sobre pel·lícules que han donat visibilitat a les relacions sentimentals entre dones.

 • Cinema 3 - capítol 614
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 614

  Amb motiu de l'entrega dels VIII Premis Gaudí, Jaume Figueras entrevista la flamant presentadora de la gala, l'actriu Rossy de Palma.

  Repassem alguns dels moments més destacats de la trajectòria cinematogràfica de Rosa Maria Sardà, que ha estat reconeguda amb el Premi Gaudí d'Honor d'aquesta edició. Inclou declaracions d'alguns dels directors que més sovint han treballat amb l'actriu, com Ventura Pons o Joaquim Oristrell.

  S'estrena "El gran día", el nou film documental de Pascal Plisson, director de "Camino a la escuela". Hem parlat amb el director i amb Albert González, un dels protagonistes.

  També hem parlat amb Ventura Pons de la seva nova estrena, el documental "Cola, Colita, Colassa. Oda a Barcelona".

  I també arriba a la cartellera "Embarazados" i n'hem entrevistat els protagonistes: Paco León i Alexandra Jiménez.

  A la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina acaben el repàs dels seus moments cinèfils més personals i intransferibles.

  Amb motiu de l'entrega dels VIII Premis Gaudí, Jaume Figueras entrevista la flamant presentadora de la gala, l'actriu Rossy de Palma. Repassem alguns dels moments més destacats de la trajectòria cinematogràfica de Rosa Maria Sardà, que ha estat reconeguda amb el Premi Gaudí d'Honor d'aquesta edició. Inclou declaracions d'alguns dels directors que més sovint han treballat amb l'actriu, com Ventura Pons o Joaquim Oristrell. S'estrena "El gran día", el nou film documental de Pascal Plisson, director de "Camino a la escuela". Hem parlat amb el director i amb Albert González, un dels protagonistes. També hem parlat amb Ventura Pons de la seva nova estrena, el documental "Cola, Colita, Colassa. Oda a Barcelona". I també arriba a la cartellera "Embarazados" i n'hem entrevistat els protagonistes: Paco León i Alexandra Jiménez. A la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina acaben el repàs dels seus moments cinèfils més personals i intransferibles.

 • Cinema 3 - capítol 613
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 613

  Jaume Figueras entrevista Asunción Balaguer. Tots dos han sigut recentment nomenats Membres d'Honor de l'Acadèmia del Cinema Català.

  S'estrena "Mia madre". Vam parlar amb el director, Nanni Moretti, i amb els dos protagonistes, Margherita Buy i John Turturro, en l'últim festival de Canes.

  També vam entrevistar a Canes el director Paolo Sorrentino, que aquesta setmana estrena "La juventud", amb Michael Caine, Jane Fonda, Harvey Keitel i Rachel Weisz.

  Amb motiu de l'estrena de "The end of the tour", en què l'actor Jason Segel abandona el registre humorístic habitual, repassem què passa quan els actors còmics es posen seriosos.

  I, a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre els seus records cinèfils més personals i intransferibles.

  Jaume Figueras entrevista Asunción Balaguer. Tots dos han sigut recentment nomenats Membres d'Honor de l'Acadèmia del Cinema Català. S'estrena "Mia madre". Vam parlar amb el director, Nanni Moretti, i amb els dos protagonistes, Margherita Buy i John Turturro, en l'últim festival de Canes. També vam entrevistar a Canes el director Paolo Sorrentino, que aquesta setmana estrena "La juventud", amb Michael Caine, Jane Fonda, Harvey Keitel i Rachel Weisz. Amb motiu de l'estrena de "The end of the tour", en què l'actor Jason Segel abandona el registre humorístic habitual, repassem què passa quan els actors còmics es posen seriosos. I, a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre els seus records cinèfils més personals i intransferibles.

 • Cinema 3 - capítol 612
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 612

  En el primer "Cinema 3" del 2016, Jaume Figueras comenta les principals candidatures als premis Oscar.

  Parlem de l'estrena de "El hijo de Saul", un dels films més premiats de l'any a nivell internacional. Vam entrevistar-ne el director, László Nemes, al festival de Sant Sebastià.

  També repassem altres estrenes destacades de la setmana: "Los odiosos ocho", de Quentin Tarantino; "En el sótano", d'Ulrich Seidl; i "La chica danesa", de Tom Hooper.

  Reportatge sobre dos realitzadors que han començat la carrera al cinema català o espanyol i han fet el salt al cinema internacional: David Victori i Paco Cabezas. El primer és candidat al premi Gaudí al Millor curtmetratge per "Zero", que van produir Ridley Scott i Michael Fassbender. El segon, encadena rodatges a Hollywood protagonitzats per estrelles com Nicolas Cage, Sam Rockwell o Anna Kendrick.

  I, en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina repassen i valoren les principals nominacions als premis Goya.

  En el primer "Cinema 3" del 2016, Jaume Figueras comenta les principals candidatures als premis Oscar. Parlem de l'estrena de "El hijo de Saul", un dels films més premiats de l'any a nivell internacional. Vam entrevistar-ne el director, László Nemes, al festival de Sant Sebastià. També repassem altres estrenes destacades de la setmana: "Los odiosos ocho", de Quentin Tarantino; "En el sótano", d'Ulrich Seidl; i "La chica danesa", de Tom Hooper. Reportatge sobre dos realitzadors que han començat la carrera al cinema català o espanyol i han fet el salt al cinema internacional: David Victori i Paco Cabezas. El primer és candidat al premi Gaudí al Millor curtmetratge per "Zero", que van produir Ridley Scott i Michael Fassbender. El segon, encadena rodatges a Hollywood protagonitzats per estrelles com Nicolas Cage, Sam Rockwell o Anna Kendrick. I, en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina repassen i valoren les principals nominacions als premis Goya.

 • Cinema 3 - capítol 611
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 611

  En l'últim "Cinema 3" de l'any, Jaume Figueras entrevista José Luis Guerin, que el proper 1 de gener estrenarà "L'acadèmia de les muses", guanyadora festival de Sevilla.

  Reportatge sobre l'estrena de "La guerra de les galàxies. Episodi VII: El despertar de la força". En parlem amb Christian Alzmann, dissenyador de personatges i d'ambients de la pel·lícula, i amb el periodista Jordi Costa, especialista en cinema i en cultura popular.

  Parlem sobre parelles artístiques que treballen en comèdia amb José Corbacho i Juan Cruz, que el proper 31 de desembre estrenaran "Incidències". També repassarem altres duos còmics habituals que estrenen pel·lícules en les properes setmanes: les actrius Tina Fey i Amy Poehler ("Hermanísimas"); i el director Sean Anders i el guionista John Morris ("Padres por desigual").

  I, en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre les adaptacions de Shakespeare al cinema, amb motiu de l'estrena de la versió de "Macbeth" protagonitzada per Michael Fassbender i Marion Cotillard, el proper 25 de desembre.

  En l'últim "Cinema 3" de l'any, Jaume Figueras entrevista José Luis Guerin, que el proper 1 de gener estrenarà "L'acadèmia de les muses", guanyadora festival de Sevilla. Reportatge sobre l'estrena de "La guerra de les galàxies. Episodi VII: El despertar de la força". En parlem amb Christian Alzmann, dissenyador de personatges i d'ambients de la pel·lícula, i amb el periodista Jordi Costa, especialista en cinema i en cultura popular. Parlem sobre parelles artístiques que treballen en comèdia amb José Corbacho i Juan Cruz, que el proper 31 de desembre estrenaran "Incidències". També repassarem altres duos còmics habituals que estrenen pel·lícules en les properes setmanes: les actrius Tina Fey i Amy Poehler ("Hermanísimas"); i el director Sean Anders i el guionista John Morris ("Padres por desigual"). I, en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre les adaptacions de Shakespeare al cinema, amb motiu de l'estrena de la versió de "Macbeth" protagonitzada per Michael Fassbender i Marion Cotillard, el proper 25 de desembre.

 • Cinema 3 - capítol 610
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 610

  Amb motiu del centenari de Frank Sinatra, repassem les seves intervencions més destacades en el cinema i ens fixem en la seva influència en pel·lícules posteriors.

  Estrena del film "El cuento de los cuentos". Vam entrevistar-ne el director, Matteo Garrone, i dos dels protagonistes, Salma Hayek i Vincent Cassel, al festival de Canes.

  Estrena de "La novia", basada en "Bodas de sangre", de Federico Garía Lorca. Vam parlar amb la directora, Paula Ortiz, i amb la protagonista, Inma Cuesta, al festival de Sitges.

  Reportatge sobre estrenes de pel·lícules de temàtica nadalenca amb un gir gamberro: "Krampus", "Los tres reyes malos" i "Navidades, bien o en familia?".

  I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre el cinema de Steven Spielberg.

  Amb motiu del centenari de Frank Sinatra, repassem les seves intervencions més destacades en el cinema i ens fixem en la seva influència en pel·lícules posteriors. Estrena del film "El cuento de los cuentos". Vam entrevistar-ne el director, Matteo Garrone, i dos dels protagonistes, Salma Hayek i Vincent Cassel, al festival de Canes. Estrena de "La novia", basada en "Bodas de sangre", de Federico Garía Lorca. Vam parlar amb la directora, Paula Ortiz, i amb la protagonista, Inma Cuesta, al festival de Sitges. Reportatge sobre estrenes de pel·lícules de temàtica nadalenca amb un gir gamberro: "Krampus", "Los tres reyes malos" i "Navidades, bien o en familia?". I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre el cinema de Steven Spielberg.

 • Cinema 3 - capítol 609
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 609

  En el "Cinema 3" d'aquesta setmana, Jaume Figueras entrevista Miki Esparbé, l'actor més omnipresent a la cartellera d'aquest any, que tot just estrena "La maniobra de Heimlich" i "Barcelona, nit d'hivern". D'aquesta última, també n'hem entrevistat el director, Dani de la Orden, i dues de les protagonistes: Bárbara Santa-Cruz i Montserrat Carulla.
  També s'estrena "Langosta", de Yorgos Lanthimos. En vam parlar amb el director al festival de Canes, on va guanyar el premi del Jurat.
  Parlem amb l'actriu Natalia de Molina i el director Juan Miguel del Castillo de "Techo y comida", una altra de les pel·lícules que arriben a la cartellera aquesta setmana.
  I també coneixem una mica més de prop l'actriu Miranda Gas, que debuta com a protagonista a la pantalla amb la pel·lícula "Laia", de Lluís Danés, que s'acaba de rodar a Arenys de Mar.
  I a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen sobre pel·lícules protagonitzades per dones emprenedores i aventureres com el personatge de Juliette Binoche a "Ningú no vol la nit", l'últim film d'Isabel Coixet.

  En el "Cinema 3" d'aquesta setmana, Jaume Figueras entrevista Miki Esparbé, l'actor més omnipresent a la cartellera d'aquest any, que tot just estrena "La maniobra de Heimlich" i "Barcelona, nit d'hivern". D'aquesta última, també n'hem entrevistat el director, Dani de la Orden, i dues de les protagonistes: Bárbara Santa-Cruz i Montserrat Carulla. També s'estrena "Langosta", de Yorgos Lanthimos. En vam parlar amb el director al festival de Canes, on va guanyar el premi del Jurat. Parlem amb l'actriu Natalia de Molina i el director Juan Miguel del Castillo de "Techo y comida", una altra de les pel·lícules que arriben a la cartellera aquesta setmana. I també coneixem una mica més de prop l'actriu Miranda Gas, que debuta com a protagonista a la pantalla amb la pel·lícula "Laia", de Lluís Danés, que s'acaba de rodar a Arenys de Mar. I a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen sobre pel·lícules protagonitzades per dones emprenedores i aventureres com el personatge de Juliette Binoche a "Ningú no vol la nit", l'últim film d'Isabel Coixet.

 • Cinema 3 - capítol 608
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 608

  Jaume Figueras entrevista Juliette Binoche, amb motiu de l'estrena de "Ningú no vol la nit", d'Isabel Coixet.
  Reportatge sobre el fenomen de "Ocho apellidos catalanes". Vam entrevistar el director, els guionistes i els protagonistes de la pel·lícula, a Barcelona.
  Estrena de "The assassin", una de les pel·lícules preferides de l'any de la crítica especialitzada. Vam parlar amb el director Hou Hsiao-Hsien, al festival de Sant Sebastià.
  Repàs a altres estrenes de la setmana: "Paulina", "La maniobra Heimlich", "Los juegos del hambre: Sinsajo parte 2".
  I, a la secció "Ni blanc ni negre": Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen sobre el cinema i les pel·lícules de Cesc Gay.

  Jaume Figueras entrevista Juliette Binoche, amb motiu de l'estrena de "Ningú no vol la nit", d'Isabel Coixet. Reportatge sobre el fenomen de "Ocho apellidos catalanes". Vam entrevistar el director, els guionistes i els protagonistes de la pel·lícula, a Barcelona. Estrena de "The assassin", una de les pel·lícules preferides de l'any de la crítica especialitzada. Vam parlar amb el director Hou Hsiao-Hsien, al festival de Sant Sebastià. Repàs a altres estrenes de la setmana: "Paulina", "La maniobra Heimlich", "Los juegos del hambre: Sinsajo parte 2". I, a la secció "Ni blanc ni negre": Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen sobre el cinema i les pel·lícules de Cesc Gay.

 • Cinema 3 - capítol 607
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 607

  Jaume Figueras entrevista Antonio Banderas en exclusiva, a la Filmoteca de Catalunya.
  Reportatge sobre els nous camins del western, arran de l'
  estrena de "Deuda de honor", de Tommy Lee Jones. Repàs a pel·lícules que arriben aquestes setmanes a la cartellera i que trenquen amb les normes clàssiques del gènere. Inclou declaracions de John McLean, director de "Slow west", i de Pablo Fendrik, director de "El ardor".
  Repàs a altres estrenes de la setmana:
  "Conexión Marsella": vam entrevistar el director, Cédric Jiménez, i el protagonista, Gilles Lellouche, al festival de Sitges.
  "I am your father": vam parlar amb els directors, Marcos Cabotá i Toni Bestard, i el protagonista, David Prowse, al festival de Sitges.
  "Life": vam parlar amb el director, Anton Corbijn, a Madrid.
  I a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre les pel·lícules i la figura de James Dean.

  Jaume Figueras entrevista Antonio Banderas en exclusiva, a la Filmoteca de Catalunya. Reportatge sobre els nous camins del western, arran de l'estrena de "Deuda de honor", de Tommy Lee Jones. Repàs a pel·lícules que arriben aquestes setmanes a la cartellera i que trenquen amb les normes clàssiques del gènere. Inclou declaracions de John McLean, director de "Slow west", i de Pablo Fendrik, director de "El ardor". Repàs a altres estrenes de la setmana: "Conexión Marsella": vam entrevistar el director, Cédric Jiménez, i el protagonista, Gilles Lellouche, al festival de Sitges. "I am your father": vam parlar amb els directors, Marcos Cabotá i Toni Bestard, i el protagonista, David Prowse, al festival de Sitges. "Life": vam parlar amb el director, Anton Corbijn, a Madrid. I a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre les pel·lícules i la figura de James Dean.

 • Cinema 3 - capítol 605
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 605

  Jaume Figueras entrevista Jaume Balagueró, que ha dirigit l'espot de La Marató de TV3.
  Reportatge sobre els cineclubs a Catalunya: què són, amb
  quin esperit programen i com treballen activament per fomentar el cinema al territori. Hem visitat el cineclub de Manresa, que celebra els 60 anys d'activitat, i també el de Castellar del Vallès, que fa 4 anys que existeix.
  S'estrena la nova pel·lícula de James Bond, "Spectre", i hem parlat amb el director Sam Mendes i amb una de les protagonistes, Monica Bellucci.
  Arriba a la cartellera "Dheepan", la guanyadora de la Palma d'Or a l'últim festival de Canes. N'hem entrevistat el director, Jacques Audiard.
  També s'estrenen "Isla bonita" i "Una pastelería en Tokio". Hem parlat amb els seus directors respectius: Fernando Colomo i Naomi Kawase.
  I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre les pel·lícules i els actors de la nissaga de James Bond.

  Jaume Figueras entrevista Jaume Balagueró, que ha dirigit l'espot de La Marató de TV3. Reportatge sobre els cineclubs a Catalunya: què són, amb quin esperit programen i com treballen activament per fomentar el cinema al territori. Hem visitat el cineclub de Manresa, que celebra els 60 anys d'activitat, i també el de Castellar del Vallès, que fa 4 anys que existeix. S'estrena la nova pel·lícula de James Bond, "Spectre", i hem parlat amb el director Sam Mendes i amb una de les protagonistes, Monica Bellucci. Arriba a la cartellera "Dheepan", la guanyadora de la Palma d'Or a l'últim festival de Canes. N'hem entrevistat el director, Jacques Audiard. També s'estrenen "Isla bonita" i "Una pastelería en Tokio". Hem parlat amb els seus directors respectius: Fernando Colomo i Naomi Kawase. I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre les pel·lícules i els actors de la nissaga de James Bond.

 • Cinema 3 - capítol 604
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 604

  Aquesta setmana, a "Cinema 3":

  Jaume Figueras entrevista Javier Cámara, amb motiu de l'estrena de "Truman", de Cesc Gay.

  Es
  trena d'"El cadáver de Anna Fritz". Vam parlar al festival de Sitges amb el director, Hèctor Hernández Vicens, i amb dos dels protagonistes, Alba Ribas i Cristian Valencia.

  També repassarem altres estrenes de la cartellera, com:

  - "El último cazador de brujas", de Breck Esiner, amb Vin Diesel i Elijah Wood.
  - "3 corazones", de Benoît Jacquot, amb Charlotte Gainsbourg, Chiara Mastroianni i Catherine Deneuve.
  - "La verdad", de James Vanderbilt, amb Cate Blanchett i Robert Redford.

  Perfil del director de fotografia Eduard Grau. Format a l'ESCAC, arran del seu treball a la pel·lícula "A single man" (Tom Ford, 2009), participa regularment en produccions internacionals de renom, com les imminents "The gift", de Joel Edgerton, o "Sufragistas", protagonitzada per Carey Mulligan i Meryl Streep.

  I a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen de cantants que han esdevingut actors.

  Aquesta setmana, a "Cinema 3": Jaume Figueras entrevista Javier Cámara, amb motiu de l'estrena de "Truman", de Cesc Gay. Estrena d'"El cadáver de Anna Fritz". Vam parlar al festival de Sitges amb el director, Hèctor Hernández Vicens, i amb dos dels protagonistes, Alba Ribas i Cristian Valencia. També repassarem altres estrenes de la cartellera, com: - "El último cazador de brujas", de Breck Esiner, amb Vin Diesel i Elijah Wood. - "3 corazones", de Benoît Jacquot, amb Charlotte Gainsbourg, Chiara Mastroianni i Catherine Deneuve. - "La verdad", de James Vanderbilt, amb Cate Blanchett i Robert Redford. Perfil del director de fotografia Eduard Grau. Format a l'ESCAC, arran del seu treball a la pel·lícula "A single man" (Tom Ford, 2009), participa regularment en produccions internacionals de renom, com les imminents "The gift", de Joel Edgerton, o "Sufragistas", protagonitzada per Carey Mulligan i Meryl Streep. I a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen de cantants que han esdevingut actors.

 • Cinema 3 - capítol 603
  Veure vídeo

  Cinema 3 - capítol 603

  Jaume Figueras entrevista Laia Costa, actriu catalana que protagonitza el film alemany "Victoria", presentat al festival de Sitges.

  Reportatge sobre dos mestres del maquillatge d'efectes especials al cinema: Rick Baker, guanyador de 7 premis Oscar en aquesta categoria; i Tom Savini.

  Repàs a les estrenes de:
  -"Mi gran noche". Vam parlar amb el director, Álex de la Iglesia, i amb el protagonista, Raphael, al festival de Sant Sebastià.
  -"Un dia perfecte per volar". També a Sant Sebastià vam entrevistar-ne el director, Marc Recha, i el protagonista, Sergi López.
  -"Black mass", protagonitzada per Johnny Depp i Dakota Johnson.

  I en la secció Ni blanc ni negre, Jaume Figueras i Àlex Gorina repassaran la carrera de Johnny Depp.

  Jaume Figueras entrevista Laia Costa, actriu catalana que protagonitza el film alemany "Victoria", presentat al festival de Sitges. Reportatge sobre dos mestres del maquillatge d'efectes especials al cinema: Rick Baker, guanyador de 7 premis Oscar en aquesta categoria; i Tom Savini. Repàs a les estrenes de: -"Mi gran noche". Vam parlar amb el director, Álex de la Iglesia, i amb el protagonista, Raphael, al festival de Sant Sebastià. -"Un dia perfecte per volar". També a Sant Sebastià vam entrevistar-ne el director, Marc Recha, i el protagonista, Sergi López. -"Black mass", protagonitzada per Johnny Depp i Dakota Johnson. I en la secció Ni blanc ni negre, Jaume Figueras i Àlex Gorina repassaran la carrera de Johnny Depp.

 • Cinema 3 - capítol 602
  Veure vídeo

Anar al contingut