Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Un bolo dels que fan bola

El bolo de la discòrdia, a l'últim capítol de "Bojos per Molière"

Els alumnes de l'escola tenen una proposta d'espectacle en una festa privada. Però hi ha un problema: la Kati i el Ferran voldran actuar junts després del que ha passat?

A nivell emocional, el Ferran i la Kàtia estan dalt d'una muntanya russa. Les emocions pugen i baixen a velocitat supersònica. Actuar junts o no actuar? La part econòmica és important, perquè els pagaran una pasta a cadascun. Però la funció no surt com s'esperen.

A més, el curs acadèmic arriba al final. Algunes històries acaben bé i d'altres...

Final de l'actuació de la companyia Molière
Final de l'actuació de la companyia Molière

.

Títols de la col·lecció "Bojos pel teatre": 
  

1. "Bojos per Molière"   

"Bojos per Molière" és una sèrie coral sobre la vida d'un grup de joves alumnes d'Art Dramàtic, a l'Institut del Teatre de Barcelona, que tenen una cosa en comú: la passió pel teatre.  

 

 2. "El crac"  

Joel Joan és "El crac", el protagonista d'una comèdia on es barregen el seu jo real i el de ficció. És a dir, Joel Joan fa de Joel Joan, un actor amb molt mala fama. El guió i la direcció són de Joel Joan i Hèctor Claramunt

 

3. "El llop"  

"El llop" descobreix com es crea una representació teatral des de zero, i som testimonis de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a representar l'espectacle. Amb la direcció d'Àngel Llàcer i Jose Marín. 

 

4. "Òpera prima"   

Un programa que segueix els moments clau de la construcció de "La gata perduda", la primera òpera que el Gran Teatre del Liceu de Barcelona fa sobre el barri del Raval, amb la gent del Raval. Ha estat guionat i dirigit per Pol Izquierdo Ramon.  

 

 5. "Teatral"  

Pere Arquillué guia l'espectador per la preparació de l'espectacle "L'art de la comèdia", del TNC. La direcció és de Judith Colell i Román Parrado.

  

6. "Incidents"  

Amb la direcció d'Enric Cambray, el programa --idea original d'Andreu Buenafuente-- vol descobrir nou talent provinent del millor teatre independent. I per fer-ho, proposa la creació d'una ficció televisiva.  

 

La sèrie "Bojos per Molière"  

"Bojos per Molière" és una sèrie coral sobre la vida d'un grup de joves alumnes d'Art Dramàtic que tenen una cosa en comú: la passió pel teatre. El protagonisme estarà centrat en els sis personatges principals, envoltats d'un seguit de personatges secundaris format pels professors i pel seu entorn familiar. La història transcorre durant el primer curs d'aquesta promoció, entre el setembre de 1997 i el juny del 1998, a l'Institut del Teatre de Barcelona. 

És una sèrie sobre joves amb ganes d'aprendre i d'esforçar-se per arribar a viure d'una cosa tan complicada com és el teatre. De la mateixa manera tracta de gent que lluita per aconseguir els seus somnis. Una ficció senzilla i propera que pot connectar amb l'espectador fàcilment i, dins del panorama actual, amb el segell distintiu del teatre com a focus. 

En la Barcelona postolímpica, sense aglomeracions de turistes, en un temps en què tenir telèfon mòbil és una excentricitat ridícula i encara queda gent que fa servir màquina d'escriure, un grup de joves estudien Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona. 

El servei militar és obligatori, encara s'escriuen cartes d'amor i les Torres Bessones llueixen imponents a Manhattan. La bombolla immobiliària tardarà encara deu anys a explotar i trobar un pis de lloguer a Barcelona és gairebé impossible. 

Els protagonistes d'aquesta història no ho saben, però tot està a punt de canviar. Falta poc per al canvi de mil·lenni, que comportarà una nova manera de relacionar-se i de viure la vida. Estan plens d'il·lusions, i tenen ganes de menjar-se el món. Volen cantar, actuar, ballar, dirigir i triomfar. Les seves famílies els han advertit que no trobaran feina, que tot depèn dels contactes, que només arriben a dalt els que tenen sort…  Però tot això importa ben poc a la Kàtia, el Ferran, l'Eloi, el Rem, la Júlia i el Víctor.  

Formen part de l'última generació de joves del final del segle XX. Estan ansiosos per trepitjar els escenaris, els ha entrat a les venes el verí del teatre, estan... bojos per Molière. 

"Quan se'm va acudir escriure "Bojos per Molière" feia temps que reflexionava sobre el meu pas per l'Institut del Teatre de Barcelona. Allà vaig cursar la carrera de Direcció Escènica i Dramatúrgia, i gràcies a la formació que vaig rebre em vaig convertir al cap del temps en guionista de televisió. El teatre i els guions tenen en comú l'essència d'uns personatges que interaccionen entre ells. Per mi, unir el llenguatge teatral i televisiu en una sèrie era un repte", explica Héctor Lozano, creador i director de la sèrie. 

Creada i dirigida per Héctor Lozano, està protagonitzada per Albert Salazar, Elisabet Casanovas, Ferran Rull, Alejandro Bordanove, Martina Roura i Marc Balaguer, amb la col·laboració especial de Pere Arquillué i Jordi Martínez. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut