Via llibre - Gerbrand Bakker i Luci Gutiérrez

La relació entre escriptor i crític introduirà el "Via llibre" d'aquesta setmana, en què parlarem amb un autor premiat internacionalment, l'holandès Gerbrand Bakker. L'escriptor, que va rebre el Premi Llibreter per "A dalt tot està tranquil", ens presentarà la seva darrera novel·la, "Deu oques blanques", amb què, a través d'una dona que fa un canvi de vida, ens parla de la incomunicació i la soledat.
Luci Gutiérrez és una jove il·lustradora que, en el seu currículum, ja hi pot incloure haver il·lustrat una portada de la prestigiosa revista "The New Yorker". La Luci no era gens bona amb els idiomes i aprendre anglès sempre havia estat la seva tortura. Després de viure un temps a Nova York ha aconseguit aprendre l'idioma i crear el llibre "English is not easy", un curs d'anglès divertit, original i que funciona.
El "lletratat" d'aquesta setmana serà un crític en majúscules, Ferran Monegal, que, a més de crítica televisiva, ens farà crítica literària.
Acabarem amb la visita a la Re-Read, llibreria "low cost" especialitzada en la venda de llibres de segona mà. La banda sonora de la llibreria la posarà la cantant i pianista Miss Carrussel.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3