Valor afegit - 21/05/2014

Valor afegit - 21/05/2014

Impressores 3D: productes a mida
Una peça determinada d'una màquina, un disseny absolutament personal o, fins i tot, una pròtesi mèdica única. Amb un clic, les impressores 3D permeten fabricar cada vegada més productes de manera personalitzada. Aquest dimecres, "Valor afegit" explica si la proliferació d'aquestes impressores pot suposar un canvi total en la forma de produir o si, més aviat, les 3D seran un complement de la producció a gran escala.

ESCi: 20 anys d'estudis internacionals
Fa dues dècades que l'Escola Superior de Comerç Internacional es va fundar per formar professionals en negocis internacionals. Molt orientada cap als idiomes i les diferències culturals a l'hora d'obrir nous mercats, l'escola ha evolucionat al mateix temps que l'economia catalana apostava clarament per sortir a l'exterior.

Owen Jones, la jove esquerra britànica
Periodista i historiador, Owen Jones analitza els efectes del corrent neoconservador engegat per Margaret Thatcher en l'augment de les desigualtats a la Gran Bretanya i a tot Europa. Quarta generació d'una família militant d'esquerres i nascut el 1984 enmig de les vagues mineres d'Anglaterra, Jones encoratja l'esquerra a refundar-se i a donar esperances a les classes treballadores.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3